Partyflock
 
­ Nederland

Purmerend raakt locatie kwijt aan een wokketen

gepubliceerd door , op
Purmerend raakt locatie kwijt aan een wokketen
5 juni 2006
FeestBrain cracker #2 · DJ Yoda & Knuckles birthdayparty
Datumzaterdag 10 juni 2006
LocatieDe Doele
De opkomende wokterreur is enorm actief in ons land. Velen partycentrums verpachten de locaties voor het ultieme wokgevoel. Langs de buffettafel met je bordje op jacht naar heerlijk wat vlees of groente wat door een wokspecialist in elkaar wordt geflanst. Eindelijk je bordje vol met de gerechten die je wilt, wordt eerst gekookt. Na dit kookproces kan je een lekker sausje kiezen waar de gerechten in gewokt kan worden. Knoflook is dan natuurlijk ook het meest gewilde. Een hoop uitgeknepen tenen knoflook in de wok en de rest erbij. Dit leuke avondje uit maakt het organisaties moeilijk om zo nog ergens een leuke lokatie te vinden.

Per 1 juli 2006 wordt het grootste gedeelte van partycentrum de De Doele omgetoverd tot een wok paradijs. Het cafe gedeelte Thomson wat vaak genoeg op grotere evenementen als tweede zaal dient wordt verbouwd. Met deze verbouwing wordt het cafe gedeelte iets vergroot maar zal nooit meer de capaciteit hebben van nu. Hoogst waarschijnlijk kan de liefhebber in de toekomst voor feesten in de De Doele een combi kaart kopen. Eerst wokken en dan Hakken. Misschien een nieuwe subtitel voor de feesten Brain Cracker.

De eerste editie van Brain Cracker was een goed succes op zaterdag 18 februari 2006. Velen mensen kwamen op de speciale actie af. Het cafe werd in de eerste uren geopend om zo de toegestroomde mensen alvast te vermaken. De beukende beats werden ten gehoren gebracht door velen talenten. De toestroom aan mensen werd zo groot dat het cafe afgeladen vol zat en veel mensen voor de deur stonden. Nadat de lokale hang ouderen die hun avondje bridgen hadden waren weggepest door de organisatie kon de snelle opbouw van de grote zaal gebeuren. Velen handen maakten licht werk en de zaal was binnen 10 min gereed om open te gaan. De deuren van het cafe werden gesloten en de grote entree werd geopend. Ook de tussendeur van het cafe naar de zaal werd geopend en massa's mensen renden naar de grote zaal. Dit spektakel leek wel op de vlaggetjesweken van een grote winkelketen.

De tweede editie van Brain Cracker stond al in de planning terwijl de eerste nog moest komen. De organisaties hadden er flink zin in om een aantal feesten neer te zetten. De datum voor de tweede editie 10 juni 2006 werd meteen vastgezet .Vanwege respect en concurentiegevaar is de datum inmiddels 3 keer verschoven voor Bass-D zijn verjaardagsfeest in de Hemkade te Zaandam. Uiteindelijk met alle verschuivingen kwam de datum 10 juni toch weer vrij. De organisaties achter Brain Cracker hebben er nog 2 nieuwe datums bekend gemaakt voor dit evenement Brain Cracker. Op zaterdag 7 oktober zal dan deze derde editie kleinschaliger worden uigepakt. De vierde editie wordt een enorm spektakel. Genaamd: Brain Cracker#4 vs T-Time, zal veelbelovend worden op de nieuwe lokatie de Kade te Zaandam.

Zaterdag 10 juni is er flink uitgepakt met de line-up. Velen dj's uit het gehele land zullen afreisen naar de Doele op de Koemarkt in Purmerend. De line-up zal bestaan uit deze dj's: A-Drive, Angernoizer, Bass-D, Buzz Fuzz, Champ-e-on, Chosen Few, Crazy Frank, Darkcontroller, Dennis R, Discord, Hellkite, J.D.A., Knuckles, Little Terror Man, Marc Stevens, Marlice, Mizzor, Noizefucker, Nosferatu, Pila, Raicho, Raoul - D.K.C., Rheeza, Rhose, s'Aphira, Scrooge, Silver Shadow, The Challenger, The Scientist, The Vizitor, Tim-E, Vageman, Viruz, Vladi, Wouter B, Yoda, Yra en de avond zal gehosted worden door: MC Da Mouth of Madness, Teflon., Damian. De line-up is gigantisch groot en vandaar dat alle dj's met een ander worden gekoppeld om een gezamelijke set te draaien. Op deze avond zijn er een aantal koppels gemaakt wat je nooit hebt kunnen denken. Tegelijkertijd op deze avond zullen de twee dj's Knuckles en Yoda hun verjaardag vieren op Brain Cracker. De mensen die het leuk vinden om een klein presentje voor deze twee mee te nemen zijn van harte welkom.

Dit keer is er gekozen om op deze zaterdagavond geen dinnershow vooraf in de grote zaal te geven. De hangouderen bleven volgens de organisatie te lang naborrelen waardoor er weinig tijd overbleef om alles perfect in orde te maken. Zodoende hoeft de eerste dj niet te ontdekken dat de draaitafel kapot is en de monitors niet werken. De middag van zaterdag 10 juni zal FX-Audio alles opbouwen en testen om de bezoeker de ultieme Basskick in de oren te kunnen geven. De eerste editie was een kleine test en deze tweede editie heeft de geluidsman Erik Pet beloofd om alles uit de kast te halen. De grote line-up zal in beide zalen worden verdeeld. De time-table zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. Een klein tipje van de sluier: Nosferatu zal vroeg draaien. Voor degene die niets wil missen wees er dus vroeg bij.

De deuren zullen openen om 22:00 voor het publiek. Het einde van de laatste plaat zal rond de klokslag 05:00 zijn. Enkele regels in de Doelen zijn: Dat er niet geblowd mag worden. En na 02:00 mag er geen publiek meer naar binnen toe van de gemeente Purmerend. Voor de mensen die even een blow willen doen kan dat natuurlijk buiten op de grote pakeerplaats. Doormiddel van een stempel heeft de persoon weer recht op vrij toegang tot het feest. De entreeprijs zal 15,- euro bedragen. Ook op Zaanradio zal vrijdag 9 juni een Brain Cracker Special te horen zijn tijdens het programma Clubnight. De presentatoren Dennis R, Lexa en Marty zullen velen gasten in de uitzending aan woord laten komen. Dit radiostation is in de regio zaanstreek/waterland op 107.1fm in de ether en 103.3fm op de kabel te beluisteren. Voor degene die wel wil genieten van deze speciale acties kunnen ook mee luisteren van 22:00 tot 23:00 op de live-stream www.zaanradio.nl

69 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 58819, 23746}
Jammer voor de mensen die helpen de dance scène in purmerend een beetje wakker te schudden en op te bouwen:(

De Doele was toch altijd een leuke lokatie!
Dit werkt dus tegen... Maargoed..
Uitspraak van Rebelicious :flower: op maandag 5 juni 2006 om 14:07:
niet mokken maar wokken

haha inderdaad en daarna allemaal gezellig hakken met een volle maag voor degene die honger krijgen tijdens het feest is eht wel ideaal :P
sambal bij. Heeeej Chi wel een chinese catering he zaterdag
Uitspraak van Headache op maandag 5 juni 2006 om 14:12:
De Doele was toch altijd een leuke lokatie!
Dit werkt dus tegen... Maargoed..

uhm de titel: Purmerend raakt locatie kwijt aan een wokketen

en dit is een oproep naar alle mensen om op 10 juni te komen feesten op de laatste grote editie waarbij meerdere zalen worden gebruikt gaan worden in de partycentrum de Doele.

wat een zin zeg:P :cheer:
Uitspraak van DENNIS R op maandag 5 juni 2006 om 14:18:
sambal bij. Heeeej Chi wel een chinese catering he zaterdag

gaaat goed komen :[
laatste aanpassing
Ik bedoelde idd niet jullie feest maar dat de Doele verdwijnt;)

Uitspraak van Headache op maandag 5 juni 2006 om 14:12:
dit werkt dus tegen... Maargoed..
laatste aanpassing
 
P3 is er ook nog ;)
ik schrok ff dat het afgelast was ;P

Heb er zin in :D Proberen er een leuke fotoshoot van te maken :D

Nie mokke..lekker wokke!
Skulls of Pain was vet, ik denk dat ik hier ook weer heenga....

en sja over dat wokken, ik vind het maar goor... zowieso chinees vreten = vergif opzouten met die troep hierzo in NL.

wel ideaal dat je ff naar buiten kan om een jointje te roken :jaja:
laatste aanpassing
gaat helemaal goedkomen met de hardcore in de p3

zowel de mainstream als de underground zullen dit jaar nog aan bod komen
 
Leuk nieuwsbericht :D
Uitspraak van verwijderd op maandag 5 juni 2006 om 15:35:
Leuk nieuwsbericht

leuk? we raken ene lokatie kwijt ja erg leuk frits:S
lelijk hoor!!! Stikt van die chinese restaurants :S

Heb me laatste tijd op de feessies daar goed vermaakt.

Hoop dat ze nu in de P3 regelmatig eens een goed dreun feest gaan organiseren.
 
Uitspraak van TerrørizeÐ GarBage CaN op maandag 5 juni 2006 om 14:59:
en sja over dat wokken, ik vind het maar goor... zowieso chinees vreten = vergif opzouten met die troep hierzo in NL


het is diaree eten
Uitspraak van [023] PimRitsel op maandag 5 juni 2006 om 16:46:
Zolang er geen eendjes in de woks verdwijnen...


Pas maar op met dat eendje. Als ik hem zie is die van mij :P
Artiest {SHOWLIST artist 335, 41326, 47276}
lekker wokken met noiskick als chiefkok
 
Hoop dat ik kan denk het niet :| :@
Met deze verbouwing wordt het cafe gedeelte iets vergroot maar zal nooit meer de capaciteit hebben van nu.


:nee:
Uitspraak van verwijderd op maandag 5 juni 2006 om 15:35:
Leuk nieuwsbericht


Ik neem aan dat hij hier bedoelt dat de opzet van het nieuwsbericht zo leuk is gemaakt. Uiteraard is het treurig om te moeten constateren dat er weer minder ruimte overblijft om te hakken...

Ik vind die eerste paar alinea's echt grappig geschreven :P
 
goed idee om er wok centrum van te maken.feesten in de doele zijn over het algemeen niet van de kwaliteit die een goede wokmaaltijd wel heeft :D
 
Uitspraak van [SF] Schñjoep [2x5]... op maandag 5 juni 2006 om 15:44:
leuk? we raken ene lokatie kwijt ja erg leuk frits

Jij bent echt DOM :frusty:

Uitspraak van [023] PimRitsel op maandag 5 juni 2006 om 18:20:
Ik neem aan dat hij hier bedoelt dat de opzet van het nieuwsbericht zo leuk is gemaakt.

Inderdaad... het is geen leuk nieuws, maar wel een leuk nieuwsbericht :)
Noizefucker Vageman The Vizitor , Little terror man :kwijl:
verdomme. . doele was lekker zo als het was :nocheer:
 
Uitspraak van De Baron op maandag 5 juni 2006 om 19:24:
verdomme. . doele was lekker zo als het was

Lekker blijft het er ook wel :9
hmm hardcore feesjes in de doele vond ik toch niet al zon succes..

maar welk gedeelte word er nu verbouwd tot wok geval dan?
laatste aanpassing
Nou hoop dat P3 heel wat overneemt.
Cker jammer dat er niet meer gefeest gaat worden in de doele Dat is tog de plek waar k me eerste hardcore feesten heb megemaakt en het was er altijd gezellig Dus zullen we 10 juni De vloer kapot stampen Als afscheid;'(
Uitspraak van dirk :bier: 072 :smoke: op maandag 5 juni 2006 om 18:56:
Noizefucker Vageman The Vizitor , Little terror man


Angernoizer niet te vergete :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 68437, 59028, 53364, 60556}
Uitspraak van [_[ DaeM ]_] op maandag 5 juni 2006 om 14:14:
haha inderdaad en daarna allemaal gezellig hakken met een volle maag


Dat vind ik dus niks, hakken met een volle maag:P;). Maar eerst hakken en wokken daarna zie ik wel zitteno:)
Uitspraak van :bier: Maik :bier: op maandag 5 juni 2006 om 22:16:
Angernoizer niet te vergete :respect:


Hersenloze rotzooi.
Uitspraak van Remco op dinsdag 6 juni 2006 om 00:46:
Hersenloze rotzooi.


ieder z'n smaak dacht ik zo!
Uitspraak van kies voor mij op maandag 5 juni 2006 om 21:04:
maar welk gedeelte word er nu verbouwd tot wok geval dan

grote zaal


Uitspraak van Q_ADHD op maandag 5 juni 2006 om 22:08:
Cker jammer dat er niet meer gefeest gaat worden in de doele

wij blijven iig feesten geven in het cafe-gedeelte
 
beter wok je wel:-)
 
oke...
Ik blijf erbij, Wokken is VIES, dooie katten op je bord, week lang maagkramp, nee danku feestelijk...

Zal ik mn hond ff loslaten in die Toko?? isset feessie zo over.... :P (wokfeessie dan he)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 5 juni 2006 om 18:24:
goed idee om er wok centrum van te maken.feesten in de doele zijn over het algemeen niet van de kwaliteit die een goede wokmaaltijd wel heeft

bolle denkt alleen aan eten :p
 
Cool persbericht (Y)
laatste aanpassing
 
bolle denkt alleen aan eten:P

is toch zo bakx dat de meeste feesten vrij dramatisch waren in de doele.geluid was vaak erg slecht en ben blij dat t enige geluid dat er nu in de doele komt van de chef is met welke saus ik bij me ossenhaas wil :P
laatste aanpassing
Gaat weer gezellig worden, vorige keer was ook echt SUPER.

Heb er zin in ;-)

:cheer:
Artiest E-Mash
Uitspraak van *Judzde* op maandag 5 juni 2006 om 21:55:
Nou hoop dat P3 heel wat overneemt.


Komt goed :-)
Geduld ....
laatste aanpassing
De Doele was al aan het dood bloeden, met sommige leuke feestjes als uitzondering.

Op naar de P3!
damnnn wordt warm zaterdag, ff wat regelen dan maar
 
Uitspraak van :bier: Maik :bier: op maandag 5 juni 2006 om 22:16:
Angernoizer niet te vergete

Uitspraak van Remco op dinsdag 6 juni 2006 om 00:46:
Hersenloze rotzooi.


Ga jij lekker gabberen. :X
nog een nachtje slapen en dan :bounce:
hebben jullie ook extra geluid in de kleine zaal want dat van de doele zelf is woensdag grotendeels overleden:D:P
 
Uitspraak van [SF] Schñjoep [2x5]... op vrijdag 9 juni 2006 om 19:23:
hebben jullie ook extra geluid in de kleine zaal want dat van de doele zelf is woensdag grotendeels overleden

dat komt er zeker:D
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 9 juni 2006 om 00:31:
Ga jij lekker gabberen. :X


Heb ik gister inderdaad gedaan, maar wat is daar mis mee dan op een hardcorefeest :s Zouden meer mensen moeten doen, ziet het er heel wat gezelliger uit :x
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 4219, 93959}
na de verbouwing en daarna de zelfde line up wordt moeilijk :p

heej vos gebakken vissie??
Artiest {SHOWLIST artist 88940, 7050}
Uitspraak van Remco op zondag 11 juni 2006 om 11:45:
Zouden meer mensen moeten doen, ziet het er heel wat gezelliger uit laatste

whahaha geweldige opmerking :respect: