Partyflock
 
­ Nederland

Solid Grooves in Tivoli De Helling

gepubliceerd door , op
Poppodium Tivoli de Helling in Utrecht is het kleine broertje van Tivoli aan de Oudegracht. Jeff Mills, T. Raumschmiere, [dj=32803]{Artiest met ID 32803 bestaat niet!} en Luke Slater zijn enkele grote namen die Tivoli de Helling al eens mocht ontvangen.

In 2000 organiseerde Solid Grooves voor het eerst zijn gelijknamige feest in Tivoli. Het resultaat was een uitverkocht Tivoli, een overdonderende avond met kwaliteitstechno en een perfecte sfeer. Sindsdien is Tivoli de vaste thuisbasis voor de Solid Grooves feesten. Dj’s die eerder hun sets lieten horen op Solid Grooves zijn o.a. Ben Sims, DJ Bone, Monika Kruse, Oscar Mulero, Blake Baxter, Miss Djax, Steve Rachmad, Jay Denham, UMEK en Deetron.

Na de overweldigende avond in mei, waar het achtjarig bestaan werd gevierd met UMEK en Surgeon, gaat Solid Grooves verder waar het gebleven is. Vrijdag 3 november zal Solid Grooves Tivoli de Helling opnieuw betreden om het publiek van een waanzinnige avond te voorzien. Deze keer is de beurt aan Charles Siegling van Technasia om het publiek op te zwepen. Samen met Amil Khan vormt Charles het duo Technasia. Nadat ze Azië veroverd hadden, werden ook in Europa hun producties door veel dj’s opgepikt. Technasia runt nu twee platenlabels: Sino en Startracks. Producers als John Tejada, Steve Rachmad en Renato Cohen brachten er hun platen uit. Op Solid Grooves zal Charles Siegling een set draaien met de brede mix van oldskool house, techno en Detroit electro.

Estroe is inmiddels een vaste gast dj van Solid Grooves geworden. Deze Amsterdamse dj kan als geen ander een avond openen met melodieuze techno.

Quince uit Utrecht is één van de grootste talenten die Nederland op dit moment kent. Met releases op de mix cd’s van Josh Wink en Rolando en platen op Delsin, verovert hij de muziekwereld in een razend tempo. Zijn uitzonderlijk mooie Detroit geïnspireerde techno zal hij live laten horen.

Resident dj Invite staat bekend om zijn donkere techno met Engelse en Japanse invloeden. Ideaal om de avond dit keer af te sluiten.

In het café van Tivoli de Helling waar je lekker kunt zitten en chillen, draaien Jeromski, Miss Melera en J. Flannan. Nieuwe talentvolle dj’s met elk hun eigen stijl; van minimal tot techhouse.

Het visuele gedeelte van Solid Grooves wordt onderhanden genomen door vj Malu-sin van Eye & I visuals. Als vaste vj van Solid Grooves en Bas Traxx weet hij elke keer het feest te voorzien van bijzondere eye catchers. Dit alles resulteert in een avond vol kwaliteitstechno en een relaxte stemming in één van de sfeervolste poppodia van Nederland, Tivoli de Helling.

Meer info over Solid Grooves in Tivoli de Helling is te vinden op www.solid-grooves.nl

24 opmerkingen

 
Artiest Invite
Teveel zin in!!!
Resident dj Invite staat bekend om zijn donkere techno met Engelse en Japanse invloeden. Ideaal om de avond dit keer af te sluiten.

In het café van Tivoli de Helling waar je lekker kunt zitten en chillen, draaien Jeromski, Miss Melera en J Flannan. Nieuwe talentvolle dj’s met elk hun eigen stijl; van minimal tot techhouse.

....heerlijk jongens, hier moet ik bij zijn!!!
 
Werkzaam bij Music in Mind
Artiest Luc Harter
Maar eens een kijkje nemen bij de jongens in utrecht!
 
Of ik veel Japanse gekheid ga draaien weet ik nog niet. Het oude treintjes/bliep/Techno gehalte zal wel aanwezig zijn :-)
ziet r uit als n leuk feestje :)
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 3 oktober 2006 om 14:33:
oude treintjes/bliep/Techno gehalte zal wel aanwezig zijn


ik = voorstander :)
Technasia!! :respect: (l)

hey en Jerome die gaat draaien :) koel (y)
dj Invite
Ideaal om de avond dit keer af te sluiten.


Juisttt..:respect: Zeker aanwezig (Y)
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 53746, 54390, 44415, 55262}
gkw is erbij..:D
 
Technasia :lief:
 
Daarom heb ik hem ook geboekt, hopelijk geef ik hem het goede zetje zodat hij eens demo cd's gaat versturen.
 
aanwezigggg :bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
jeetje, dat lijkt me een top editie!

technasia en kim melera :D
Artiest {SHOWLIST artist 49315, 8864}
soundz good ! en goede soundz !solid rockt immer
Gruwelijk! En Miss Melera in de tjil draait ook echt supervet!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 3 oktober 2006 om 14:07:
Teveel zin in!!!


Teveel???
Nice :yes: als ik tegen die tijd nou weer eens wat geld heb, dan kom ik :)
Uitspraak van JerK op woensdag 4 oktober 2006 om 00:39:
Miss Melera in de tjil draait


waarom niet op een goede tijd in de main???
 
Uitspraak van wesdex op woensdag 4 oktober 2006 om 14:06:
waarom niet op een goede tijd in de main???


Waarom we haar niet in de Main hebben gezet heeft te maken dat wij vinden als we talents neerzetten in de grote zaal dat ze al wel wat bereikt moeten hebben en bekender zijn bij het grote publiek.

Helaas is er in de grote Tivoli nooit plek voor talents. Dit is ook de 1e keer dat we de kans geven aan talents om te draaien op Solid Grooves.

Het heeft verder niets met de kwaliteiten van Kim te maken want draaien dat ken ze wel!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 4 oktober 2006 om 19:26:
want draaien dat ken ze wel!


niets aan toe te voegen, haar set op het familieweekend was echt onvergetelijk en het beste wat ik die dag had gehoord! (Y)