Partyflock
 
­ Nederland

Radicall - stevig nieuw concept op de techno kaart

gepubliceerd door , op
Zaterdag 27 mei 2006 is het zover: Maxevents vindt het tijd voor een frisse wind in dance land en pakt direct stevig uit. Wie dacht dat stylish en techno niet samengaan, kan dat in de Hemkade in Zaandam met eigen ogen en oren beleven in de 5 areas die Radicall rijk is.

Radicall pakt uit met grootheden uit de (inter)nationale techno scene en richt zich daarbij voornamelijk op de wat volwassener, toegankelijke stromingen. Geen simpel "beuken" dus, maar een melodieuze ontdekkingsreis die je meeneemt via acid naar techno en de oorspronkelijke Detroit sound, de nieuwe minimal stroming en de hardere tekno. Maar liefst 25 deejays en 3 live acts zetten de Hemkade 27 mei 2006 op zijn kop.

De Radicall Stage staat in het teken van techno. Allereerst Stacey Pullen, die halverwege de jaren tachtig aan de bakermat stond van de tribal percussie sound en faam maakte als een van de gezichten van de Detroit techno scène naast Derrick May en Kevin Saunderson. Maar ook Jamie Anderson uit Engeland, Armando en Lewis, gaan in deze area terug naar de basis van techno. En dat is nog niet alles. Zeg "White Men Can't Funk" en iedereen denkt aan een van de beste live acts van de Nederlandse techno scene: Secret Cinema. En wie aan live acts en techno denkt, denkt automatisch aan Jerome die ook van de partij is bij Radicall.

Met de main stage zet Maxevents de toon voor wat we nog meer op Radicall kunnen verwachten. En dat is veel. (techno, minimal, techhouse, acid, tekno en electro.)

De Outland Records Stage, waar minimal, electro en techhouse te horen zullen zijn. Sinds jaar en dag staat Outland Records symbool voor de Nederlandse dance scene en de ontwikkelingen die daarin plaatsvonden. Via de Roxy, Speedfreaxx, MTC, Dancevalley en vele andere grote feesten naar mainstream publieke omroep bij BNN met Weekender, is Jefferson een van de dj's die deze ontwikkeling een gezicht geeft. Hij is dan ook op de Outland Stage te vinden, net als Terry Toner van Electronation, Lauhaus van Statics & Traffic, Zomar en Sense zullen deze de Outland Records stage toon geven.

Old Amsterdam staat voor Acid. 1988, de Summer of Love waar de real house music zijn oorsprong vond en de wereld voor altijd anders werd. Namen die er al sinds de eerste bastonen bij waren mogen niet ontbreken. Dimitri en Paul Jay the godfathers of house, Fierce Ruling Diva, Abraxas, Crazy Shaun van de legendarische organisatie Mayhem en Micha B & Baba, residents van Old Amsterdam, doen oude house glorietijden herleven.

Uiteraard kan en mag Dutchtechno bij Radicall niet ontbreken met Kick D, Miss Madesco & K-Thunder wordt deze sound maximaal ten gehore gebracht en is inmiddels ook in de Nederlandse en Europese scene toonaangevend voor techno. Op de Global stage vinden we gangmaker bij uitstek Stefano Richetta en uit Italië komt nog een verrassing Tanoths.

Last but not least, de Tekno stage. Tekno liefhebbers kunnen hier maximaal knallen met live Swa fete. ILL, Dirty Truus, Punani, Mizjah en Nota maken de line-up compleet.

Maxevents presenteert met trots:

Radicall re-housing, a statement of sound. Selected by those who know.

20 opmerkingen

Het lijkt me echt een superfeest :D
Het is nu alleen nog kiezen tussen dit feest en Integrate waar bijvoorbeeld een Kevin Saunderson staat.
hmmmm.....moeilijk :S
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 6661, 6561}
Jammer dat het tegelijk met Wooferland is. Keuze's, keuze's.....
Maar met 2 kaartjes "history of house" in the pocket, is de keuze al gemaakt!
Anders was ik zeker gegaan.
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
We hebben teveel keus.... wel erg goed voor de techno dit concept
 
Gewaagd.

Én een nieuwe organisatie én Techno in de Hemkade.
27 artiesten :s

Ik wens jullie succes!
Artiest {SHOWLIST artist 26741, 4822}
zeker gewaagd in de hemkade, is ook niet echt een Techno lokatie, maar zeker grappige line up
damn!

leuk concept maar ik ben er niet (ga naar CSK :respect: )
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4429, 2792}
Artiest {SHOWLIST artist 28683, 2511, 2274}
Nieuw, fris, top!
 
Altijd leuk nieuwe dingen.. heel veel succes !
weet niet of de hemkade nou zon top locatie is voor techno.. erg veel DJs ook... lijkt me erg onoverzichtelijk!

maar succes!
lijkt me erg onoverzichtelijk!

overzicht is op de meeste grote feesten ook ver te zoeken...tenminste, als ze paar uurtjes onderweg zijn.

"staan en gaan" is mijn motto...want er zijn keuzes en mogelijkheden te over qua feestjes met het woordje techno er in...elk weekend weer.

luxeprobleem is ook een luxe ;)

Tekno mogen ze van mij compleet gescheiden houden van de techno...heel aantal tekno liefhebbers gesproken, maar dat is naar mijn idee een scene met hele andere ideeen en doeleinden, maar goed...

dat het wederom een vette avond vol electronische muziek mag wezen!
héérlijk:)
ben van de partij hoor:jaja:
 
Wij ook!!
Wil het echt niet missen!
alleen weet iemand wat de VIP inhoud??
Artiest Lewis
ben gelukkig geboekt voor dit waanzzinn ig feestje...kan eigenlijk alleen zeggen ........KOMMMMMM ALLENNNNNNNNNNN!!!!!.

and u wont 4 get..
Word zeker een muzikaal spektakel
goede line-up en de hemkade is toe aan een veel zijdig techno concept.Ook een goede vette line-up in de acid zaal Don't miss this event!!!!!!!!!!
 
wordt nix
Vip houd in
Gratis cd,gratis champange in speciale vip ruimte,snelle entree,gratis gaderobe en best place at party!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beetje jammer dat deze organisatie op zeer kinderachtige wijze de flyers van andere feesten weggooit....What goes around, comes around kiddos!
Misschien kan Partyflock even als extra info zetten, dat de dames tot 22.30 uur gratis naar binnen kunnen ...

Gemiste kans als je dan niet gaat denk... :yes:

Staat namelijk op de website :: http://www.radicall.nl/lounge.htm
laatste aanpassing
Wordt een super feesie!!!!!! Heb egt zin in zaterdag, ook een fucking goede line up!!!!! Wat sommige mensen misschien niet weten is dat er pendelbussen zijn vanaf Amsterdam Centraal naar de Hemk48e.
Iedereen is wel zeer benieuwd naar dit nieuwe concept enzo, en wenst de organisatie veel suc6, maar het kan natuurlijk geen knallend suc6 worden als iedereen afwacht en niet komt opdagen!! Met andere woorden: TREK JE STOUTE SCHOENEN AAN, EN KOM!!!! Tot daar