Partyflock
 

World of Electro-Trance

gepubliceerd door verwijderd, op
De Carte Blanche is een van de lokaties die erg in trek is bij mensen uit de regio vanwege de grote variatie die het bied. Extraordinary Events speelt hier op in met de party World of Electro Trance. Het is namelijk zo dat trance begint te verdwijnen uit de regio en omstreken op een klein feest na en dat mag niet gebeuren! Het is de organisatie niet ontgaan dat er positief werd gereageerd op het voornemen om een trance feest te organiseren. Om er nog een schep bovenop te doen en de variatie van de Carte Blanche nog verder uit te breiden heeft de organisatie ook nog de tweede zaal in gebruik genomen om electro uit de boxen te laten schallen!

Deze stijl is erg populair maar is niet echt te bekennen in de regio. Vandaar dat Extraordinary Events met het initiatief komt om deze twee stijlen te combineren in 1 feest met twee zalen! Eigenlijk zijn het twee afzonderlijke feesten in twee zalen voor de prijs van 1! Om er een onvergetelijke avond van te maken is er gekozen voor een line-up die vooral staat voor kwaliteit! De DJ’s hebben allemaal ruime ervaring in discotheken en weten precies hoe ze een publiek moeten vermaken. De eerste zaal zal trance, progressive en hardtrance vertegenwoordigen. Het begin zal worden verzorgd door JD die al menig feest al meteen in het begin op zijn handen kreeg. In zijn CV zijn namen van party’s te vinden zoals Dominatrix, Erotic Pinkster Vibe en Crazyland, zeker niet de minste party’s. Hij is er klaar voor om deze party tot een van zijn beste te laten worden! Vervolgens neemt Dazzle het over. Deze man zal de sfeer verhogen en laten zien waar trance voor staat! Hij heeft gestaan op talloze feesten o.a. Dance Tour, Frequence Outdoor, Crazyland en Dance Valley.

Maximo neemt het over van Dazzle en zal laten zien hoe het er ook harder aan toe kan gaan met progressive. Hij heeft op veel Morning Missions gestaan en zich daar bewezen en zal dat zeker in de Carte Blanche duidelijk naar voren laten komen!

Als afsluiter is er gekozen voor Jacco. Een man die vergeleken wordt met The Freak, Bas & Ram en Fraincos. Lekkere dansbare catchy tunes met aan het eind van een set de climax met hardere klappers. In zijn CV vinden we Lexion NYE, Crazyland en Morning Mission. De tweede zaal zal gedomineerd worden door electro. Daar zal het nieuwe talent Yiva de avond openen. Deze jonge DJ wordt gezien als een nieuw talent in Breda en zal dit willen bewijzen in de Carte Blanche om ook daar zijn naam te vestigen. Hij draait regelmatig in discotheek de Spock die als bijnaam de kleinste housetempel heeft en zal dus wel raad weten met zijn publiek. In zijn CV vinden we vooral Blue Beach Party terug. Zijn opvolger is Flash. Een talent uit Limburg dat zelf ook feesten organiseert zoals Groovy Temptations wat steeds een succes is daarbij heeft hij op Playland zijn talenten getoond en de hele publiek uit zijn dak laten gaan. Paul Veth zal hem weer opvolgen. Hij is die dag jarig en zal dat zeker duidelijk naar voren laten komen. De gehele tweede zaal is een soort B-Day party ter ere van hem. Ook Paul Veth heeft veel ervaring met discotheken en draait in discotheek de Spock en heeft n zijn lijst van feesten ook de Blue Beach Party staan.

Als afsluiter is er gekozen voor Dansa. Dansa is in korte tijd heel snel gegroeid in de dancescene, en gooide hoge ogen met boekingen op feesten zoals Extrema Outdoor, Bacardi Bat Beats, en Extrema Knock Out en Solar Weekend om maar een kleine greep te nemen. Zijn stijl kan gekenmerkt worden als vrouwvriendelijke house, met opzepende grooves, latin en electro zo lukt het hem telkens weer om de handjes de lucht in te krijgen en deze avond waardig af te sluiten. Benieuwd ? Wees er dan bij! Genoeg reden dus om er vrijdag 15 september bij te zijn in de Carte Blanche. De deuren zijn geopend van 21.00 tot 04.00. De entree zal €10,- bedragen. Dit is een feest dat je niet mag missen. 15 september is de Carte Blanche.
the place to be!

15 opmerkingen

Ik ben erbij als het zover is ..­
De Carte Blanche is een van de lokaties die erg in trek is bij mensen uit de regio vanwege de grote variatie die het bied.­

:X

Verder wel een leuk initiatief (Y). Denk helaas niet dat het aanslaat hier in Weert ala Hardcore-Mekkah :(
laatste aanpassing
verwijderd
rennyyyyyyy
_Q_
Artiest Qatja S
Uitspraak van >> ** Mr.Nice ** << op vrijdag 18 augustus 2006 om 09:46:
erder wel een leuk initiatief .­ Denk helaas niet dat het aanslaat hier in Weert ala Hardcore-Mekkah laatste aanpassing 18 augustus 2006 09:48


valt te proberen he
verwijderd
Ben benieuwd! :)
verwijderd
Vette line-up in ieder geval!!!
verwijderd
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 19 augustus 2006 om 01:36:
gaat trance misschien weg??

HAHA :\ Slappe z**
verwijderd
Die electo-tent lijkt me wel lache. Ik ga misschien ook wel B)!
verwijderd
Met Maximo wordt het wel springen, we gaan het meemaken, wordt een leuk feest
"­Het is namelijk zo dat trance begint te verdwijnen uit de regio en omstreken op een klein feest na en dat mag niet gebeuren!"­

oh idd, mag zeker niet!

gewoon lekker daar houe, je mag alles v/d randstad er ook bij hebben hoor! :[
verwijderd
Uitspraak van >> ** Mr.Nice ** << op vrijdag 18 augustus 2006 om 09:46:
erder wel een leuk initiatief .­ Denk helaas niet dat het aanslaat hier in Weert ala Hardcore-Mekkah

dat denk ik ook, zelf 4x geprobeerd met een feest hier in weert met alleen trance/hardtrance, en alleen mensen van buiten weert kwamen en bleven ook lang plakken. Van weert zelf bijna niemand behalve bekenden van mij zelf..

Maar toch ga ik ff kijken gok ik zo :P