Partyflock
 
­

Uniek optreden Underworld en Sven Vath

gepubliceerd door , op
Soms zijn er van die aankondigingen waar je tegelijk heel erg blij maar ook heel erg droevig van wordt. De legendarische live-act Underworld staat op 12 oktober in de mooiste club ter wereld samen met Sven Väth op het podium. Geweldig nieuws natuurlijk! Maar het vervelende is dat deze veelbelovende avond al een tijd uitverkocht is. Toch is er nog een kans dat je hierbij kunt zijn als je een echte fan van Cocoon en Underworld bent!

Cocoon Travel heeft namelijk hun Nederlandse partner gevraagd met enige regelmaat busreizen te organiseren naar de meest spraakmakende feesten in de CocoonClub. Ook voor 12 oktober is er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor mensen die deze avond echt niet willen missen.

Wat gaat er precies gebeuren op deze avond?
Er zijn maar weinig artiesten die kunnen zeggen dat ze het begin van de elektronische dansmuziek hebben meegemaakt, deze ook flink hebben beïnvloed en nog altijd boven aan de top staan. Sven Väth en Underworld behoren zeker tot die pioniers. Op 12 oktober treden ze SAMEN op in de prachtige CocoonClub in Frankfurt. Het mag duidelijk zijn dat deze unieke samenwerking een ‘once in a lifetime’ gebeuren is dat momenteel al uiterst minutieus door hen wordt voorbereid. De kans is groot dat dit de knaller van het jaar wordt!

Underworld werd wereldberoemd dankzij de soundtrack van de film Trainspotting. Hun megahit ‘Born Slippy’ is waarschijnlijk op elke dansvloer ter wereld wel eens gehoord. En met memorabele optredens op Pinkpop en in de HMH heeft ook Nederland kennis kunnen maken met de populairste dance-act die er bestaat. Dat Sven Väth een groot fan is van Underworld is voor de kenner geen nieuws. Platen als ‘Moaner’ en ‘Dark and long’ waren regelmatig te horen in zijn DJ-sets en hij stond op veel grote festivals door de jaren heen voor of na hen geprogrammeerd.

Wie kans wil maken op een plaats in de bus kan zich aanmelden via cocoonholland@gmail.com. Wel graag met NAW gegevens en telefoonnummer zodat contact kan worden opgenomen mocht je uitgeloot worden. De busreis + entree van de avond bedraagt samen 77 euro. De bus zal donderdagmiddag omstreeks 14.00 uur vertrekken vanaf Amsterdam – Duivendrecht en vrijdagochtend na afloop van het feest (ca. 6.00 uur) weer richting Nederland gaan.

Naar verwachting is de volgende busreis van CocoonTravel op 16 november. Dan staat Sven Vath samen met de Canadese DJ Tiga op Organic Electronic. Voor meer info over CocoonTravel kan je terecht op www.cocoontravel.net

27 opmerkingen

Oh my god zeg. Hoorde hier een tijd terug al van.
Helaas was het dus de volgende dag al uitverkocht!

:respect:
Mag idd.­ ook in Nederland....­ Helaas kan ik de twaalfde niet.­
 
yeeehaaa.. ik ga er heen :bounce:
bevestiging is binnen ..
het zelfde moment dat het online ging meteen kaartjes besteld.. gelukkig .. (geld overmaken ging wel erg lastig , maar het is gelukt :bounce: )

Dit gaat leuk worden :yes:

Wie gaat er nog meer op zeker ??
laatste aanpassing
4U
Werkzaam bij Evotions
prznt! :-)
Waag ook een poging Ties! ;)
Underworld :respect:

Paar jaar geleden live gezien in Amsterdam, echt té goed!
Uitspraak van Tjeerdo op dinsdag 26 september 2006 om 17:33:
Waag ook een poging Ties!

als ik geld had zou ik het zeker doen :D
Dikke club :)
WAUW daar wil ik heen :bounce: Heb een mailtje gestuurd, wie weet!


Fingers crossed dan maar!!!
 
Artiest Solar
In Nederland kan zoiets niet volgens mij, erg jammer.­ Bewijst dat we nog lang niet voorop lopen in dance muziek.­
Uitspraak van Meneer de Vriesss op dinsdag 26 september 2006 om 19:17:
Underworld

Paar jaar geleden live gezien in Amsterdam, echt té goed!

Vorig jaar in de HMH!!

Kippenvel.....
Volgens mij is het nog niet uitverkocht!
Uhm, volgens Cocoon toch echt wel! ;)

Helaas.
pfff dit zijn de mooiere dingen in het leven
zeer vet dit, underworld en sven vath echt 2 helden op 1 avond :)
UNDERWORLD! :respect:

wat een helden :yes:
Underworld ............­Lowlands aantal jaren geleden, I Love Techno vorig jaar net als 013 vorig jaar allemaal top.­ Alleen jammer dat het podia in Tilburg bezet was met boeren die dachten dat ze stonden te luisteren naar Rowen Heze.­
 
wie gaat ermee???:)
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 27 september 2006 om 21:33:
wie gaat ermee???

ik....regel die tickets!
ik heb underworld live mogen aanschouwen in 2001 op pinkpop ,ik vond toen dat ze veel beter waren dan bv faitless,waar natuurlijk iedereen mee weg loopt daar op pinkpop
Dankzij Cocoonholland ben ik erbij!
Mijn dank is groot!
laatste aanpassing
Aanwezig (L)
Dankzij mn kanjer GA IK OOOOOK!!!! (L)
Super veel zin in! Eindelijk de legendarische Cocoon en dan nog met Underworld en Sven samen! :respect:
En volgende week naar the Sand. Dat wordt weer knalluh! :bounce: