Partyflock
 
­ Nederland

Chique - Aftersun

gepubliceerd door , op
Chique - Aftersun
28 augustus 2006
FeestChique · Aftersun
Datumzaterdag 9 september 2006
WinactieChique actiegesloten
LocatieinCasa
Op zaterdag 9 september vindt in inCasa te Leiden wederom een editie van het populaire Chique evenement plaats. Na groot succes van de voorgaande editie was het niet meer dan logisch om een tweede evenement te organiseren. Dit is een aftersun edition, wat inhoud dat de aankleding zomers georïenteerd zal zijn.

Wat deze editie betreft, heeft de organisatie besloten veel verschillende stijlen aan bod te laten komen. Dit houdt dus automatisch ook in dat er veel verschillende DJ's aanwezig zullen zijn die binnen diverse genres hun kunsten zullen vertonen. Voor het publiek zal dit dus een avond worden waarbij ze alle hoogtepunten uit ieder genre te horen krijgen.

Als openingact staat Skillz geboekt, deze DJ deed het op de vorige Chique evenement erg goed. Zo wist hij de zaal met zijn blends tussen latin, r&b en reggeaton helemaal plat te spelen. Voor deze editie wordt er niets minder van hem verwacht.

De volgende DJ, Pjoter, heeft ervaring in verschillende discotheken, waaronder de De Waakzaamheid in Koog a/d Zaan en was resident van Down Under te Rotterdam. Ook hij was aanwezig als DJ bij het vorige Chique feest en kwam mede door zijn plaatsing als club/elektro DJ goed tot zijn recht. Vandaar dat hij voor de vervolgeditie ook weer is uitgenodigd.

Tevens zal Skiptag aanwezig zijn bij dit evenement, deze Chique resident zal proberen een frisse tech-house/techno set neer te zetten, waarbij langzaam de opbouw gemaakt wordt richting de hardere stijlen.

Na Skiptag zal het duo Delirious & Jeeg overnemen, dit om de brug tussen techno en hardstyle te overbruggen. Zij zullen de focus op een melodieuze set proberen te leggen.

Als afsluiter en tevens hoofdact hebben we niemand minder dan Chosen Few geboekt. Deze DJ, heeft op bijna alle grote feesten opgetreden waaronder The Love Parade in Berlijn en staat op alle grote gabberfeesten in Europa: Energy in Zurich, Thunderdome in Utrecht, Hellraiser in Amsterdam en Rezerection in Schotland. Deze DJ heeft toegezegd dat hij voor deze avond een speciale set zal gaan neerzetten.

Verwacht niets meer en minder dan een uitermate goed bij het eind van de zomer passende funky house en sexy r&b in het begin van de avond en waarbij de harde maar bovenal heerlijk gevarieerde stijlen voor de rest van de avond zullen zorgen. Chique is een perfecte afsluiting van je zomer.

Voor meer informatie: www.danssalonincasa.nl en www.skiptag.com.

4 opmerkingen

 
gaaf:)
laatste aanpassing
aparte programmering, beginnen met rnb en salsa, en afsluiten met vette hardcore

Nahja w'rom ook niet he O:)
Een keertje iets anders,lijkt me wel OK!