Partyflock
 
­ Nederland

Benny Benassi en John Acquaviva op ADE!

gepubliceerd door , op
Benny Benassi en John Acquaviva op ADE!
28 september 2006
FeestTwisted Cultures · Amsterdam Dance Event special
Datumvrijdag 20 oktober 2006
OpstapplaatsPiet Heinkade, Amsterdam
WinactieTwisted Cultures actiegesloten
LocatieOcean Diva Site
Het Amsterdam Dance Event is the place to be voor elke clubber, housefreak, promotor, platenbaas, clubeigenaar en DJ. Overdag is er een conferentie waar iedereen elkaar kan spreken, vragen kan stellen, demo’s kan droppen en gewoon lekker kan netwerken. In de avonduren zijn er speciale ADE feesten met top DJs uit binnen en buitenland die zich van hun beste kant laten zien tijdens dit evenement. Elk jaar groeit het bezoekersaantal door de vele toeristen die speciaal voor het ADE naar Amsterdam afreizen en dat is niet zomaar!

Dit jaar doet de jonge telg Twisted 3Some ook mee aan het ADE en wel met een heel bijzondere line up, een waar primeurtje voor het ADE. Niemand minder dan Benny Benassi (Italië) en John Acquaviva (Canada) zullen op 20 oktober op de Ocean Diva een weergaloze show neerzetten. De Ocean Diva is hiervoor de aangewezen locatie als grootste evenementenschip van de Benelux. Ook Pacha resident Joy de la Rosa zal haar steentje bij dragen met haar aanstekelijke plaatkeuze en super uitstraling. Maar ook de Surinamer van eigen bodem en top producer/dj Lucien Foort zal zijn vibe meegeven aan deze boot. Al met al een bijzondere combinatie van DJs die toch heel goed bij elkaar passen. Deze avond zal er een verhaal verteld worden in de Ocean Diva beginnend bij de house van Lucien, dan de deephouse tribal van Joy de la Rosa, waarna de Italiaan Benny Benassi ons mee zal nemen op zijn tour van techhouse, techno en electro tracks en dan zal John Acquaviva de avond geheel in stijl afmaken met zijn bijzondere mix van electro, techno en minimal. Kortom een avond om niet te vergeten.

Natuurlijk zijn wederom de talenten niet vergeten op de Ocean Diva in Amsterdam. In samenwerking met Movement, een jong boekingsbureau dat zich richt op talenten, is er gekozen voor een gevarieerde line up op het grote voordek van de Ocean Diva. Ook hier zal een super verhaal verteld worden, beginnend bij soul, funk en oldskool hiphop en eindigend met stevige techno.

Let wel op, want het megacoole schip gaat ook nog varen ook tussen 01:00-04:00 uur. Het wordt super!

Kom allemaal langs op vrijdag 20 oktober op de Ocean Diva in Amsterdam en maak het sprookje compleet!

10 opmerkingen

 
Ik drijf mee! :yes:
Gezellig weekje met ADE :d
Lekker druk, maar genoeg te doen en meer dan genoeg bezoekers, dus wordt het overal super gezellig!

En varen kan nooit kwaad!
Artiest {SHOWLIST artist 61507, 38666, 43052, 35651, 5418}
ik ben ook zeker bij ADE aanwezig :yes:
ze waren ook samen in privilege ibiza! was gaaf!

dan zal dit ook wel tof worden !

present!
I'll be there. Partytime, wordt zeker vet feestje :-)
John Acquaviva ook al into mnml :/

wel cool op een schip (y)
John doet geen minimal.... is niks voor hem. Hij vindt het wel leuk om te horen, maar niet zijn stijl en ook nieet zijn ding om te doen in een club. Met andere woorden, nee John zal zeer zeker geen minimal draaien op de boot. Pumpin beats, electro en de nodige technosoundjes ertussen.

Gewoon John Acquaviva dus. Dat minimal is slechts een dom typootje van yours truly. :)

En tussen neus en lippen door, de kaarten zijn ook gewoon via Ticketservice verkrijgbaar.
laatste aanpassing
 
John deed de laatste keer toch niet echt minimal nee...:)