Partyflock
 
­ Nederland

Devastation Outdoor verplaatst naar andere locatie

anoniem gepubliceerd op
Devastation outdoor, wat oorspronkelijk op 29 juli zou plaatsvinden op evenemententerrein de Waterlaat in Bergeijk, is verplaatst naar discotheek 't 't Centrum in Wintelre. Oorzaak van deze wijziging is een verkeerde vergunningsaanvraag door de vergunninghouder. Hierdoor ziet de organisatie zich genoodzaakt om het evenement te verplaatsen naar discotheek 't 't Centrum. Reeds gekochte kaarten worden vergoed of geven toegang tot het evenement incl. een aantal consumpties.

Devastation werd op 31 maart jl. voor de eerste keer succesvol georganiseerd op evenemententerrein de Waterlaat. Devastation was een samenwerking tussen Omotion en de organisatie achter het festival Bergeijk op zijn kop. Hierbij was Omotion verantwoordelijk voor het concept. De organisatie van Bergeijk op zijn kop was verantwoordelijk voor de locatie, vergunningsaanvraag en de catering. Na dit succes besloten beide partijen nogmaals een samenwerking aan te gaan en wel op 29 juli aanstaande. Voor dit feest is dezelfde vergunningsaanvraag gedaan als voor Bergeijk op zijn kop blijkt achteraf. Hierdoor dacht de gemeente dat het wederom om een tentfeest ging met 3 dagen muziek waaronder ook Nederlandstalig, disco en 1 avond dance. De vergunninghouder deelde Omotion mede dat de vergunning werd verleend. Omotion heeft daarna zelf nog contact gehad met de gemeente om te vragen of de vergunning voor het evenement op 29 juli verleend zou worden en zij reageerde hier positief op. Omotion heeft na deze toezegging de promotie voor Devastation outdoor gestart. In de laatste week van juni kreeg Omotion te horen dat de gemeente de vergunning niet wilde verlenen. Hierdoor heeft Omotion zelf contact opgenomen met de gemeente. Uit dit gesprek kwam naar voren dat de vergunninghouder bij de gemeente niet heeft gemeld dat het om een buitenfestival ging met alleen maar hardcore muziek. Toen de gemeente dit, naar aanleiding van alle promotie, te horen kreeg heeft zij zich genoodzaakt gezien om de vergunning niet te verlenen. Onvoldoende politie capaciteit werd gezien als grootste obstakel om de vergunning te verlenen. Omotion en de bezoekers zijn, door nalatigheid van de vergunninghouder, nu de dupe van deze situatie.

Omotion wil in ieder geval niet dat de bezoekers de dupe worden van deze situatie. Omotion is meteen op zoek gegaan naar een andere locatie. Al snel werd duidelijk dat op zo’n korte termijn nergens meer een vergunning verleend zou worden voor een buiten festival. Hierdoor is Omotion genoodzaakt om Devastation naar een discotheek te verplaatsen. Omotion denkt dat zij een geschikte locatie heeft gevonden in Discotheek 't 't Centrum in Wintelre. Ten eerste ligt deze discotheek dicht bij de oorspronkelijke locatie en kan Omotion hier meerdere zalen gebruiken. Omotion is van mening dat je in een discotheek niet dezelfde entree prijs kan hanteren als voor een buitenfestival. Hierdoor is besloten om de prijs van een kaartje te verlagen naar €12,50 . Het evenement zal aanvangen om 21.00 uur en eindigen om 04.00 uur. Hierdoor zijn er helaas ook een aantal dj’s moeten afvallen door tijdsgebrek en dubbele boekingen. De programmering ziet er nu als volgt uit:

Area 1:
Tommyknocker
DaY-már
J.D.A.
Catscan
Evil Activities
Reservoir Dogs
Hosted by: MC B.I.G.

Area 2:
Onrust & Rotjong
Reload-R
Dark Symphonies (live)
Freeze
De Wit
Rosl
Hosted by: MC Scorpio


Kaarten voor Devastation zijn in de voorverkoop verlaagt naar €12,50 (ex fee) en aan de deur naar €17,50 . De kaartverkoop is inmiddels omgezet bij Ticketbox, waardoor er vanaf heden kaarten voor €12,50 (ex fee) gekocht kunnen worden. De bezoekers die al een kaartje hebben gekocht kunnen met hun gekochte kaartje gewoon naar binnen. Daarnaast krijgen zij bij binnenkomst, op vertoon van hun kaartje, het verschil in prijs (€5,50) contant terug. Men kan er ook voor kiezen om zich op de gastenlijst te laten zetten voor de volgende editie van Devastation. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid op 18 november plaatsvinden. Wanneer men besluit om niet meer te komen kan men contact opnemen met Omotion per e-mail (info@omotion.nl). Omotion zal dan het gehele bedrag (€18,00) terugstorten. Omotion hoopt hiermee een passende oplossing gezocht te hebben en hoopt dat de bezoekers ons blijven steunen in de toekomst.

Omotion zal in 't 't Centrum, ondanks alle extra kosten aan promotie, niet minder groot uitpakken. Zo zal er extra geluid geplaatst worden en zal er ook aan decoratie gedacht worden. Er zal alles aan gedaan worden om de bezoekers een onvergetelijke avond te geven.

98 opmerkingen

 
ik denk dat ik niet meer ga hoor:NO:

t centrum vind ik echt 3x niks:NO:
Uitspraak van spoos :banana: op maandag 17 juli 2006 om 18:23:
daar is het gewoon gezellig iedereen kent elkaar

Inderdaad en in het Centrum komt allemaal weer ander volk op af.. In Bergeijk komen ook zeker niet alleen maar Bergeijkenaren maar is toch weer anders.. Als je snapt wat ik bedoel?!

En ik vind het ook zeker wel knap van de organisatie dat ze meteen iets anders hebben.. Het is gewoon JAMMER! en dat vind bijna iedereen.. en dat is NIET om te zeiken!
laatste aanpassing
Uitspraak van Zjoske op dinsdag 18 juli 2006 om 11:10:
Inderdaad en in het Centrum komt allemaal weer ander volk op af.. In Bergeijk komen ook zeker niet alleen maar Bergeijkenaren maar is toch weer anders.. Als je snapt wat ik bedoel?!


ik denk eik ook da je in wintelre meer kans hebt op ruzie als in bergeijk...

en ja het verschil van outdoor feest naar indoor is ook groot...
ik denk eik ook da je in wintelre meer kans hebt op ruzie als in bergeijk...

Ik denk dat overal de kans op ruzie gelijk is..


en ja het verschil van outdoor feest naar indoor is ook groot...

Inderdaad! Maar op zo'n korte termijn valt het niet mee om nog een vergunning aan te vragen voor een outdoor festival.. Dat is gewoon jammer maar helaas..
Uitspraak van Zjoske op dinsdag 18 juli 2006 om 13:12:
Ik denk dat overal de kans op ruzie gelijk is..


nja ik denk da in bergeijk veel het zelfde volk komt... en wintelre is gwn minder...

en ja als ze dan eerst alles goed probeerde te regele met vergunning enzo...
en nie eerst iedereen "lekker" make met een outdoorfeest en dan afzegge
 
hey mensen hoe kom ik daarzo met de trein dan moet vanaf zwolle
iemand????
Volgens mij rijd er niet eens een bus van Eindhoven naar Wintelré!
 
Uitspraak van Zjoske op dinsdag 18 juli 2006 om 16:18:
Volgens mij rijd er niet eens een bus van Eindhoven naar Wintelré!

hmmm okemaar moet dus tot eindhoven???
ja da denk ik wel... en dan taxi? dus best wel duur :)
en terug weg rijde er geen treine meer... is om 4uur afgelope...
hmmm okemaar moet dus tot eindhoven???


Ja tot Eindhoven..
Uitspraak van Zjoske op woensdag 19 juli 2006 om 12:19:
Ja tot Eindhoven..


haha ja maar hoe moet ze dan verder??

da wordt een taxi ofnie? ik heb nog wel een zwarte taxi (A)
 
Uitspraak van spoos :banana: op woensdag 19 juli 2006 om 12:31:
haha ja maar hoe moet ze dan verder??

da wordt een taxi ofnie? ik heb nog wel een zwarte taxi (A)

nah dan maar niet :P:P ga geen moeite doen. als het nog buiten was had ik wel moeite willen doen maar nu niet eg meer.
Maar toch bedankt he :flower:
Heb gelukkig in Winterle een slaap plek, maar 5 min lopen vanaf dornier dus komt wel goed :Bounce: :P!
Uitspraak van Jeroen.Hc op donderdag 20 juli 2006 om 19:02:
pompiedom


???:no: hahaha verder alles goed jeroentje???

ADRIAAAANNTTJUUUHHH!!!:bounce:
niks tegen mij ja!
ik ga ook kijkje nemen denk ik
 
Tja, dan blijft de platenkoffer een weekendje thuis. Beetje jammer hoor.
 
gvd alweer afgelast wat een zooitjuh:s
 
wtf man gaare zooi allenmaal
wa een kut zooi waarom gaat het nou weer nie door gezijk
brrrrr ik had wel zin.
Njaa,!! Heb je allerlei dingen geregeld kwa vervoer en slaapplaats. heb je dit gezever..!
maar dan zaterdag lekker feesten @ bergeijk.
hey gewoon klote he eerst buiten nu in een klein discotheekje
slechte zaak
outdoor degekste
En dan nu uiteindelijk afgelast. Toch jammer, behalve de warmte vind ik het centrum best mooie locatie