Partyflock
 
­ Nederland

Inshock pakt weer uit in Noord-Limburg

gepubliceerd door , op
Inshock pakt weer uit in Noord-Limburg
8 september 2006
In het weekend van 23 op 24 september aanstaande zal in de regio Gennep een shockerende gebeurtenis de boeken in gaan. In het noordelijkste puntje van de zuidelijkste provincie van ons land zal zich namelijk een epicentrum ontwikkelen. Het getal wat de Schaal van Richter zal aanwijzen is logischerwijs nog niet te voorspellen maar de glazen bol voorspelt tussen 21:30 uur ’s avonds én 05:00 uur de volgende morgen wél een zéér krachtige activiteit.

Woon je in deze regio wees dan op alles maar dan ook alles voorbereidt want dit is een waarschuwing voor boven- én ondergrondse trillingen die gemakkelijk nog voor een naschok kunnen zorgen. Dit hele gebeuren zal dan ook herkenbaar worden aangeduid door middel van een passende naam, een naam die precies weergeeft wat men te wachten staat, een naam die op zichzelf staat en absoluut niet onderschat mag worden, de naam luidt: Inshock.

Het gaat hier natuurlijk niet om een letterlijke maar om een figuurlijke opvatting. Op zaterdag 23 september 2006 zal in Evenementenhal Pica Mare te Gennep namelijk het Hardstyle gerelateerde feest Inshock plaatsvinden. De organisatie - genaamd Inshock Events - bestaat uit 3 enthousiaste medewerkers die allen over de nodige capaciteiten beschikken én die elkaar blindelings weten aan te vullen zodat men als eenheid nóg meer te bieden heeft. Frank Kersten, 27 jaar en afkomstig uit Nieuw-Bergen draagt de functies dj-bookings en licht & geluid met zich mee, Rob Zeegers, 22 jaar en ook afkomstig uit Nieuw-Bergen geeft invulling aan de designerstaken en als “ last but not least “ is daar Rob kersten, 22 jaar en afkomstig uit Gennep en zorgzaam voor de financiën en externe contacten. Het doel van deze organisatie is het aanbieden van kwalitatief goed in elkaar geknutselde feesten die voornamelijk gericht zijn op Hardstyle mét daarbij een mix tussen regionale dj’s, opkomende talenten én natuurlijk gevestigde artiesten.

De vorige editie - tevens de 1e editie op deze locatie - vond plaats op 8 april van dit jaar. Met 650 bezoekers overtrof het alle verwachtingen. Volgens voorschriften van de gemeente mochten er maximaal 700 mensen verwelkomd worden dus met het zojuist genoemde bezoekersaantal was dit criteria op een haar na bereikt. Woorden als gezelligheid, gemoedelijkheid en stampen op de klanken van onder andere Zany, Pila en de Alpha² gaven na afloop een duidelijk sfeerbeeld weer. Dat de organisatie kijk heeft op talenten bleek wel toen A-lusion achter de draaitafels plaatsnam. Met veel nieuwe, maar ook bekende tracks introduceerde deze dj / producer zich op een magistrale manier aan het Inshock publiek. De organisatie was tevreden met de vele enthousiaste bezoekers, maar misschien nog wel meer met de complimenten van buurtbewoners, brandweer, politie en gemeente. Zij hadden immers géén opvallende zaken waargenomen. Hiervoor was niet alleen de organisatie verantwoordelijk, de bezoekers hielden zich namelijk ook strak aan de regels.

Dat er een vervolg zou komen was al snel duidelijk. De zomerperiode met de daarbij behorende festivals en vakanties was niet direct een optie dus werd er gekeken naar een datum in de nazomer. Uiteindelijk is de keuze dus gevallen op zaterdag 23 september 2006. De dj’s die deze keer het Noord-Limburgse Gennep zullen gaan shockeren vormen een mix van oude bekenden aangevuld met frisse nieuwkomers. Misschien zijn sommige namen nog niet direct bekend bij het regionale publiek maar dat zal na 23 september ongetwijfeld veranderen.

In de line-up vinden we in ieder geval de volgende namen terug: allereerst de Alpha². Deze 2 broers uit de Q-dance stal hebben weinig introductie meer nodig aangezien ze al op bijna alle grote feesten hebben gestaan. Omdat ze érg populair zijn in de regio Gennep zullen ze ook op deze editie van Inshock een optreden weggeven. Vervolgens is er plaats vrij gemaakt voor niemand minder dan Zatox. Deze dj / producer - afkomstig uit Italië - is pas enkele keren te bewonderen geweest in Nederland. De organisatie dacht er dan ook goed aan te doen om hiermee een redelijk exclusieve artiest binnen te halen en dat is dus gelukt. Op het laatste Defqon.1 Festival heeft hij al een goede indruk achtergelaten, om over Q-BASE nog maar te zwijgen. Headhunterz is de volgende artiest die op een gepaste wijze invulling zal geven aan de line-up.

Achter dit project zaten eerst 2 personen maar nu (tijdelijk?) nog maar 1. Toch is deze personele wijziging allerminst ten koste gegaan van het reeds behaalde succes. Het tegendeel is zelfs al bewezen. Misschien wordt dit wel na Showtek de nieuwe live act sensatie binnen de Nederlandse Hardstyle scene. Kwalitatief sterke tracks zoals Aiming For Ur Brain, Left Some Answerz, Time 2 Rock, Victim Of My Rage, The Sacrifice en D-Tuned hebben ervoor gezorgd dat de positieve reacties in een razend tempo zijn gestegen.

Zoals al eerder genoemd zal ook A-lusion weer aanwezig zijn. Dit zal nauwelijks een verrassing zijn voor de bezoekers van de vorige editie gezien de set die hij toen weggaf. Hard aan de weg timmeren zal ongetwijfeld het motto zijn én blijven van deze nog jonge artiest. Het 2e duo wat op dit feest geprogrammeerd staat bestaat uit de dj’s John Harrington & Tecknoiz. De organisatie is vereerd dat deze 2 “ mafkezen “ uit Eindhoven aanwezig zullen zijn. Wie ze nog niet kent zal ze na 23 september vast niet meer uit het oog verliezen. Devon K. is ook weer van de partij. Met Gennepse roots maar nu woonachtig in Nijmegen mag deze dj natuurlijk niet ontbreken. Met al een optreden in de Matrixx op zak is kwaliteit al enigszins verzekerd.

Als laatste zal Dynamike de line-up complementeren. Deze dj en tevens organisator begint in Limburg al van een behoorlijke bekendheid te genieten. Een “ duizendpoot “ die meerdere stijlen beheerst zal op Inshock vast en zeker tot z’n recht komen dus daar zal laatstgenoemde dan ook zéker gebruik van gaan maken. Het hele gebeuren zal gehost worden door Villain, een jonge mc die al de nodige grote feesten in z’n c.v. heeft staan. Aangevuld met opkomende talenten zoals Rems (kwartfinale Q-Factor contest) en Apster (halve finale Q-Factor contest and still counting) kan het niet anders zijn dan dat men zich over de vocale ondersteuning geen enkele zorgen hoeft te maken.

De organisatie is inmiddels druk bezig met de voorbereidingen. Dat kan ook niet anders nu de te verwachte gebeurtenis steeds dichterbij begint te komen. De meeste mensen in de regio zullen ondertussen de posters wel al hebben zien hangen. Er zal dit keer een extra ruimte aanwezig zijn waar iedereen de mogelijkheid heeft om even tot rust te kunnen komen. Ook is er geïnvesteerd in een nog betere laser ten opzichte van de vorige keer. Tel daar het sterke licht- en geluid inclusief de voorgeschotelde line-up bij op en kom tot de conclusie dat deze editie van Inshock garant staat voor een naschok die zijn weerga niet kent. Het doel blijft immers om iedere keer maar weer voor de overtreffende trap te zorgen. Daar zit ook de uitdaging in en dat is immers wat de bezoekers wensen. Voor meer informatie over Inshock kijk je op www.inshock.nl.

34 opmerkingen

 
zeker aanwezig! vette line-up en voor een mooi bedrag, ideaal :D
 
Artiest Da Hustla
vette line-up!

Vorige x was een superfeestje!

Dit x aan et :bier:
jammer dat er geen hardcore is :(
Dynamike
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
en mooi nieuwsbericht O:) :p
Het zwaarste aan de dikke shit is dat alle
dudes en chicks er maximaal zin in hebben.
Dat maakt het voor ons als organisatie een
genot om voor jullie neer te zetten.

De kern wordt de 23ste ontmoet..

Maak je borst(en) nat >> Inshock
laatste aanpassing
Precies zo als het is moi werk van de organisatie!!! En Zatox is zeker wel rielax:D:D
Uitspraak van Knaller :bier: op vrijdag 8 september 2006 om 17:52:
jammer dat er geen hardcore is

Mooi dat er geen hardcore is :yes:! Ik heb er zin in! Ik hoop dat de moeite waard is om naar Gennip af te reizen, aan de line-up zal het in ieder geval niet liggen!:D
Pimm0
Werkzaam bij Vier
Devon K (Y)
 
Werkzaam bij Haelen.tk
good luck guys :D
 
Leuke line up voor een leuke prijs!! Hopen dat mensen eens wakker worden en hierheen gaan.
mooi stukje txt! vanavond posters plakken over uurtje zo ongeveer NIJMEGEN onveilig maken "the sticky bandits"
en wat zeggen we dan??? IK BEN DERBIJ!!
vorige keer was al zeer netjes, dat het dit keer maar nog mooier word!! HOLEEEE
Devon K. :respect: Succes met draaien ;) Jammer dak er niet bij ben...
:respect: voor de organisatie,,,dikke line-up,voor weinig geld..
DEVON K. DEVON K. DEVON K. (K)
:respect:
laatste aanpassing
 
heb er zin in !!!!!!!!!!!!


eerst q-base
 
Goed bezig :D

Gennep gaat loooooooosssss! :bounce:
Zal er zeker bij zijn, vandaag alleen ff genieten van q-base;)
vanaaf eerst Q base

maar in shock gaat ook loos beter als vorge keer
 
:cheer: Heb er Super Veel zin in :cheer:
Zeer dikke line up en met nóg betere licht en geluidseffect wordt dit een Geweldig Feessie!

(pssst, wordt er iets gedaan aan die warmte d.m.v extra airconditioning? vorig jaar was het HOT HOT HOT... :nocheer: )
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 9 september 2006 om 11:05:
airconditioning?

minder aantrekken
Uitspraak van Papa Pitstyle op zaterdag 9 september 2006 om 12:13:
minder aantrekken

whoehahahahahaha helemaal mee eens frank:bounce:
 
Uitspraak van Papa Pitstyle op zaterdag 9 september 2006 om 12:13:
Uitspraak van SaBrIeN op zaterdag 9 september 2006 om 11:05:
airconditioning?


minder aantrekken

idd sabrina...

kort rokje en topje is meer dan voldoende ;)
vorige x was idd zeer geslaagd..
headhunterz !!
 
Word weer een topper :bier:
jaaaa vorige keer was t ook zeer leuk (y)
zal dit keer zekerz ook wel goed komen :bounce:
 
mooi! alleen waarom headhunterz maar een half uurtje ????
Uitspraak van actief op dinsdag 19 september 2006 om 15:52:
mooi! alleen waarom headhunterz maar een half uurtje ????

live sets duren altijd maar een half uur.
laatste aanpassing