Partyflock
 
­ Nederland

Twee jaar A.S.S.

gepubliceerd door , op
Twee jaar A.S.S.
31 augustus 2006
Aanstaande zaterdag, 2 september, is het dan eindelijk zover, de tweede verjaardag van het technofeest A.S.S. in poppodium Boerderij te Zoetermeer! Om dit te vieren pakt de organisatie groter uit dan ooit!Met onder andere een waanzinnig decor, gratis vervoer met de nachtbus naar Den Haag en acts en dj’s in twee zalen die tot de absolute technotop van de wereld behoren! Onder andere Miss Djax (live), PETDuo, Kay D Smith, Jan Liefhebber, Wouter de Moor en Jason & The Argonauts staan te trappelen om hun ding te doen. Om 23 uur zullen de deuren open gaan voor publiek.

Muzikaal zit het dus met deze twee area’s helemaal in orde! De avond zal worden opgebouwd met rustigere techno van Jan Liefhebber. Na Jan is het de beurt aan de Duitse Kay D Smith die het tempo iets zal opvoeren. Het echte vuurwerk staat gepland om 02 uur. Dan zal Miss Djax, echte naam Saskia Slegers, een live set geven van een uur. Ze staat vaker op grote feesten en festivals in binnen- en buitenland dan in kleinere clubs als de Boerderij, het optreden is dan ook wel exclusief te noemen.

Het Braziliaanse PETDuo zal de avond geheel in eigen stijl knallend afsluiten! PETDuo is afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid. Verwacht van PETDuo een banging hardtechno set met een funky randje op 4 decks, 2 cd spelers en 2 mixers!

In de kleine zaal zal het er ook heftig aan toe gaan met Jason & The Argonauts en Wouter de Moor. Sander May zal in deze zaal opwarmen. In 2005 zijn Jason & The Argonauts definitief begonnen met de opstelling die ze tot deze dag gebruiken; twee laptops met daarnaast een drumcomputer en fx voor live vocals. Een ding is zeker: deze act staat garant voor energie, zowel auditief als visueel.

De naam Wouter de Moor duikt op tussen dj's als Marco Carola, James Ruskin, Green Velvet en andere grootheden binnen de technowereld. En dat terwijl hij pas 21 jaar jong is.

Ook de plannen hoe de decoratie eruit moet komen te zien, zijn al enige tijd klaar. Erg veel zal hier niet over verteld worden, anders is natuurlijk de spanning weg, maar wel kan gezegd worden dat het er weer spectaculair uit zal gaan zien!

Vanwege de tweede verjaardag proberen we voor de bezoekers wat kleine extra’s te regelen. Zo heeft de Boerderij met HTM een actie bedacht. Na afloop van A.S.S. op zaterdag 2 september wordt je namelijk, op vertoon van je A.S.S. toegangskaartje, gratis en voor niks naar Den Haag gebracht met de HTM Nachbus! Deze nachtbus, de N6, stopt schuin tegenover de Boerderij op ongeveer 1 minuut loopafstand (halte Gerrit Achterberghove). Makkelijk als je in Den Haag woont of op Den Haag CS moet overstappen op een nachtnettrein.

Elk uur om x.27 vertrekt de N6, de laatste vertrekt om 05.27 uur. Je kunt dus de laatste plaat met gemak meemaken. Meer informatie is te vinden op www.htm.net. Kom je met de auto? Rondom de Boerderij is voldoende gratis parkeergelegenheid.

26 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 47414, 52876}
erg jammer dat het tegelijk is met amok :/
ja, ik hoop dat beide feestjes gewoon goed bezocht worden!!!
 
:respect: for A.S.S :respect:
laatste aanpassing
:bier:
Directeur van 'Boerderij' is docent bij mij op school B)

Kick feest lijkt het me maarjah moet naar verjaardag en daarna wordt het niets :/
 
ziet er zeker vet uit...
maar ga naar Amok B-day :cheer:
Wil heel graag, maar ben afhankelijk van een maatje van me...(auto...)

Line up (y)
Yeah!! Kay D Smith & PET Duo :respect:

Kaarten al binnen en erg veel zin!!! :D
aanwezig

wordt vet :bier:
jeeej beestachtig knallen :D
Artiest {SHOWLIST artist 45555, 71383, 25959}
amok :D
 
Uitspraak van U+266A op donderdag 31 augustus 2006 om 15:16:
erg jammer dat het tegelijk is met amok

Amok viel mij op Dcibel vies tegen, waar Boris, Pet Duo en zo wel deden waar ik zin in had. Amok is naar mijn idee geen hardtechno... :no:
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 september 2006 om 13:22:
Amok is naar mijn idee geen hardtechno... :no:

true :)
als het niet zo ver was was ik denk nog wel heen gegaan
moet toch ooit naar me eerste techno feest en deze line up ziet er dik uit
pet duo.....:respect:
 
denk dat ik 2jaar lang veel gemist heb hier :( ff opschrijven toch gv
 
zeker vd party vanavond... a.s.s bevalt altijd goed,elst zal ruim aanwezig zijn. miss djax en pet duo!!! zekers
juistem, wordt vet :bier:
have fun everybody in de boederij!