Partyflock
 
­ Nederland

Fake! Pure house met top dj’s in Kingdom Venue

gepubliceerd door , op
Fake! Pure house met top dj’s in Kingdom Venue
12 mei 2006
Na de succesvolle lancering van dit nieuwe groovy en sexy house concept wordt het hoog tijd om hier een veelbelovend vervolg aan te geven. Fake! is de naam en het feest gaat beginnen op zaterdag 20 mei in de Kingdom the Venue, Amsterdam! Vurige soulfull housetunes maken de avond compleet. Fake! is the real thing!

Het was een geweldig feest, de eerste Fake! party van 18 maart. Ondanks dat het de eerste keer was voor zo’n feest op zaterdag in de Kingdom the Venue wisten alle liefhebbers de weg naar de Jan van Galenstraat moeiteloos te vinden. De opkomst verraste zelfs de organisatie en het werd daardoor natuurlijk nog feestelijker. De eerste editie maakte één ding wel duidelijk: Fake! is here to stay!

De tweede Fake! party doet zeker niet onder voor de kick-off en laat je weer kennismaken met de beste house dj’s van dit moment. Stuk voor stuk weten deze mannen hoe ze het publiek moeten bespelen om een heerlijke sfeer te creëeren. Dat betekent groovy sexy housetunes van begin tot eind op Fake!

Don “Who’s your Daddy” Diablo is een van de snelst rijzende sterren van dit moment en zijn producties zoals ‘2-Faced’ en de meest recente ‘Sellout Sessions’ gaan als broodjes over de toonbanken. In de afgelopen 7 jaar heeft deze man meer dan 60 producties op zijn naam gezet en zijn stijl is nog steeds in geen enkel hokje onder te brengen.

De naam Ricky Rivaro is onlosmakelijk verbonden met ID&T’s grootste strandtent van Bloemendaal, Bloomingdale, en de Summer Sundale mix-cd’s. Dat is nog steeds zijn favoriete plek in de warme maanden maar daarnaast wordt hij vaker en vaker uitgenodigd bij de beste house-feesten in het hele land.

Born to Funk is de naam van het producersduo Ferdinand Lijnkamp en Mattijs Muller. Samen zijn zij onder meer verantwoordelijk voor de superhit ‘Souma Bana’ die op elk goed housefeest wel voorbij komt. Deze track is wordt ook opgenomen op het Defected album ‘Wax Wars’ en wordt wereldwijd bejubelt.

Ook Sidney Samson mag natuurlijk niet ontbreken op Fake! Deze sexy dj maakt de vrouwen wild met producties als ‘Girls’ (ft. Mc Lady Bee) en ‘It’s all Funked Up’ en heeft daarnaast een aantal prachtige remixen gemaakt voor Erick E, Don Diablo en Funkerman.

Niels Marieé tot slot draait zijn platen al vanaf 1996 en is regelmatig te vinden in Duitsland, Frankrijk, Spanje en andere podia over de hele wereld. Tussendoor laat deze man ook nog regelmatig de harten sneller slaan in Nederland. Zaterdag 20 mei is zo’n gelegenheid, en Fake! is de plek!

Begeleid door de warme stem van Mc Gee gaan deze mannen op Fake! de sterren van de hemel draaien! De stijlvolle en relaxte club Kingdom the Venue geeft zaterdag 20 mei ruim baan aan de sexy, soulfull en groovy housetunes. Fake! is real! Dit feest wil je niet missen!

9 opmerkingen

groovy sexy housetunes van begin tot eind is fake
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
For the only real Fakers!!! :) ik heb er weer zin in! De 1e keer was helemaal geweldig. Goede sfeer en leuke mensen
Wij komen ook
 
op clubjudge.com worden hier 100 plekken voor verloot, ongelooflijk!
zeker van de partij
 
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej mien kopke!! :D
 
Ik heb eventueel nog 2 gastenlijst plekjes, kan helaas zelf niet gaan :(

PB me maar voor info.
 
heb er zin in :P