Partyflock
 
­ Nederland

DJ D European Tour in Utrecht en Koog aan de Zaan

gepubliceerd door , op
DJ D European Tour in Utrecht en Koog aan de Zaan
19 mei 2006
Onlangs is het nieuwe album van D gereleased. ‘The Melody Man’ is zowel op cd als op vinyl verschenen. Acht nieuwe melodieuze hardcore tracks op een dubbelvinyl, en nog eens vijf extra tracks op de cd. Om deze cd onder de aandacht te brengen is de Italiaanse Diego Buffoni (D) begonnen aan een wereldwijde tour, die ons ook een aantal edities in Nederland brengt!

Na Rusland en Spanje stopt de tour in het weekend van 26 en 27 mei in respectievelijk Koog aan de Zaan, (De Waakzaamheid en Utrecht, Symposion. Vervolgens gaat de tour door in Frankrijk en ook Italië wordt niet vergeten. Daarna komt de tour nog een keer terug voor een knallende avond in Breda (15 juli).

Wat kun je dan verwachten van een Italiaans getinte release party? Juist, een heleboel internationale artiesten! 26 Mei zal niet alleen Diego zelf een dj set verzorgen, maar ook zijn Italiaanse collega’s Tommyknocker en Hellsystem. Uit Spanje zal Lady Core overkomen om haar ‘crazy mixing style’ ten gehore te brengen. Uit Nederland zal Endymion draaien, deze bekende producers van Enzyme hebben net een nieuwe plaat uit die je zeker voorbij hoort komen. Ook Dione, Catscan en het nieuwe talent van Hardcore Blasters (het label van DJ D) Nitrogenetics komen deze nacht plaatjes draaien. D zal deze avond iets speciaals doen, hij gaat een back to back doen met The Viper! De MC van deze avond is Da Mouth of Madness.

Ook op 27 mei (Utrecht, Symposion) is de stal Italiaanse artiesten goed gevuld. Behalve Hellsystem en D zal ook Angels of Darkness een live set verzorgen. Een ander Italiaans extraatje is Art of Fighters. Dit alles aangevuld met gevestigde namen uit de Nederlandse scene: Ophidian, 100 Kilo Maarten, Tha Playah en X-ess. Deze avond zal ook veelbelovend talent optreden zoals Nitrogenetics en Zerax & Noremac. Deze laatste zijn afkomstig uit het zuiden des lands, waar later nog aan de D fans wordt gedacht door een tourdatum in Breda.

De prijs-pretverhouding is op 26 en 27 mei erg laag. Voor de editie in Koog aan de Zaan betaal je € 15,-. De editie in Utrecht is zelfs nog lager: € 10,-!
Voor dat bedrag sta je in De Waakzaamheid van 22:00 tot 06:00 uur op de dansvloer en in Symposion van 22:00 tot maar liefst 07:00 uur.

Zowel De Waakzaamheid en Symposion zijn bekend van de feesten die er eerder zijn georganiseerd, maar Symposion is wat onbekender. Deze superlocatie vind je tegenover de Stadsschouwburg van Utrecht, elke 5 minuten vertrekt er vanaf het Centraal Station een bus naar Halte Stadsschouwburg.

Op deze avonden zal regelmatig de nieuwe release worden weggeven, evenals een paar officiële tour t-shirts! Zorg dus dat je deze avonden tijdens de set van D op de dansvloer staat! Mocht je de cd missen, dan zal die deze avonden ook gewoon te koop zijn.

27 opmerkingen

jaja zeer goed te doen :D
DJ D :respect:
Artiest BeeVee
niet echt boeiende lijn ups...
Italian power..

met bier en vensterbankverlichting door dubbele lantaarnpaalkoppen in de stille nacht..!!
waar je kan proosten en door het donkere gat in de nacht, vlucht aan de maatschappij
 
Artiest K-Libra
and this is the way we crash the partys!! :D:D
Artiest {SHOWLIST artist 16238, 8762, 43641}
Yeah...thx guyz...hope ti will be two nice party!!!
Alleen jammer dat het zover weg is grrr
 
maargoed klopt niks van, want album etc is nog niet uit in nederland (helaas) dus dat onlangs is een beetje misleidend
 
:D Dj D weer terug in Breda :P

Vette shit! :respect:

XXL
Uitspraak van BeeVee op vrijdag 19 mei 2006 om 18:55:
niet echt boeiende lijn ups...


juist 1 van de beste line-ups ooit
 
Vette shit ja wordt knalle!!!:D
Artiest {SHOWLIST artist 33973, 23752}
Hellraiser 2004 als ik het me goed herinner..
Damn wat draaide die man daar een vette set!
ik had hem nog nooit gehoord maar hij kwam gelijk bij me favs :yes:
laatste aanpassing
 
Artiest Thanoz
Nog niet zo'n heel goede DJ, maar wel supervette producer! :respect:


By the way: Wie heeft die flyers van die feesten gemaakt? :vaag:
 
Dat kan nog een leuk feessie worden!
 
DJ D:respect: ben de 27e zeker aanwezig. geweldige producer en dj
 
art of figthers.. Ophidian.. tha playah :respect:

helaas, kan ik er niet bij zijn!
Heb er zin in!! :jaja: