Partyflock
 
­

DJ cafe Glow

gepubliceerd door , op
De eerste twee maanden DJ-Café [LOCATION=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} zitten er op en niet zonder succes: de eerste zes edities van DJ-Café [LOCATION=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} waren meer dan geslaagd te noemen. Een compleet nieuw concept voor de regio Utrecht, waar TWSTd in Amsterdam en het Bootleg DJ Café in Rotterdam al voor gingen om in de behoefte te voorzien van goed feesten in een intiemere sfeer met een thema.

In mei werd afgetrapt met First Session, gepresenteerd door Subculture, Vincent de Wit, Pinxt en Kim van Buren zetten een goede avond neer, waarbij DJ-Café [LOCATION=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} voorgoed op de kaart werd gezet. De tweede vrijdag van mei stond in het teken van Fuel met Jacco, Léon, Le Gidéon en Willow gevuld met lekkere electro, funk, house en progressive. De derde vrijdag van mei tenslotte, de laatste DJ-Café [LOCATION=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} op een rij voor die maand, knalden Nazzz, The Dawn, First-Base, Raine en Tim S de decibellen uit de speakers tijdens Dawn of Dance’s Out of the blue.

In juni volgden op de eerste vrijdag Subculture presents for the lovers met Paul Boex, Diachrona en Pinxt, op de tweede vrijdag van deze maand Club Oorgasm presents Fuel met Daniel Darque, MDE en The Real Remco en op de derde vrijdag D.D.O.D. Borderline invites UK Hardgrooves – The UK reunion, de eerste van meerdere samenwerkingen tussen Dawn of Dance en andere Harddance organisaties, die om de maand zullen gaan plaatsvinden, met Fury, LRS, Tjeerdo en The Dawn. Op 23 juni tenslotte werd de maand afgesloten met een wel heel bijzondere DJ-Café [LOCATION=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} Special namelijk Glow special Raw Rough Raunie, heerlijke oldschool en early Rave gedraaid door Raunie gecombineerd met een techno live set van Gaan, Gaan (en Gaan).

Your taste is your style. DJ-Café [LOCATION=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} zorgt door een gestructureerde en gevarieerde programmering van housestijlen zodat een ieder zijn eigen keuze kan maken. Elke eerste vrijdag van de maand wordt georganiseerd in samenwerking met Subculture en staat volledig in het teken van minimal & techno. Subculture is al jaren actief in het Utrechtse nachtleven en op dit moment vooral in de Poema RAW, zij weten als geen ander hoe zij een kwalitatief hoogstaande avond moeten organiseren. De tweede vrijdag van de maand staat geheel in het teken van groove, funk & house en wordt georganiseerd in samenwerking met Club Oorgasm, zij organiseren inmiddels alweer drie jaar housefeesten in hun thuisbasis de provincie Utrecht en staan garant voor zwoele en zinderende beats. De derde vrijdag van de maand presenteert DJ-Café [LOCATION=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} in samenwerking met Dawn of Dance’s D.D.O.D. en gesponsord door www.bluemonkeys.nl, Harddance, een combinatie van de wat hardere Dance stijlen: UK Hardhouse, (UK) Hardtrance al dan niet gecombineerd met Techno en Hardstyle invloeden. Dawn of Dance organiseert sinds december 2004 maandelijks D.D.O.D. café De Trappist in Amsterdam en kreeg dankzij DJ Café [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} de kans om uit te breiden naar het centrum van Nederland. Tot slot zullen er ook geregeld specials gaan plaatsvinden met elke keer een ander thema en waarmee Glow special Raw Rough Raunie 23 juni jongstleden de aftrap nam.

Your taste is your style, choose your taste, choose your style. Iedere avond heeft, naast zijn eigen muziekstroming, een eigen identiteit vorm gegeven door een eigen kleur. Welke identiteit het beste bij de bezoekers past is aan hen; your taste is your style. Voeg daar dan nog eens bij dat de entree gratis is, de drank meer dan betaalbaar (vanaf € 1.50!!!) en een fenomenaal geluid en je hebt de ingrediënten die samen de avonden in DJ Café [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} maken.
DJ-Café [LOCATION=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} is mede ontstaan uit de veelal (nog) onbekende DJ’s van Subculture, Club Oorgasm en Dawn of Dance’s D.D.O.D. die hun skills voor de wereld verborgen hadden gehouden. Deze mensen kunnen eindelijk hun kunsten voor het grote publiek tentoonspreiden. Iedereen die dit ook ziet zitten, kan een mail sturen naar skills@djcafeglow.nl om zelf wellicht ook een keer in de schijnwerpers te staan in DJ Café [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!}.

11 opmerkingen

ja leuk :)

mss vrijdag ff kijken..

Pinxt :yes:
Ja kom vrijdag zeker even langs....­leuk om onze meernse vrienden hun techno kunstjes te zien doen!
ow Dynamike 21 juli
klasse mikel

hoop dak ff kan komen kijken ;)
helaas hoorde ik dat DJ Milan Macho problemen heeft om 14 juli aanwezig te zijn op deze editie van Glow, zijn honneurs worden waargenomen met een 3u durende set van Ferry-G