Partyflock
 
­ Nederland

Gouden tijden herleven met High Energy

gepubliceerd door , op
De naam van het feest alleen al brengt nostalgische herinneringen naar boven aan de unieke sfeer van toen. Maar daar hoeft het niet meer bij te blijven. High Energy is back! Eén van de beste trance feesten van weleer maakt op zaterdag 6 mei een come-back in de Amsterdamse feesttempel Kingdom the Venue! Met de helden van toen en de prominenten van nu komt High Energy weer terug in een nieuw jasje.

Misschien weten jullie het nog. Het was september 2002. De Hemkade had haar deuren weer opengegooid voor andere concepten na een lange periode gesloten te zijn geweest. Dat heugelijke feit werd alom gevierd met een aflevering van High Energy! Het feest dat altijd volle zalen trok, zelfs al waren er nog grotere feesten in de buurt. En niet voor niets, want iedereen wist het: op High Energy wordt het pas echt feest! Die sfeer, dat gevoel en dat feest komt nu weer terug!

De ene na de andere mooie trancer zweept het publiek in beide zalen op tot het feest in volle gang is. Het gejuich na een intermezzo van de MC laat het duidelijk blijken: de zaal heeft het naar zijn zin. Met een gemiddelde leeftijd die toch wel ruim in de twintig ligt staat hier ook een publiek dat weet wat het wil horen.” (Bron: Partynight.nl, september 2002)

Zaterdag 6 mei 2006 wordt het feest opnieuw in volle gang gezet. Vanaf 22 uur komt High Energy tot leven, dit keer in de Kingdom the Venue, Amsterdam. Maar liefst vier dj’s van 6 mei traden ook op tijdens die legendarische aflevering in september 2002. Ook deze keer kun je genieten van Spider, The Freak, Mark van Bekkum en Onne. Ze wisten toen al precies hoe ze het publiek helemaal gek kunnen maken.

Met beide zalen vol feestend publiek rolt High Energy door de nacht. Als Spider het podium beklimt gaat een gejuich op. Wie kent hem ook niet, deze veteraan van I Love Trance, High Energy en de oudejaarsparty Big Bang. Hij weet als geen ander wat het publiek op High Energy wil horen. Dat blijkt duidelijk uit de reacties van het publiek. Luid juichend staan ze tot helemaal achterin de Hemkade te dansen.” (Bron: Partynight.nl, september 2002)

En daar blijft het niet bij op deze come-back editie. Verspreid over beide zalen aan de Jan van Galenstraat brengt High Energy je al snel in hogere sferen met Eric van Kleef, Artento Divini & Melvin, Stephen J. Kroos, José en Tim. Tien dj’s van topklasse intotaal, in twee feestelijk aangeklede zalen in de warme omgeving van de Kingdom the Venue. Dat is een perfect recept voor een opnieuw bruisende High Energy!

Terug van weggeweest, maar high Energy zit bij veel mensen nog vooraan in het geheugen als het gaat om memorabele feesten. Zaterdag 6 mei kun je je opnieuw overgeven aan de energie van heerlijke trance! Tot slot nog een laatste citaat. High Energy van september 2002 was ook nog om een andere reden legendarisch...

De organisatie heeft er weer een meesterwerk van weten te maken. Een extra feestelijke editie was dit voor hen: niet alleen was High Energy terug in de Hemkade, voor het eerst kwam ook openlijk het nieuws door dat de organisatie van High Energy de programmering in Cubic (Marcanti) gaan overnemen! Dat belooft een periode van supergezellige feesten op te leveren...

Dat werd Xtra Large en aan die periode is nog lang geen einde gekomen! High Energy is daarvan het levende bewijs!

18 opmerkingen

 
Gouden herinneringen... :respect:

Maar eh... heb ik deze flyert niet al eens eerder gezien?
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
Yes High Energy! Wat een goede feesten zijn dit. Ik heb er weer zin in! :) :) :bounce:
 
Hmmm, High Energy hoort in de Hemkade thuis :vaag:
Werkzaam bij Ravers Army
Trouwens, dit is toch gewoon de standaard XL lineup? Geef der een andere naam aan en doe alsof het een evolutie is, maar binnen de kortste keer staan gewoon dezelfde namen erweer .
Maakt mij niet uit waar, Hemkade was altijd leuk :bounce: nu bij Xl,en met hele een fijne line up :p
Ik heb er zin in:D :bounce:
Werkzaam bij Decisions
Anders ik wel.......Nog 1 daggie werken en dan gaan we weer :bounce:

En met deze line up komt dat helemaal goed (Y)
 
heb er ook zin in!!
lekker dansen weer!!!
Uitspraak van House@ngel op donderdag 4 mei 2006 om 16:05:
Anders ik wel.......Nog 1 daggie werken en dan gaan we weer

En met deze line up komt dat helemaal goed


Ik snap jou niet. Volgens jou komt dus elk feest in XL heleeeeeeeeeeemaal goed, want ze staan er elke week.
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 4 mei 2006 om 01:26:
Hmmm, High Energy hoort in de Hemkade thuis

mee-eens
Uitspraak van _Ruben_ op donderdag 4 mei 2006 om 10:48:
Trouwens, dit is toch gewoon de standaard XL lineup? Geef der een andere naam aan en doe alsof het een evolutie is, maar binnen de kortste keer staan gewoon dezelfde namen erweer .

ook mee-eens
Uitspraak van skuitje op vrijdag 5 mei 2006 om 11:22:
Uitspraak van tazboy op donderdag 4 mei 2006 om 01:26:
Hmmm, High Energy hoort in de Hemkade thuis

mee-eens

`
Da's waar!! Maar toch een vet concept!!(Y)
Uitspraak van _Ruben_ op donderdag 4 mei 2006 om 20:44:
Ik snap jou niet. Volgens jou komt dus elk feest in XL heleeeeeeeeeeemaal goed, want ze staan er elke week.laatste aanpassing 5 mei 2006 09:27


Als diegene al minstens 15 jaar in de club komt weet deze waarschijnlijk wel waar ze het over heeft.. en weet je wat het ergste is... het komt ook heleeemaaaaal goed!! ;-)
 
Uitspraak van _Ruben_ op donderdag 4 mei 2006 om 20:44:
Volgens jou komt dus elk feest in XL heleeeeeeeeeeemaal goed, want ze staan er elke week.laatste aanpassing 5 mei 2006 09:27


Elke week? :| Damn, dan komt het inderdaad iedere week goed :D

Met o.a. Artento, Melvin en Spider zitten we weer geramd, met welk concept ook :)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 6 mei 2006 om 02:06:
Met o.a. Artento, Melvin en Spider zitten we weer geramd, met welk concept ook


Dat beloofd weer knallen vannavond (Y)
zo af en toe wel geknalt ja
jammer dat het toch rustig was
Uitspraak van Zomaar op zondag 7 mei 2006 om 05:03:
zo af en toe wel geknalt ja
jammer dat het toch rustig was


joh! en dat met zo'n vernieuwende line up!
ja dat is waar hoor
weinig vernieuwends in de XL
daarom moet je ook niet te vaak gaan
Uitspraak van Zomaar op dinsdag 9 mei 2006 om 11:51:
ja dat is waar hoor
weinig vernieuwends in de XL
daarom moet je ook niet te vaak gaan


was in het begin wel anders hoor, elke week een gigantische vette line up