Partyflock
 
­

BliSS Deluxe On The Beach

gepubliceerd door , op
afbeelding BliSS Deluxe On The Beach
FeestBliss deluxe · On the beach party
Datumzaterdag 19 augustus 2006
LocatieVida Bonita
WinactieBliss deluxe actie, gesloten
Zaterdag 19 augustus 2006, noteer deze datum vast in je agenda want dan komt HappydayZZ Venue met een spetterend feest; BliSS Deluxe On The Beach. Met een onvergetelijke line-up, heerlijke cocktails, zon, zee, strand, mode en fashion gaat HappydayZZ Venue in Kijkduin het meest besproken strand event van het jaar neerzetten.

Bij Vida Bonita on the beach zal HappydayZZ Venue uitpakken en alles wat BliSS Deluxe je te bieden heeft brengen. Wat is er nu lekkerder om in eigen land aan de kust te worden verwend met de beste dj’s in de house, club, groove en eclectic. Vanaf 12:00 gaat het dak eraf bij Vida Bonita en zul je overspoeld worden door heerlijke funky klanken en groovy beats van o.a. Benny Rodrigues, ROOG, Erick E, Sidney Samson, Dennis Christopher, Tony Cha Cha, Tha Mo, Miss Ginger, Bruze, Fedde le Grand, Phil J, Jeroenski, Ricky Rivaro en mc Lady Bee. Nog nooit kwamen zoveel toppers op één event bijeen om op deze zomerse dag jullie zomer helemaal compleet te maken. Zelfs al mocht het weer er een ander idee over hebben dan zal alles overdekt zijn, ook dan zal de temperatuur binnen flink oplopen.

Gezien de enorme run op kaarten raadt de organisatie je aan om er snel bij te zijn want op = op!! Kaarten zijn nog in de voorverkoop te verkrijgen bij HappydayZZ Venue, Vida Bonita. Ticketbox en Beep en kosten € 25,00. Voor diegene die zich nog extra in de watten willen laten leggen is er een speciale V.I.P area ingericht, deze geeft je uitzicht over het hele event en zels de zonsondergang is vanaf deze plek nog specialer. V.I.P kaarten zijn te verkrijgen voor € 50,00 in de voorverkoop. Laat je zomer dus een extra belevenis zijn, en waan je voor 16 uur in de beste Ibiza sfeer van Nederland en zorg dat je er op 19 augustus bij bent. BliSS Deluxe zal de vloer van Vida Bonita laten beven, en zal pas haar deuren sluiten om 04:00 uur. Welke strandlocatie in Nederland krijgt dat voor elkaar, dat lukt alleen de beste.

Alles wat te maken heeft met mode, trends, fashion en lifestyle zullen deze dag nog completer maken. Er zal een champagne room aanwezig zijn, een modeshow met catwalk richting zee, een lounge om je lekker terug te trekken, hapjes en drankjes van diverse restaurants zullen je deze hele dag verwennen. Laat je door HappydayZZ Venue en BliSS Deluxe deze dag letterlijk in het zonnetje zetten en noteer 19 augustus 2006 in je agenda.

BliSS Deluxe On The Beach, it’s not only about the sounds, it’s also a lifestyle

14 opmerkingen

Wilbert, goed bezig:respect: ;)
 
Meester Bruze gaat alle vrouwen weer gek maken daar:p Goed bezig HD mensen :respect:
 
Oei krijg er al flink zin in :yes:
 
kan ik zo mee ????????
 
ziet er goed uit (en dan bedoel ik de line-up) ;)
Grrrrr...
Nu het mooie weer ook begonnen is krijg ik zeker zin als ik zo de line-up zie ! :cheer:
grote kans da ik hier een kijkje ga nemen........­
Ik wou dat ik er heen kon maar ik moet weer werken ;)
hier kun je bijna geen nee tegen zeggen...­
 
dat lijkt me wel wat....mits het lekker weer is natuurlijk :D
heerlijk feestje...­ben me nu al geestelijk aan het voorbereiden...­
Nog niet uitverkocht ????
Ga morgen kaartjes halen......­