Partyflock
 
­ Nederland

The future of house is back

gepubliceerd door , op
The future of house is back
28 mei 2006
Zaterdag 17 Juni vindt de 4e editie van de Future of House plaats. Dit evenement waar bekende (inter)nationale deejays zoals o.a. Kevin Saunderson, Jack de Marseille, ROOG, Eric de Man, Benny Rodrigues, Erick E en Brian S acte de presence gaven is inmiddels een gevestigde avond in Tilburg. De deejays worden keer op keer uitgedaagd zich van hun futuristische kant te laten zien.

Dit keer zoals je mag verwachten wederom een zeer kwalitatieve line up. Allereerst is deejay ROOG back by dope demand! Tijdens zijn laatste optreden bij The Future of House liet hij de inmiddels immens populaire "Dutch House" sound horen. Het laatste half uur draaide hij zelfs uitsluitend releases van zijn eigen label R&G waar het hardere werk door de gebroeders van Bueren wordt uitgebracht. ROOG maakte heel duidelijk een futuristisch statement. We zijn zeer benieuwd naar zijn set van 17 juni. Dit keer draait hij vroeg.

Voorts is er een heuse debutant. Niemand minder dan Lucien Foort treedt aan. Lucien Foort is al jarenlang een zeer gewaardeerde kracht in de internationale housescene. De man uit Rotterdam die momenteel furore maakt met zijn maandelijkse clubavond "Southend House" in Club Rotterdam. Tevens is deze deejay ook actief bij 3FM. Elke zaterdagnacht van 01.00 tot 06.00 is hij de host van de zeer goed beluisterde radioshow LOS waar je de beste deejays sets te horen krijgt. De drukke "Dreadman" is ook nog verantwoordelijk voor een hele reeks kwalitatieve house producties, o.a. met compaan Martijn van Velden.

De avond wordt afgesloten door Mr. RUSH, Victor Coral. De sympathieke Brabantse Amsterdammer bewees de vorige keer in 013 een van de nationale topdeejays te zijn. Hij wist zeer effectief pompende house met pop en elektro te combineren waardoor hij een heel eigen geluid wist neer te zetten. Wij waren ieder geval zodanig onder de indruk dat hij is teruggevraagd. Tot slot wordt de opening verzorgd door de residents van The Future of House, het RiskSoundsystem (Cassie 6 & Michael Richters). Hun eclectische housestijl, ook wel omschreven als New Classic House, wint zienderogen aan populariteit getuige de internationale hits van artiesten zoals Mr. V, Kerri Chandler, Jerome Sydenham en Dennis Ferrer.

Dit viertal wordt gecompleteerd met vaste veejays Analog Recyling. Hun perfecte gevoel voor visuals, muziek en timing zorgen voor een compleet geheel. Een futuristisch decor waarin je jezelf kunt laten inspireren en waarbij je vooral uitgenodigd wordt om compleet los te gaan!

3 opmerkingen

ik vond het de vorige keer maar kut
Future of House is vet. Alleen jammer dat het telkens in de 013 is, 4uur is het afgelopen en dat is nix!! :S
laatste aanpassing
vette shit goeie line up we zien wel /-/

oftoch maar exxelent...........////\/\/€//