Partyflock
 
­

D.D.O.D. Borderline presents out of the blue

gepubliceerd door , op
November 2004, dat was toen het allemaal begon, Dawn of Dance werd geboren om een Harddance feest te geven in café De Trappist in Amsterdam, tien december 2004 was het zover en was de eerste editie van D.D.O.D. een feit. Aanvankelijk was het gewoon een uitprobeersel, met de gedachtengang dat als je ook maar een klein feestje gaf met Harddance, je indirect toch de scene hier in Nederland wat groter maakte, maar na de geslaagde eerste editie werd D.D.O.D. al snel een maandelijks terugkerend feest. Inmiddels zijn we alweer 18 edities van D.D.O.D. in de Trappist verder en heeft Dawn of Dance ook haar eerste grotere feest, te weten HeartDance, achter de rug, nooit verwacht, maar na ruim een jaar is Dawn of Dance er nog steeds en is zij ook voorlopig niet van plan om te gaan stoppen, integendeel het is juist tijd voor het verleggen van de grenzen.

Een aantal maanden geleden werd Dawn of Dance benaderd door Your Ego met de vraag of zij er iets voor zou voelen om maandelijks ook een Harddance avond te gaan hosten in De Meern, natuurlijk hoefde Dawn of Dance daar niet lang over na te denken en na wat aanvankelijke startproblemen is het dan 19 mei aanstaande dan eindelijk zover. De eerste editie van de maandelijke D.D.O.D. Borderline zal dan van start gaan in DJ Café [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} in de Meern, als onderdeel van meerdere verschillende Dance avonden, die elke vrijdag zullen gaan plaatsvinden. Elke derde vrijdag van de maand zal D.D.O.D. Borderline een Harddance avond gaan hosten, waarbij er ook verschillende samenwerkingen zullen worden aangegaan met verschillende Harddance organisaties. Aanvankelijk zal het om de maanden mei, juni en juli gaan en als het dan een beetje lekker gaat lopen gaat D.D.O.D. Borderline natuurlijk gewoon door.

De volgende DJ’s staan klaar om jullie een zalige Harddance nacht te bezorgen op de eerste editie van Out of the blue: First-Base, Nazzz, Raine, Tim S en The Dawn. Als residents van Dawn of Dance hebben zij al menigmaal de Trappist in Amsterdam op D.D.O.D. onveilig gemaakt en zij kijken allemaal ook erg uit naar de eerste editie van D.D.O.D. in De Meern, waar zij de UK Hardhouse, Hardtrance gemengd met Techno en een beetje Hardstyle uit de speakers zullen laten knallen. Harddance waar Dawn of Dance bekend voorstaat, hard, snel en melodieus. De entree is gratis, dus voor het geld hoef je het niet te laten, aangezien ook de drankjes erg gunstig geprijsd zijn in DJ Café [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!}, dus kom het begin van je weekend vieren op 19 mei aanstaande op Out of the blue.

We take no prisoners…….. We only convert
Choose your colour, choose your destiny

10 opmerkingen

:yes:
laatste aanpassing
 
Heb er ook zekers zin in!!!
:D