Partyflock
 
­ Nederland

IVE-events teast de Danceparade

gepubliceerd door , op
In 2005 was het een van de meest opzienbare wagens van de FFWD Heineken Danceparade: IVE-events kwam met maar liefst 16 gebodypainte dames naar Rotterdam. Dit jaar komen ze terug met wederom een groot aantal Lekkere Uitdagende Sexy en Trendy Girls op de truck.

Met grote letters werd de komst van de truck van IVE-events al vermeld in het dagblad metro. “Naakt mag niet van de gemeente, kinderachtig hé?” Iwan van Eijk van IVE-events doelde op hun truck die vorig jaar zowel voor als na de danceparade de krant haalde met hun wagen vol sexy, gebodypainte meiden. Een ieder die vorig jaar bij de Danceparade aanwezig is geweest kan zich de truck van IVE-events ook wel bekend als LUST truck zeker wel herinneren.

Naast al het vrouwelijk schoon op en rond de truck heeft IVE-events natuurlijk ook een aantal geweldige dj’s op de truck. Allen weten stuk voor stuk het publiek in extase te brengen. De dj’s op de truck zijn: Eric van Kleef, Mike S, Miss Melody, DaViraz, Michael Dieters, Pet en natuurlijk niet te vergeten Iwan.

Maar dit is niet de enige manier waarop IVE-events van zich laat horen en zien. In samenwerking met HappydayZZ Events is er een spetterende Afterparty georganiseerd op zaterdag 12 augustus 2006 te Culemborg. Wil je de drukte van de parade ontvluchten, of heb je geen zin in een buitenfeestje, maar heb je zeker wel zin in een heftige party. Kom dan gezellig naar de HappydayZZ toe.

Velen weten dat IVE-events ook in de organisatie van het maandelijks terugekerende House SeXation zit en daarnaast ook hun bijdrage levert aan de populaire zondags party 7th Heaven. Stuk voor stuk party’s die zeer goed verzorgd zijn. Al deze know-how heeft IVE-events ook in hun Afterparty gestopt. Bezoekers van bovengenoemde party’s weten al wat ze te wachten staat… (Free shots, Candy, etc.)

Een aantal danseressen die je overdag alleen van een afstandje kon zien… die zullen ook aanwezig zijn evenals een groot aantal dj’s. Zij zullen de sfeer van overdag van op en rond de truck meenemen naar Culemborg en het feest daar samen met jullie voortzetten. De organisatie weet zeker dat de mooie danseressen, de lekkere opzwepende beats van de dj’s jou naar ongekende hoogten zullen brengen en dat daardoor de temperatuur in de HappydayZZ flink zal oplopen. Maar goed… voor de nodige verkoeling op zijn tijd zullen wij ook zeker zorgen.

Tot slot nog even… IVE-events weet al jaren op allerlei manieren de toeschouwers van de Danceparade te teasen op meerdere fronten. Waren het eerst de hartvormige sleutelhangers (met condoom), de jaren er na heeft IVE-events voor een heel fluit-koor gezorgd met het uitdelen van duizenden fluitjes. Wat ze dit jaar in petto hebben… Het kan je in ieder geval een leuke avond bezorgen, zowel thuis als in de HappydayZZ. Hou de truck tijdens de parade daarom goed in de gaten. Voor wie niet kan wachten en of meer info wilt omtrent dit alles en de Afterparty surf dan naar www.ive-events.nl waar tevens de videobeelden van vorig jaar zijn te zien.

20 opmerkingen

toch maar lekker in Rotjeknor blijven! (y)
Yeh b)

Gaat weer gezellig worden :woepwoep:
Topless of niej, we maken er een gezellig potje van

(6) :kwijl: (6)


Nu maar hopen op goed weer....:flower:
 
“Naakt mag niet van de gemeente, kinderachtig hé?”


:| Kinderachtig? Moet het overal te zien zijn dan tegenwoordig??
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 3 augustus 2006 om 15:20:
Moet het overal te zien zijn dan tegenwoordig??

Ik ben voor :9

8-)
 
wordt weer kiezen tussen de vele gezellige wagens, maar zeker een tijdje aanwezig bij deze!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 45555, 71383, 25959}
zeker :P
 
Artiest {SHOWLIST artist 48729, 12583}
'k kom jullie wel effe succes wensen voor het begint hoor!!..
Uitspraak van AJ (www.xplicitmedia.com) op donderdag 3 augustus 2006 om 18:50:
Iwan for President!

En ik voor Vice President!! ;-)
laatste aanpassing
Ik ben ook weer aanwezig!!!
Wordt weer top op de truck met zijn allen :cheer:
Deze keer ben ik er ook bij :cheer:
Word weer een dolle bende Nathalie (6)
Long time no seen chick

(L)
We gaan er een leuk feesie van maken :cheer:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 3 augustus 2006 om 15:20:
Kinderachtig? Moet het overal te zien zijn dan tegenwoordig??


JA! :yes:
iwan je hebt weer goed voor elkaar (y) ben benieuwd naar de pica's en heel veel suc6, gaat je zekers weer lukken deze 4e ffwd voor jou!! :woop:
gewoon op katendrecht
Artiest {SHOWLIST artist 32777, 23031}
Oh Yeah,we hebben er zin in:yes:,gaat geweldig worden:yes:
 
Voor mij de 1e keer de dance parade en gelijk mee op de truck van IVE!!!! En mijn mannetje draaien op de truck!! We hebben er heel veel zin in!!! :yes:
 
Heb er zin in met jullie meiden vorig jaar was top dit jaar gaan we het overtreffen :cheer:

:knuffel:
 
helaas dit jaar niet:(
vorig jaar was zeker gezellig :D