Partyflock

Futuristic - The future in house, club and trance!

Futuristic - The future in house, club and trance!

gepubliceerd door , op
Futuristic - The future in house, club and trance! (afbeelding)
FeestFuturistic · The future in house club and trance
LocatieChez Be Be
Datumzaterdag 24 juni 2006
StadUtrecht
Begonnen als een wild idee in het trance forum op Partyflock, daar waar een paar enthousiastelingen altijd wel in zijn voor een feestje, moest dit idee in eerste instantie even in de ijskast gezet worden bij gebrek aan een passende datum. Door een geste van de organisatie van Futuristic is besloten de originele Futuristic line-up en openingstijd uit te breiden tot een evenement dat garant staat voor een nachtje lekker feesten.

De eerste uitgangspositie voor dit feest is dat line-up zou worden samengesteld uit eigen gelederen, dus de leden van het trance forum. Voldoende DJ’s die een uurtje (of meer) willen draaien, dus daaraan geen gebrek! Zo zijn de namen van onder andere Just-D, Audiophox, en Xaero steeds vaker op flyers door het hele land te vinden en komt Math Mellan later op de avond even laten zien waarom hij de winnaar van de Inholland popprijs voor DJ's is geworden. Naast trance zijn er voor Futuristic twee upcoming house/club jocks uitgenodigd. Thomas Jay en K! Castillo zijn beide zorgvuldig geselecteerd uit een lange lijst namen. Pedro Sombra draait regelmatig in zijn eigen radioshow en zijn stijl varieert van progressive tot trance en techno. Als afsluiter is er gekozen voor de tech-trance sounds van niemand minder dan Tensity. De avond wordt geopend met club/grooves en zal vanaf middernacht opgebouwd worden naar progressive trance met als afsluiter lekkere tech- en hardtrance, waardoor het een heerlijk gevarieerd aanbod zal zijn met voor een ieder wat wils!

De tweede uitgangspositie is een centraal gelegen locatie waardoor het feest bereikbaar is voor leden uit alle windstreken van het land. Door de centrale ligging is Utrecht goed toegankelijk voor de feestgangers die van (ver) buiten de Randstad moeten komen. Club Chez be be is een compacte maar gezellige locatie die zich perfect leent voor een event als deze. Geen massa mensen dus, maar een gezellige ons-kent-ons sfeer.

De derde en laatste uitgangspositie is dat de eindtijd van het feest afgestemd is op het openbaar vervoer, zodat de feestgangers die daar gebruik van maken na afloop geen uren op een verlaten station op een trein of bus hoeven te wachten. De eindtijd van 7 uur (!) is ideaal voor bezoekers die met het openbaar vervoer willen komen, te meer omdat Chez be be op loopafstand ligt van Utrecht Centraal. Overigens is voor diegenen die met eigen vervoer komen er voldoende gelegenheid om de auto (gratis) te parkeren.

Futuristic laat je dus maximaal genieten en dat alles voor de belachelijk lage entreeprijs van slechts € 5,-. En met € 1,50 voor een muntje is ook de drank absoluut niet duur te noemen. Kortom, voor weinig geld krijg je een geweldige line-up, een leuke locatie en dus een prima avond om helemaal los te gaan met je vrienden, of om nieuwe vrienden te ontmoeten.

Tot de 24ste!

18 opmerkingen

JvdT
Werkzaam bij Exclaim!
Leuk bericht! :) Ben benieuwd...
Succes Audiovos...­

Jij bezorgt t bier?
lijkt me leuk feestje en alst wa dichterbij had geweest was ik zeker gegaan maar t word em niet voor mij
He leute veel plezier deze avond in Utrecht :D
Zeker aanwezig te gek concept...en wouw dat er rekening wordt gehouden met diegene die met het OV komen..:cheer:
en wat een PRIJZEN :bounce: :bounce:
wie heeft dit bericht geschreven? top (y)

Eerste feestje sinds Create (topfeest). Tweede keer om al die flockers weer te ontmoeten, geweldig vooruitzicht :yes:

Ik sta over 3 weken vooraan :yes:
:cheer:

meer heb ik niet toe te voegen ;)
Succes Justin & Remco....;)

Keep the spirit alive guys :BIER:
hee, wat een leuk bericht zeg!! Goed geschreven!

En natuurlijk ben ik aanwezig!!

Wordt helemaal super gezellig :yes:
Als het meezit, zijn Ramon en ik van de partij :D
Uitspraak van Dra(i)neR :[ op maandag 5 juni 2006 om 12:39:
Als het meezit, zijn Ramon en ik van de partij

Kijk, dát zijn óók leuke berichten!! (y)
Hey dat is een leuk nieuwsbericht.­

Gary,

thanx man, jij ook succes nog!
Wie weet ben ik erook.­ Lijkt mij wel leuk om andere partyflockers te ontmoeten...­
Uitspraak van Dj G-Stylez op zondag 4 juni 2006 om 12:44:
Succes Justin &­ Remco....­

Keep the spirit alive guys

thanx gio