Partyflock
 
­ Nederland

The best things in life are free

anoniem gepubliceerd op
Oftewel het FreeFunk Festival komt er weer aan. Op zondag 2 juli is het zover en zal het Julianapark in Venlo wederom zinderen van de funky beats, de vrolijke mensen en positieve sfeer waar het festival om bekend staat. Het wordt al weer de derde editie van het FreeFunk Festival dat ondertussen uitgegroeid is tot het grootste GRATIS dance festival van Zuid-Nederland!

Op het hoofdpodium zal de middagprogrammering bestaan uit soul, funk, eclectic-house en een vleugje disco. Onder andere de live act ‘The Funktransplant’ en dj’s de Penotties zullen de dag opstarten om later uit te komen bij de nu al live sensatie van 2006; Kraak & Smaak! Vervolgens zal er ruime aandacht zijn voor house van de beste soort. Regionale held Sam O Neall neemt het stokje over van [dj=29423]{Artiest met ID 29423 bestaat niet!}. Hierna volgt DJ Mes. Deze uit San Francisco komende dj is een van de toonaangevende house-jocks van de westkust van de Verenigde Staten. Uiteindelijk zal het begin van de avond ingeluid worden door wederom een act met internationale allure. Nederlands “hardsoul” grootmeester: ROOG! Gooi je alle muziek die de hele dag voorbijgekomen is op een hoop en doe je er een dosis gitaren en electro bovenop dan heb je de sound van de avond. Eerst Jesse Voorn waarna Joost van Bellen het festival "RAUW" zal afsluiten.

Nieuw dit jaar is een tweede area (in een tent) die ook volwaardig geprogrammeerd is. De line-up is een mix van locale, nationale en internationale acts. Van house tot electro, van tech-house tot funky techno… oftewel de “Electrofunk” tent! Ook deze line-up is er een waar we trots op zijn. Onder andere komen voorbij: Ex-resident van de Nightlive: Base. Internationaal gerenommeerd producers duo 16 Bit Lolitas. Uit de Extremamusic stal René Amesz. Locale toppers met natuurlijk onze enige echte resident Minggus. Een van de hoogtepunten van vorig jaar, Sébastien Léger maar nu met een live optreden. De belichaming van tech-house; Funk d'Void en Remy is de man die de tent in de late uurtjes zal laten zweten.

Er worden voor de derde editie 10.000 bezoekers verwacht tijdens de piekuren en over de hele dag een veelvoud daarvan. Wat de organiserende stichting, die volledig uit vrijwilligers bestaat, betreft kunnen dat er nooit genoeg worden. Het FreeFunk Festival heeft er namelijk voor gekozen om “Dance4life” te steunen. Deze organisatie heeft zich als doel gesteld om de bewustwording van het groeiende aids probleem in deze wereld onder de aandacht te brengen van de generatie die er straks mee van doen kan hebben. Namelijk de onze! Omdat het FreeFunk Festival dit streven een warm hart toedraagt zal van elke verkochte consumptiebon een klein bedrag gedoneerd worden aan de founding partners van Dance4Life (STOP AIDS NOW! en MYBODY/WPF). Tevens zal rond het optreden van Dance4life dj Jesse Voorn aandacht gevraagd worden voor de aids problematiek die deze wereld kent. Het FreeFunk Festival is trots te kunnen zeggen “We support Dance4life”!

Het festival is meer dan muziek alleen. Er komt een uitgebreide festivalmarkt en tevens zal er ook dit jaar weer een friends area zijn voor de personen die het festival een warm hart toedragen. Wil je meer weten over wat het festival allemaal omvat, hoe je er komt of hoe het terrein er uit ziet… Bezoek dan de website www.freefunkfestival.nl

25 opmerkingen

Netjesss! Roog, Base, 16 Bit en Remy!
 
Leuk festival.. jammer dat het niet in de buurt is.
Werkzaam bij Vier
Shit wordt lastig keuze, gratis venlo na een zware dag awake festival of naar Duistland die dag:S
Hopen op beter weer dan vorig jaar!! Vet relaxt feestje!!!
Uitspraak van Pimm0 op woensdag 10 mei 2006 om 14:30:
Shit wordt lastig keuze, gratis venlo na een zware dag awake festival of naar Duistland die dag

Inderdaad, keuzes, keuzes. Wel een eindje weg ook... :/ We'll see! :D
 
Artiest Casual-T
Was vorig jaar goed te doen. Dit jaar zeker weer aanwezig. Zeker met deze lineup
 
Artiest Faz
Venlo is de laatste tijd goed bezig met leuke feestjes. (Y)
 
vorig jaar ook zeer vet, ondanks de regen.. super!!!
netjes boy ;)
 
Wo!
Dit ziet er ind. zwaar relaxt uit!(y)

kan nog eens een uitermate chill weekendje worden met AWFS op 1 :cheer: en free funk op 2 juli.

...kijk wel ff hoe ik me voel na 1. 8)
Elektrofunk tent :yes:
En dit allemaal GRATIS??
Shiiiiiit... Hoe krijgen ze het voor elkaar?

:respect:
 
Subsidie van de gemeente ;)
De jongens van bloomspot enco hebben weer goed werk geleverd ... Lekkere line up
 
:respect:
Uitspraak van ®oyco.. op woensdag 10 mei 2006 om 14:43:
Hopen op beter weer dan vorig jaar!! Vet relaxt feestje!!!


Maar toch de regen had wel iets vorig jaar ik ben gewoon lekker in de regen blijven feesten :D hahaah

IK BEN DIT ZEKER WEER VAN DE PARTY!!!

SEBASTIEN LEGER :woep:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3255, 2448}
Artiest {SHOWLIST artist 37851, 48290}
als het net zo goed word als vorig jaar kom ik ook weer!!!
Ik ben er ook weer bij. Ondanks de regen vorig jaar, echt een super feestje!
hopen idd op beter weer dan vorig jaar, alhoewel toen ook nog best veel mensen lekker door gingen feesten :D
jah ook ik ben weer zeker van de party zeg !!!! :D
Vorig jaar was errug vet... :bounce:
Damn! wat een line-up voor een FREE! funk festival! :respect:

Elk jaar weer dik feest, ich bin dabei!!
kraak en smaak (Y) kijke of de zaterdag nacht niet te zwaar word haha
Vergeet je zonnecreme niet! :D