Partyflock
 

Houseparty - The Reunion

gepubliceerd door , op
flyer Houseparty
FeestHouseparty · The reunion
OrganisatieSniper Entertainment Site
LocatieThe Apollo Site
Datumvrijdag 10 november 2006
StadHelden
Houseparty - The Reunion @ The The Apollo was een overweldigend succes. Vele hardcore veteranen, maar ook veel gabbers van nu wisten de weg weer te vinden naar discotheek The The Apollo. Voor velen was het een weerzien van oude bekenden. En ook de muziek sloot hier naadloos op aan. Het publiek was getuige van een reis door de tijd. Vele oude klassiekers uit de jaren negentig passeerden de revu en de avond werd afgesloten met de beste knallers van dit millenium. Door dit overweldigende succes hebben Sniper Entertainment en The The Apollo besloten hun handen weer in elkaar te slaan. Samen zullen zij een vervolg geven aan deze prachtige reunie. Deze staat gepland op vrijdag 10 November. Ook deze keer zal heel The Apollo weer als vanouds op zijn fundering staan te trillen.

Voor de komende editie zal het concept wat betreft muziek ongewijzigd blijven. Wederom zal het een reis door de tijd worden. De vetste hardcore platen van de afgelopen 15 jaar zullen ten gehoor worden gebracht. Het entertainment en de decoratie zullen aangepast worden op de lijfspreuk van The The Apollo: "expect the unexpected". Het publiek zal verrast worden met diverse gadgets, decoratie en entertainment. Ook zal gedurende deze avond wederom VJ Thiso actief zijn. Deze zal allerlei beelden en effecten op de schermen toveren. De beelden zullen aangepast worden op het thema van deze avond. Het geheel zal gepresenteerd worden door MC B.I.G.

De avond zal, als vanouds, beginnen om zeven uur. Vanaf de opening zal er een twee uur durende set te horen zijn van DJ Red Alert. Deze set gaat terug naar daar waar het allemaal ooit begon. Breakbeats en de echte klassiekers zoals deze te horen waren in het voormalige Parkzicht, Amnesia en op de eerste turn-up-the-bass CD's zullen de draaitafels passeren. Daarop volgend zal de lokale DJ held en party organisator DJ The Impact het dj-altaar betreden. Deze zal het publiek overbrengen van de beginperiode naar de hoogtij dagen van de Hardcore/Gabber muziek.

Aangekomen in het midden van de jaren negentig, daar waar de muziek op zijn populairst was, zal DJ Buzz Fuzz de wheels of steel overnemen. Deze internationale top DJ en lid van het Dreamteam zal het publiek meenemen naar de top jaren van de Amsterdamse hardcore. Klaasiekers zoals deze vroeger te horen waren op de Multigroove en Thunderdome feesten, maar ook platen van het bzrk en mokum label, en ga zo maar door.

Van Amsterdam wordt er vervolgens een trip gemaakt naar Rotterdam. Niemand minder dan DJ Distortion zal de meest begeerde platen van de Rotterdamse hardcore ten gehore brengen. De muziek zoals die te horen was op Megarave en Raveworld feesten zal uit de speakers worden gepompt. De kenners zullen overigens weten dat deze beide heren al een keer eerder een waar feestje hebben gebouwd in The The Apollo. 16 April 1996 stonden beide heren reeds samen bij Apollo op het podium. De veteranen zullen een ieder kunnen vertellen wat voor top feest dat dit was.

Beide zullen opgevolgd worden door de hoofdact van de avond. Een live-act waarvan het logo op menige straat hoek is te vinden. Een early rave act die al destijds een magische formule hanteerde. Een formule die bestaat uit de vetste beats, de meest oogverblindende dames, en de meest relaxte goodies. Niemand minder dan de Rotterdam Terror Corps zal al het beste uit de hoogtij dagen van gabber-house door de speakers laten knallen. Zij zullen onze oortrommels laten rammelen en de dames op onze netvliezen laten branden.

Aan het einde van hun set zullen ze de weg vrij maken voor het talent van het nieuwe milenium, DJ Wizard. Deze zal de oude helden bekend maken met de hardcorehouse van deze tijd. Zijn set zal met name bestaan uit de stijl van het nieuwe milenium. Als afsluitende act zal DJ Wizard het laatste beetje energie uit de dansende menigte persen en zal de avond op een absoluut hoogtepunt laten eindigen. Kortom The Harcore Heroes are back again!!!

35 opmerkingen

verwijderd
hel goeie zaak (y)
van 19:00 tot 02:00 beetje rare tijd
een hele goede zaak rotterdam terror corps
DJ Impact
Werkzaam bij Basement Events
Artiest The Impact
van 19:00 tot 02:00 beetje rare tijd


Dat is ook de tijd welke er vroeger gefeest werd in Apollo..... daarom "The Reunion". ;-)
verwijderd
nice nice :P zit al te wachte op die live act van RTC :P
Niemand minder dan de Rotterdam Terror Corps zal al het beste uit de hoogtij dagen van gabber-house door de speakers laten knallen.­


Afgelopen keer met MOH vond ik ze verrassend goed.
Leuk? Vette sjizle zul je bedoelen!!!
dat zeg k mss na afloop v.h. feest :p
Goed bezig jongens!!!!! Zal er zekers weer zijn!!!!!
de Hardcore Heroes feesten van 10 jaar terug waren echt de shit...daar begon voor mij de ellende ;)
verwijderd
Werkzaam bij Audiophonik
Artiest Amanael
Kom denk ik ook even loeren lijkt me relaxed.­
verwijderd
ja cker vanne partij net voor me verjaardag dusj :bounce:
Aanwezig :)
laatste aanpassing
Uitspraak van Midway op zaterdag 19 augustus 2006 om 22:03:
de Hardcore Heroes feesten van 10 jaar terug waren echt de shit...­daar begon voor mij de ellende

hahaha klopt stiekem gaan en dan maar tegen me ouders zeggen blijf bij die pitten he eheheheh super
word zeker weer goeie :yes: binnekort promo toer :D
be there for real house music !!!!!
verwijderd
Is de naam v/h feest niet een beetje ongelukkig gekozen?

Bij Houseparty denk ik in eerste instantie niet aan een (voornamelijk) Hardcore feest.­
Ja vorige keer kwam er wat tussen, maar wil hier zeker een keertje bijzijn.

Mn allereerste housefeestje was ook in Apollo, ben er sowieso begonnen met uitgaan als 13-jarige smurf :D

En als die gekke Vos er is zal het allicht wel vet worden (l) heb 'm in mn agenda gezet, ben al jaren niet meer in helden geweest en al zeker 10 jaar niet meer in de Apollo dus ben benieuwd of ik nog wat oude bekenden tegenkom :D
Erg jammer dat er op het laatst net zoals vorige keer door de wizard word afgesloten!!!
resultaat;­ alle pogo kids weer de dansvloer op en weg was het gezellige ouderwetse sfeertje!!!
laatste aanpassing
Uitspraak van Tony the Torment op donderdag 24 augustus 2006 om 22:51:
Erg jammer dat er op het laatst net zoals vorige keer door de wizard word afgesloten!!!
resultaat;­ alle pogo kids weer de dansvloer op en weg was het gezellige ouderwetse sfeertje!!!laatste aanpassing 24 augustus 2006 22:57

Iewwww dat klinkt minder leuk. Komen die nitwits daar ook dan? Bah bah.
Het is een trip door de tijd waarbij 90% van de avond de focus zal liggen op oldschool, early rave, en early hardcore.­ Als laatste set komen de platen van dit nieuwe millenium voorbij.­ Wizard kennnende zal hij een selectie maken van platen waarin het gevoel van toen nog duidelijk te herkennen is.­
Aanwezig, lekkere early rave.­ Pogo kids laten zien wat feesten is!!
venlo ook aanwezig!!
tja, Lomm houd t wel voor gezien deze keer!!
lomm gaat spijt krijgen of speed