Partyflock
 
­

D.D.O.D. Borderline Invites UK Hardgrooves - The UK Reunion

anoniem gepubliceerd op
19 mei jongstleden was het dan zover: de eerste editie van D.D.O.D. Borderline in DJ Café [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} in De Meern en wat voor eentje. Mede dankzij de aanwezigheid van de sponsors van deze avond, de Blue Monkeys (www.bluemonkeys.nl) was de gezelligheid eigenlijk sowieso al gegarandeerd, dit samengevoegd met een supervette locatie, fenomenaal geluid en stuk voor stuk DJ's die niet konden wachten om De Meern 'hun' Harddance sound te laten horen. Er is geen warming up op deze avond, dus het was vanaf 22:00 uur gewoon gas erop en gaan en dat lieten Raine en Tim S, die back to back draaiden zich geen twee keer zeggen en samen zetten zij een heerlijke Harddance set neer, na hen nam First-Base de decks over om ons op een onvervalste UK Hardhouse set te trakteren, gecombineerd met zijn vervaarlijke scratchtechnieken en trucs. Laatste act van die avond waren Nazzz en The Dawn samen achter de decks en zij sloten de avond af met een muzikale geluidsexplosie terwijl ze zelf net zo hard uit hun dak gingen als het publiek zelf. Dawn of Dance, EG en DJ Café [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} konden tevreden terugkijken op een geslaagde eerste editie van D.D.O.D. Borderline in De Meern.

In de maand juni zal Dawn of Dance wederom de derde vrijdag van de maand gaan hosten in DJ Café [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} en zo is het 16 juni, op de vooravond van Defqon.1 Festival voor degeen die een echt (die) 'hard' weekend willen, dan tijd voor de eerste van een reeks samenwerkingen met andere verschillende Harddance organisaties. Dawn of Dance is erg blij en heeft heel veel geluk gehad dat zij de kans kreeg om een avond te gaan hosten in De Meern en vond het dan ook een leuk idee als andere Harddance organisaties hier ook een soort van mee kunnen profiteren. Zo ontstond het idee om dan om de maand een 'D.D.O.D. Borderline Invites' editie neer te gaan zetten en 16 juni aanstaande is het de beurt aan UK Hardgrooves om op D.D.O.D. Borderline invites UK Hardgrooves - The UK Reunion het spits af te komen bijten. Voor de bezoekers van D.D.O.D. in Amsterdam is deze Harddance organisatie allang geen vreemde meer, opgericht door Tjeerdo en aanvankelijk begonnen in de Streetwave in Zeist. Vorig jaar vonden er al een drietal 'samenwerkingen' tussen D.D.O.D. en UK Hardgrooves plaats in De Trappist in Amsterdam, Tjeerdo besloot eind 2005 echter om het draaien even op een wat lager pitje te zetten, maar hij is gelukkig weer terug en zo zette hij al een spetterende back to back set met LRS neer op D.D.O.D. - Lost In Love, drie maart jongstleden.

Op D.D.O.D. Borderline invites UK Hardgrooves zullen de volgende DJ's 'acte de presence' geven: Fury, LRS Tjeerdo en The Dawn en zoals al eerder genoemd in dit persbericht er is geen warming up deze avond, maar gewoon lekker knallen vanaf begin tot het einde. Fury, LRS en Tjeerdo hebben de Trappist al onveilig gemaakt en zullen dit nu ook gaan doen in DJ Café [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} in De Meern. The Dawn zal de avond gaan openen en deze keer dus niet funky en techy, zoals zij altijd doet op de D.D.O.D.'s in Amsterdam, maar gewoon gaan, Harddance in allerlei facetten, waarna LRS het roer van haar zal overnemen. De muziekstijl van deze 26 jarige DJ kan variëren van UK Hardhouse met Techno invloeden tot heerlijke snelle GOA Trance sets, dit gecombineerd met strakke mixtechnieken, trucs en interactie met het publiek maken het een feest om deze DJ te zien en horen draaien. Als derde DJ van deze avond staat Tjeerdo op het programma, terug van weggeweest kan hij haast niet wachten om zijn plek achter de decks weer in te nemen en het publiek op een staaltje onvervalste Harddance, overwegend UK Hardhouse, te trakteren. Tot slot zal Fury de nacht gaan sluiten, op D.D.O.D. meets UK Hardgrooves - chapter 2 in mei vorig jaar heeft hij al laten horen dat hij heel goed weet hoe hij moet openen en nu is dan aan hem de beurt om D.D.O.D. Borderline invites UK Hardgrooves af te sluiten en op geheel eigen wijze te gaan ' vlammen'

De entree, overigens voor alle Dance vrijdagen in DJ Café [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!}, is helemaal gratis, voeg daarbij nog de bijzonder schappelijk geprijsde drankjes en je hebt alle ingrediënten om je weekend goed te beginnen, voor meer informatie kun je naar www.djcafeglow.nl gaan.

22 opmerkingen

Van de partij :D
wordt ouderwets knallen!!!
Kom maar op met die lekkere tunes!
De vorige keer was me echt goed bevallen (Y)

Zeer waarschijnlijk dus weer present :bounce:
Dynamike
Werkzaam bij DMP, FD&T Events, Haelen.tk
Artiest Dynamike
" whe take no prisoners .. we only convert "

I will remember this sentence for a while ;)

21 juli is t zuiden ook vertegenwoordigd :yes:
 
Artiest Sinclair
Thumbs up!
 
there was only one the best: UK HARDHOUSE GROOVES by OLI-4 HARDHOUSE EVENTS
Als het beter was, waarom horen we dan nix meer van je olivier ? :(
Denk dat ik ook wel ga. Zo te zien veel UK (y)

Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 6 juni 2006 om 11:11:
there was only one the best: UK HARDHOUSE GROOVES by OLI-4 HARDHOUSE EVENTS

Snap echt niet wat je wilt bereiken als je zo iets post :S Beetje veren in je reet steken? of bedoel je het als grapje?

Ben daar geloof ik 1 keer geweest, en toen werd er gewoon Hardstyle gedraaid :vaag:
Dus zo'n vette Hardhouse feestje vond ik het niet :no:
Uitspraak van KRL op woensdag 7 juni 2006 om 15:10:
Zo te zien veel UK (y)



wordt ouderwets stoomtreinrollen!!!

:yes:
laatste aanpassing
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 6 juni 2006 om 11:11:
there was only one the best: UK HARDHOUSE GROOVES by OLI-4 HARDHOUSE EVENTS

kneus
Uitspraak van KRL op woensdag 7 juni 2006 om 15:10:
Ben daar geloof ik 1 keer geweest, en toen werd er gewoon Hardstyle gedraaid

Wat jij hardstyle noemt kan ik met een korreltje zout nemen :p
Uitspraak van Hassanova op vrijdag 9 juni 2006 om 11:23:
Wat jij hardstyle noemt kan ik met een korreltje zout nemen :p

Whehe ;) Toch was t echt zo. Mischien was t wel "Early" Hardstyle. Was namelijk lang geleden.
welles welles welles....:P

ja de enige echte t j e e r d o
hi!!

jups ben er ook bij maar ja moet wel he?
moet toch m'n mannetje supporten.­

we nemen wel ons hondje mee die moet ook wennen aan party's!!

See ya!!