Partyflock
 
­ Nederland

Iedereen is dit weekend welkom op de battle van het noorden!

gepubliceerd door , op
Stel, je hebt nog geen keuze gemaakt wat je dit weekend gaat doen. Dan kun je natuurlijk altijd naar je vaste kroeg of club gaan. Maar ja, dat is ook altijd weer dezelfde muziek met dezelfde mensen. Zoek het daarom eens wat hoger op en kom dit weekend naar Groningen! Daar zul je zaterdag namelijk niet alleen de beste dj’s van dit moment gaan horen maar ook een hele hoop nieuwe mensen gaan ontmoeten, want het prachtige en luidruchtige Simplon zal dan het toneel zijn van de ‘battle’ tussen twee van de meest gezellige concepten uit het noorden, namelijk Turntable Junkies vs Hardbeater!

Friezen, Groningers en alles en iedereen die daar tussenin woont en misschien wel heel ver vandaan, daar zal het komende zaterdag om gaan draaien in de Simplon in Groningen! Om iedereen in ieder geval van voldoende bewegingsruimte te voorzien zullen alle area’s in deze prachtige Groninger poptempel geopend zijn. Maar wat er precies staat te gebeuren? Dat kun je nu lezen!

De snoeiharde mainstage van de Simplon zal zaterdag het toneel zijn van de beste Jump, Hardstyle, Early Rave en Hardcore dj’s van dit moment, van zowel landelijk niveau als wel de ‘jongens’ die we allemaal zo goed kennen uit het noorden. Rabies & Alian, residents van het roemruchte Planet V.I.P., zullen de avond in stijl aftrappen met een heerlijke mix van early rave, UC en Jump. In hun verlengde zullen Turntable Junkies residents Modtro& Energyca een thuiswedstrijd spelen met een heerlijke dosis van de allernieuwste Jump. Iemand die deze avond een uitwedstrijd speelt is Hardbeater resident Da Pauli. Hij zal samen met zijn maatje Penoze aan alle niet Friezen laten horen waar Hardbeater voor staat. Op een avond als deze mag de harde Rotterdamse Jump sound niet ontbreken. G-Tonix, bestaande uit een compleet dj-team en een MC, zal voor een wervelende show gaan zorgen met een combinatie van bijna alle harde stijlen. Re-Style, de jonge telg van Masters of Hardcore, zal met een overweldigende hardcore set de complete nacht in stijl gaan afsluiten!

Boven in de tweede area kun je de hele nacht hard gaan op Early Hardcore, Hardcore, Industrial en Darkcore. Dj Lenn kent zijn klassiekers en zal in de bovenzaal aftrappen met een unieke Early Hardcore set. Easy-A, bekend van het duo Easy-A & Rayzor, zal het aantal BPM’s in een rap tempo gaan opbouwen want na hem volgt een heerlijke battle tussen twee van de meest talentvolle noorderlingen van dit moment: J-Lines en Demon. Zij zullen een technisch hoogwaardige set gaan neerzetten die vooral ook snoeihard zal zijn. Alsof het nog niet hard genoeg is zullen Ramgasten, Hazes en The Vandal, het vieze werk afmaken en de condens van het plafond af laten stromen!

Als laatste zal ook de Chill out een volwaardige area zijn, gehost door Macano Booking Agency (Bands & Dj's) uit Leeuwarden. Hier zal het de hele nacht gaan draaien om ‘chille’ muziek zoals house, electro, techno en trance. Jay Underground, resident van de Above & Beyond feesten van Mark Norman, zal het spits afbijten. Vervolgens zal Estaw, die binnenkort zijn debuut maakt op ExPornStar, er een waar housecircus gaan maken met zijn vette mixtechnieken. Phat Wax, organisator van NDC1, zal in zijn tempo doorgaan met zijn heerlijke freaky technosounds. Het producersduo Nils & Tooms, organisatoren van het Next Generation Festival in Lemmer, zullen de chaos enigszins gaan inperken met heerlijke electro en trance. Eigenaar van Macano Booking Agency (Bands & Dj's), Jay G, zal het vervolgens met de beste trance van dit moment tot een hoogtepunt brengen.

Kortom, voor ieder wat wils en dat voor slechts 12 euro. Voor alle bus- en treintijden kijk je overigens op www.9292ov.nl. Organisaties Massiv uit Groningen en NDC1 uit Leeuwarden willen je hierbij nogmaals van harte uitnodigen om van deze unieke avond onderdeel uit te komen maken, op Turntable Junkies vs Hardbeater

12 opmerkingen

 
Deze avond kan niet anders dan heel gezellig worden! :D
tsja zou er best heen willen!! ;)
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 15 september 2006 om 10:06:
Deze avond kan niet anders dan heel gezellig worden!


Zeker weten (Y)
Ben helaas ergens anders..

NDC veel suc6!!! En de rest ook ;P

@energyca : nice foto ;)
laatste aanpassing
 
Super zin an! :) (y)
Uitspraak van Binne op vrijdag 15 september 2006 om 12:37:
@energyca : nice foto


;)(Y)
Nou ... vanuit Zeeland naar Groningen voor dit feesje, ben benieuwd :P
Artiest {SHOWLIST artist 4717, 27221, 70956}
heb er zin in...(Y)
 
Wat nou iedereen?
Onder de 16 ben je blijkbaar niet welkom ;)