Partyflock
 
­

Trancetoppers op TranceSetterZ in Outland

gepubliceerd door , op
afbeelding Trancetoppers op TranceSetterZ in Outland
FeestTrancesetterz · Bas & Ram present Site
Datumzaterdag 2 september 2006
LocatieOutland Site
WinactieTrancesetterz actie, gesloten
Op 2 september vindt de tweede editie plaats van Trancesetterz, het nieuwe feest van Bas & Ram. De kickoff in juni was een groot succes waarbij naast de geweldige muziek, de goede sfeer en de bijzondere aankleding van Outland indruk hebben gemaakt. Juist op deze punten wordt veel nadruk gelegd bij TranceSetterZ. Met het concept willen Bas & Ram een totaalbelevenis creëren. Er wordt dus niet alleen veel aandacht besteed aan muziek en geluid, maar zelfs de complete inrichting en decoratie van de locatie wordt aangepast. Zo herinneren bezoekers van de eerste Trancesetterz zich ongetwijfeld de DJ-booth die speciaal een verdieping lager, bijna direct aan de dansvloer, was geplaatst om meer contact met het publiek te maken. Bovendien waren er veel doeken en draperieën rond de balustrades om een warme sfeer te creëren.

Ook voor deze Trancesetterz weer een super vette line-up. Hierbij zullen Bas & Ram natuurlijk zelf ook weer een spetterend optreden verzorgen! Het 'Dynamic duo' heeft zojuist hun 10-jarige jubileum gevierd, en zijn klaar voor hun volgende decennia. De rest van de line up is zorgvuldig samengesteld, zodat de echte trance liefhebber weer van begin tot einde in trance kan raken op de opzwepende beats.

Trancesetterz heeft voor jullie:

4 Strings, bestaande uit Carlo Resoort, de producer achter de naam 4 Strings en Jan de Vos, die onder de naam 4 Strings op Trancesetterz komt optreden. Deze mannen kennen elkaar al sinds 1986 en met succes. Hun producties worden gedraaid door onder meer Paul van Dyk, Judge Jules en DJ Tiësto. Momenteel zijn de heren druk bezig met hun '4 Strings Live Tour' die hen deze zomer over de hele wereld voert. Zo stonden ze onlangs nog kort achter elkaar in Johannesburg, Helsinki en Kualu Lampur en staan er nog tripjes naar Toronto, Oslo en Miami op het programma. Gelukkig heeft Jan nog wel een gaatje gevonden om op Trancesetterz te knallen!

Cosmic Gate is een van de meest succesvolle producers van Duitsland. Wie kent klassiekers als 'Mental Atmosphere', 'The Truth' en 'Fire wire' niet? Voor de liefhebbers van de onvervalste Duitse trance wordt dit smullen!

Ron van den Beuken heeft een bliksemcarrière gemaakt in de trancescene. Hij staat niet alleen bekend om zijn energieke sets maar ook als producer heeft Ron inmiddels flink naam gemaakt. Zo is hij het brein achter Shane; 'C'est muzique' en het megasucces 'Clokx', waarbij Ron in 2003 een cover maakte van de hit van Coldplay. Momenteel krijgt zijn remix van de knaller ' Mary go Wild' uitstekende recensies in binnen- en buitenland en die zal je dan ook vast gaan horen tijdens Trancesetterz!

Om de line up compleet te maken is The Freak uitgenodigd. Deze Hagenees is het creatieve brein achter de kraker Perfect Phase; 'Horny Horns', welke zelfs is gekozen tot beste Clubtrack van 1999. Freek Fontein, zoals hij echt heet, stond verder aan de basis van platenmaatschappij BPM-dance met labels als 'Jinx Records' en '2-Play Records'. Daarnaast is The Freak een DJ-veteraan met optredens in onder meer Ibiza en Canada tot aan Zuid-Afrika.

Kortom, een geweldige line up, waanzinnige sfeer en prachtig decor; dé ingrediënten voor een fantastische avond Trancesetterz. Mis het dus niet!!

19 opmerkingen

(y)
jaaaa wij zijn erbij!! zaterdag vrijkaartjes gekregen :)
:cheer:
1e keer was top
deze keer dus ook wel weer aanwezig
 
Werkzaam bij D.C. Productions
zeker weten aanwezig top line up (Y)
1ste x was idd superrrrrrrrrr..........­ook vrijkaartjes gehad van bas en ram tijdens Dance Valley!!Zeker weer van de partyyyyyyy......­
 
ook aanwezig !!!
 
Zo super jammer dat ik deze keer niet aanwezig kan zijn :(
not really my style
Uitspraak van Oblivion op donderdag 27 juli 2006 om 13:23:
not really my style

Lijkt me logisch als je alleen van Darkcore en Hardcore houdt, toch? ;)

Misschien aanwezig... :\
eerste keer was super! dus deze kunnen we eigenlijk niet overslaan toch?? :p
Vette lineup!

Cosmic Gate! :)
Uitspraak van Nicky Beessie op donderdag 27 juli 2006 om 21:16:
Present

Aleee, dan, omdat gij d'r dan ook izzz O:)

Haha.. yeah, ikkuh ook de vorige editei gemist, maar,
nu heb ik vervoer en alluzz geregeld.. dusss, here we come!! :bounce:

En de line-up, yeahh vingurzzz aflikkuhh :9
laatste aanpassing
Uitspraak van Partyspacer op dinsdag 1 augustus 2006 om 16:47:
Aleee, dan, omdat gij d'r dan ook izzz

Grinzzzz haha vleier...
Maar zeker zin heel veel leuke bekende mensies :cheer:

Tot zaterdag !!!