Partyflock
 
­ Nederland

Superstar; It’s gonna be a unique house fight

gepubliceerd door , op
Superstar people are people who only want the best, and nothing but the best. Op zaterdag 23 september is het weer zover! Superstar komt wederom met een exclusieve avond, waar het draait om de sfeer, het publiek, kwalitatief hoogwaardige house Music en vooral de winning feeling aan het einde van de avond. Iedere editie bleek weer één grote rush te zijn met een knallende afsluiter. Iedere editie weer wisten meer dan 1.500 mensen Superstar te voorzien van de juiste glitter en glamour. Het publiek is speciaal, en de organisatoren van Superstar zorgen daarom iedere editie voor een speciale invulling. Deze editie staat centraal: A unique house battle in the dj-booth!

Superstar vibe
Vanaf 23:00 ben je van harte welkom in de Amsterdamse The Power Zone, en kun je voor de vijfde keer genieten van de goede sfeer waar Superstar bekend om staat. De vier voorgaande Superstar-edities waren meer dan overweldigend, en na een kleine uitstap naar La Dolce Vita op het Bloemendaalse strand is Superstar weer terug in The The Power Zone. Ditmaal weer met een editie zoals jullie van ons gewend zijn. Een avond waarbij je zal dansen alsof je voeten de grond niet raken!

Superstar dj’s... round 1... Fight!
Dat er flink wat house geweld uit de speakers zal knallen is een feit, maar liefst 8 top dj’s zullen back2back achter de draaitafels een gevecht voeren. Stuk voor stuk zullen ze elkaar met de vetste house platen uitdagen, klappen uitdelen, en vooral hun tegenstander proberen te verslinden om het gevecht te winnen. Alles is geoorloofd en de winnaar zal diegene zijn die het publiek het meeste voor zich zal winnen. Wat staat er op het programma tijdens Superstar, de battles zien er als volgt uit:
Lucien Foort (Sneakerz en Southend House) vs. Ricky Rivaro (Sundale en Gloss)
Stef Vrolijk (Loveland en Franchise) vs. Mike van Loon (Tokyo Project en Fierce Angels)
Fedor Limjoco (LOS en GLAM) vs. Dekky (Sneakerz en RUSH)
Baggi Begovic (Housequake en Sneakerz )vs. Bryan Dalton (Sundae en Superstar).

Maar niet alleen de dj’s gaan met elkaar de strijd aan. MC Pryme en Miss Chianty zullen elkaar ook proberen te overtreffen om het publiek mee te slepen in de beats. Dit beloofd hoe dan ook een uniek house spektakel te worden.

Superstar’s to the max!
Superstar’s rijden in style, kleden zich in style, drinken in style, dansen in style en zorgen dat ze zich als VIP mogen gedragen. Voor de mensen die ook zo leven is het dan ook een must om zich snel aan te sluiten bij de andere Superstar’s. Koop je tickets in de voorverkoop om er zeker van te zijn dat jij erbij bent. Je kan dit doen bij alle ticketbox voorverkoop punten of online via; www.ticketbox.nl, www.thepowerzone.nl en www.welovehousemusic.nl. Voor diegene die zich extreem Superstar willen voelen: Reserveer een VIP tafel via 06-15 69 25 94 of via mail vip@welovehousemusic.nl. Laat jouw verschijning niet onopgemerkt zijn! Het is een gave om een Superstar te zijn!

Kijk op www.WeLoveHouseMusic.nl voor meer informatie, en bereid je met al je glitter en glamour voor op een nieuwe Superstar editie, zaterdag 23 september at The The Power Zone.

We Love House Music!

5 opmerkingen

Jammer dat het tegelijk valt met Roger Sanchez...wel een leuk concept!
Aanwezig :lol:
Zekers van de partij ..! :D