Partyflock
 
­

Special in Luxor Plaza

anoniem gepubliceerd op
Aanstaande vrijdag zal in de Luxor Plaza te Deventer voor de eerste keer het feest Special gaan plaatsvinden.

Special is een feest waar de stijlen hardstyle & techno centraal staan.De organisatie richt zich voornamelijk op jonge talenten en wil hun de kans geven zich te bewijzen voor het grote(re) publiek.

Voor de eerste editie heeft de organisatie behalve een aantal aanstormende talenten ook 2 DJ’s weten te strikken die zich al recentelijk hebben bewezen. Haze & Abyss hebben al de eer gehad om op de bekende hardstylefeesten Qlimax en QlubTempo te mogen draaien. Nu is onlangs ook bekend gemaakt dat deze 2 DJ’s op het aankomende outdoor-festival van Q-dance, DefQon 1, staan.

Naast Haze & Abyss zullen ook Bruce P (bekend van QlubTempo), Mike B & Wesz (Q-base) en Sjamaan hun kunsten laten horen in de hardstyle area. Sjamaan is bekend van de Eclips feesten in Deventer, waarvan ook de laatste editie uitverkocht was. Verder zal DJ Bellie (bekend van o.a. ID&T Radio) in de hardstyle area openen met een warming up techno set, omdat de avond hard genoeg zal gaan eindigen.

In de techno area zullen de DJ’s 440, Peter P, Sidha en Mister Tim zich van de beste kant laten zien. DJ Bellie zal de avond in de techno area afsluiten. 15 maart zal hij in de talentroom op TeQnology staan.

Het feest begint om 22 uur en zal om 5 uur eindigen. Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar en zullen 10 euro gaan kosten.

10 opmerkingen

Eclips
Werkzaam bij Eclips
heb er zin in.............­
 
Ik ook, CU
 
waarom vinden artsen t altijd nodig om te opereren als k naar iets toe wil gaan?....:@

kan r weer niet heen gewoon....:@

hebbik weer....:'(
laatste aanpassing
 
ik ga wel :)
Heb deze keer speciaal vrij van werk.:-)

Volgende editie (als die komt). Graag blondy i.p.v. Sjamaan.
Ook vrij kunnen krijgen!!! Me is er ook :bounce:
 
Mhah ik maybe ook wel :P
Top feestje...­zal zeker een vervolg krijgen.­