Partyflock
 
­ Nederland

Taking Over The Harder Styles

gepubliceerd door , op
Taking Over The Harder Styles
29 juni 2006
FeestTaking over black edition · We are taking over the harder styles
Datumvrijdag 30 juni 2006
LocatieDolphinns
Aanstaande vrijdag is het weer zover. De maandelijkse Taking Over-avond vindt dan weer plaats in het Hanzestadje Harderwijk. Na 3 drukbezochte voorgaande edities is er deze keer gekozen voor de black edition. Taking over the harder styles in Dolphinns.

Harderwijk heeft al eens vol gestaan met schuim. Lekker zooitje met die haven aan de rand van de stad. Harderwijk is al eens volgepropt met hoeren en pooiers. Lekker fout: De Wallen in de meest christelijke stad van de Veluwe. Harderwijk is al eens onder een lawine van skiërs en snowboarders terecht gekomen.

Het Taking Over Team is druk bezig met het organiseren van feesten in harderwijk. Alle thema's komen een keer aanbod. Maar 30 juni is het dan zover! Het feest waar verschillende mensen al naar uitkeken!

Deze keer is er voor gekozen om Harderwijk te laten trillen op zijn grondvesten binnen de stadsmuren. Beter gezegd: Taking Over mag hopen dat de stadsmuren niet afbrokkelen van de beukende bass-sounds van dj's: Da Wisp (Hardcore only), Foreign-X (16-jarig talent die een grote club in Znojmo, Tsjechië op zijn kop zette), Hardness (Hardcore only) en Necrid (o.a. Underground alert). Aangezien de gemeente Harderwijk niet blij is met het plakken van posters en flyers op stadseigendommen, zal de gemeente Harderwijk niet echt blij zijn met vernielingen aan haar beschermde stadsgezicht. Misschien is het handig dat de stadsmuur in de omgeving van Dolphinns alvast gestut gaat worden.

Met namen als Da Wisp, Hardness, Foreign-X en Necrid gaat Taking over zorgen dat Harderwijk weer een feest met de hardere stijlen op zijn conto kan bijschrijven. Nadat Park 3 van de Harderwijkse bodem is geveegd door de gemeente is het weer tijd voor een avondje beuken!

Met het thema: We Are Taking Over The Harder styles gaat het dak eraf! Natuurlijk hebben we ook dit keer weer een dress code, Deze code zal dit keer in het teken van BLACK staan.

Vanaf 22.00 zal de deur voor jullie opengaan. Dj Foreign-X zal jullie in de stemming brengen met 2 uur techno. Om 12 uur zullen DJ Hardness & Da Wisp de Hardstyle platen op de draaitafels gooien. Deze jongens zette in het verleden verschillende feesten op hun kop! En als dat dan nog niet genoeg is komt om 02.00 DJ Necrid. Deze DJ staat bekend om zijn harde Hardcore & Terror.

Harderwijk zal ondervinden hoe het is om 'The Harder Styles' terug te hebben in de binnenstad! Een avond vol feest en gezelligheid staat Harderwijk te wachten! Mis het daarom ook zeker niet!

See You @ Dolphinns Harderwijk

4 opmerkingen

mm ff kijken.. Is wel dichtbij maar techno & hardstyle trekken mij niet echt.. vast wel aanwezig..
 
nou kweenie hoor maar ik lees tog echt

En als dat dan nog niet genoeg is komt om 02.00 DJ Necrid. Deze DJ staat bekend om zijn harde Hardcore & Terror.

lijkt me geen trance trutje..
Artiest {SHOWLIST artist 2584, 61065}
Wegens prive omstandigheden kan ik er helaas niet bij zijn. :( Dus van 00:00 tot 02:00 draait Da Wisp een keertje alleen.

Veel plezier iedereen. :d
 
helemaal los :D vanavond