Partyflock
 
­ Nederland

Redemption in de Pazzop te Bladel

anoniem gepubliceerd op
Redemption in de Pazzop te Bladel
11 mei 2006
Pazzop in Bladel is een jongerencentrum, dat draait op vrijwilligers. Voordeel hiervan is dat het geheel niet draait om geld, maar vooral om de gezelligheid. Grote commerciële organisaties en clubs hebben veel personeel in dienst en zitten logischerwijs in de business puur om winst te maken. Bij Pazzop is dat dus niet zo. Een feest is geslaagd als er quitte gespeeld wordt en als het gezellig was. Dat zijn de enige twee voorwaarden. Met die achtergrond presenteert Pazzop een nieuw concept: Redemption.

Op gebied van hardrock-, hardcore- (niet de house, maar de rock-variant) en metal-bands is de Pazzop al langer een begrip in de regio, en ook de gabbers zijn in de Pazzop al regelmatig aan hun trekken gekomen. Maar nog niet eerder was de Pazzop het toneel van een feest met de muziekstijlen jump, hardstyle, early hardcore en een toefje schranz & techno.

Om op te warmen laat Mente ons zijn beste en hardste schranz- en technoplaatjes horen. Opwarmen... Met schranz... Tja, ’t is natuurlijk een kwestie van definitie, maar velen zullen vinden dat we meteen vol aan de bak moeten met schranz. Daarna is het aan het duo Propain en V-Tac om de boel echt los te krijgen met hun jump-set. De DJ die het vervolgens van dit duo over gaat nemen is inmiddels in Bladel en omgeving een bekend gezicht aan het worden. SP heeft naast op Mania, ook op onder andere Ignition, en onlangs nog in de talentroom van Phaser gestaan. Hij zal vrolijk verder gaan met het jumpwerk dat zijn voorgangers begonnen zijn. John Harrington en Tecknoiz zijn alles behalve kleintjes in de scene. Of je nou op Hard Nature in de Eindhovense Effenaar bent, of op het Pinksterpar-t festival, deze twee kun je werkelijk overal tegen komen. En ze schijnen het nogal leuk te vinden in de regio, want ook op het komende Nubux festival in Reusel staan ze achter de draaitafels. Met hun hardstyle-set zullen ze de dansvloer klaar stomen voor hét regionale DJ duo: Static & J-Kay. Static & J-Kay zullen doen waar ze goed in zijn. Met hun mix van jump en hardstyle zullen ze snel opbouwen naar het hardere werk, want natuurlijk hebben ze ook de lekkerste ouwe hardcoreplaatjes in hun koffers zitten. Ze eindigen dus met pure nostalgie, welke ze over zullen dragen aan Revolt. Iedereen die vaker in Pazzop komt zal weten wat Revolt kan. Oldschool om kippenvel van te krijgen of lekkere stevige (early) hardcore, hij draait er zijn hand niet voor om. Van Revolt verwacht je maar één ding: een topset met de heerlijkste ouwe platen! Een knallende afsluiter.

Dit alles voor de schappelijke prijs van 4 euro!
Redemption, 30 juni 2006, van 20:00 tot 02:00 uur, in Pazzop, Biezeveld 10 Bladel. Voor de route en meer info: www.pazzop.nl

11 opmerkingen

super goed,zeer duidelyk k kryg er al super zin in.
Nette text!
Ik heb d'r zin in...
heey super veel zin in mzls
 
Ja,wij zijn ook weer van de partij
Kijk eens aan, ik ben blij verrast dat we weer mogen knallen in bladel Wij zijn dus zeker weer ergens te vinden. Ik zal Breda ook ff opwarmen haha.....

O ja BOBJE thnx ga zo door
Uitspraak van Gabber74 op zondag 14 mei 2006 om 22:02:
O ja BOBJE thnx ga zo door

Ik ga zo door ;)
Er zit nog veel meer leuks (en bijzonders) in de pijplijn. Als alles door gaat komt er nog een leuk feestje in Bladel, op een unieke lokatie... Later meer, zal de spanning d'r effe in houden ;)
Ik hoop dat het een groot succes word!