Partyflock
 
­

BliSS Deluxe On The Beach Preparty

anoniem gepubliceerd op
De temperaturen beginnen inmiddels zomerse waarde te krijgen, iedere house liefhebber maakt zich op voor de zomer en natuurlijk voor “HET” strandevent van het jaar: Bliss deluxe On The Beach, zaterdag 19 augustus 2006 in Vida Bonita te Kijkduin.

HappydayZZ Events organiseert daarom op zaterdag 24 juni de officiële pre-party van Bliss deluxe On The Beach in HappydayZZ Venue te Culemborg. Om vast in de sferen van het ultieme strandgevoel te komen tovert HappydayZZ Venue haar club om tot een grote house oase gevuld met zand een waterpartij, palmbomen en heerlijke klanken die als een zwoele bries je oren zullen verwennen. Vanaf 22:00 uur zullen tropische sounds van oa. Tony Cha Cha, Sidney Samson, Miss Ginger, Tha Mo en Phil-J uit de speakers blazen als een warme zomerbries. Een kleine rectificatie is op z’n plaats daar Per wel op de flyer staat maar niet aanwezig zal zijn.

Natuurlijk zal resident Bruze niet ontbreken en zullen ook zijn funky en eclectic sounds het publiek doen zweten. MC Lady Bee zal als badmeester alles scherp in de gaten houden bij het heerlijk verkoelde zwembad. Haar klanken zullen als een hittegolf door de HappydayZZ oase klinken.

Als toetje zullen alle bezoekers de mogelijkheid krijgen om op deze preparty een kaartje voor Bliss deluxe On The Beach voor een zeer aantrekkelijke prijs te bemachtigen. Wat moet je doen?, aan de deur van HappydayZZ Venue krijg je de mogelijkheid om voor €25,00 een kaartje te kopen, dit kaartje bevat de waarde van de entree van de pre-party €12,50 en de waarde van een kaartje van Bliss deluxe On The Beach twv €25,00. Dit betekent dus dubbel voordeel voor de snelle beslisser. Zeg nou zelf, 24 juni een heerlijk zomers feestje met als klap op de vuurpijl je kaartje van Bliss deluxe On The Beach voor de helft van de prijs.

Bliss deluxe doet graag iets terug voor haar bezoekers en hoopt daarom ook dat jullie allemaal zaterdag 24 juni erbij zullen zijn in Culemborg om het startsein te geven voor een onvergetelijke zomer!!

Bliss deluxe On The Beach, it’s not only about the sounds, it’s also a lifestyle.

9 opmerkingen

VETTE SHIT! :yes: Happy Dayzz goed bezig ;)
We$$el
Artiest Space
Hoppakee, das goed nieuws...­ 2 tickets voor de prijs van 1....­!! Vette line-up ook, schrijf mij maar in...­
yeahhhh, ik heb de zomer in hoofd..­ haha ff agenda weer volkalken hoor!! :cheer:
Tickets voor Kijkduin zijn al gereserveerd. Leuk feestje op 2 minuten loopafstand. :respect:
 
Tony Cha Cha :D :cheer:
Gilds
Artiest J
Wow we worden weer verwend deze zomer top
 
:D
aiai klinkt goed, zeker kijkduin.........­