Partyflock
 
­ Nederland

Sunday Love's "1 year anniversary" verplaatst naar 2 juli

gepubliceerd door , op
Sunday Love's "1 year anniversary" verplaatst naar 2 juli
26 mei 2006
FeestSunday love · 1 year anniversary
Datumzondag 2 juli 2006
LocatieChillers
Het afgelopen jaar heeft Sunday love naam gemaakt in het oosten van het land! Iedereen ging voor een leuk feestje op zondag naar het westen. Sinds een jaar is dat veranderd.

Sunday love is een concept met nederlandse top dj`s, goede cocktails en lekkere hapjes! Elke laatste zondag van de maand rond acht uur gaan de deuren open en stroomt het party-minded volk tussen de 21 jaar en 40 jaar binnen lopen om lekker te feesten!

Sinds juni 2005 bracht weekend love met hun concept Sunday love het feesten op de zondagavond naar Arnhem! Chillers Arnhem is nu elke laatste zondag van de maand het decor van Sunday love! Chillers is een strakke intieme club die bestaat uit 2 verdiepingen. Het heeft ruimte voor 300 mensen. De dj staat bijna op de dansvloer! Waardoor een DJ zijn enthousiasme goed kan laten overvloeien naar degene die daar staan te dansen.

Afgelopen jaar hebben naast de resident DJ`s: Ron Stuts (oa Hyper hyper), DJ Cuzco en Daniel Beasley ook (inter)nationale toppers als: ROOG, Benny Rodrigues, Don Diablo, Gregor Salto, Ricky Rivaro, Sidney Samson, Ronald Molendijk en Benjamin Bates kennis gemaakt met Sunday love!

En dat er behoefte was aan een kwalitatief goed feest op de zondagavond in Arnhem is wel gebleken! Na de eerste editie met DJ ROOG in juni 2005 is het elke maand volle bak in Chillers.

De goede muziek, lekkere drankjes en hapjes en de lokatie zorgen ervoor dat veel party-minded people Sunday love al ontdekt hebben.

Deze maand viert Sunday love haar 1 jarig bestaan! Dit stond gepland op 25 juni maar is i.v.m het behalen van de 1/8 finale door het nederlands 11-tal verplaatst naar 2 juli!

2 juli zullen oa. Lucien Foort, Sidney Samson, Bruze, Ron Stuts, Daniel Beasley en MC Ralley ervoor zorgen dat, ondanks dat het een weekje later dan gepland is, het een goed verjaardagsfeestje zal worden.

Lucien Foort behoeft eigenlijk geen uitleg! Deze man loopt al zo lang mee! En dat is niet voor niks, hij heeft zijn eigen stijl en blijft inoveren! Hij staat niet voor niks ook deze zomer weer op alle grote festivals!

Sidney Samson in een comming superstar! Is resident van de exxcelent avonden in the Matrixx en heeft met "rock this" een track gemaakt die iedereen op de dansvloer in beweging zet!

Met deze mannen kan het niet anders of het verjaardags feestje van Sunday love moet een groots en uitbundig feest worden!

In de zomermaanden heeft weekend love 2 outdoor evenementen in het stadspark van Arnhem gepland! "de Boerderij" in Sonsbeekpark zal de lokatie zijn! Deze unieke lokatie zal op 30 juli en 27 augustus het decor zijn voor o.a. Sidney Samson, Benny Rodrigues en Don Diablo!!!

Dus als het aan weekend love ligt: Lots of sun, fun and love this summer!

4 opmerkingen

Erg veel zin in!!! SIDNEY!:)
Artiest Krusty
Terecht :)

Ook zeker weer veel zin in komend weekend...
laatste aanpassing