Partyflock
 
­ Nederland

Jetsetters - Finally a party where you can feel exclusive

gepubliceerd door , op
Jetsetters - Finally a party where you can feel exclusive
18 april 2006
FeestJetsetters · Finally a party where you can feel exclusive Site
Datumzaterdag 6 mei 2006
LocatieArena
Het Nederlandse nachtleven wordt eens in de zoveel tijd aangevuld met een geheel nieuw concept dat aan alle partyanimals iets nieuws moet bieden. Dit is ook de achterliggende gedachte bij de eerste editie van Jetsetters die 6 mei in Arena in het centrum van Utrecht plaats vind. ‘Stijlvol’ is het sleutelwoord tijdens deze happening. Op een stijlvolle locatie met stijlvolle mensen feesten op een stijlvolle manier: stijlvolle, trendy House onder het genot van de beste stijlvolle cocktailmixen, frisdrank of bier.

Het mooie van dit feest is dat het echt All Inclusive is. De kaarten zijn inclusief drank, en er wordt werkelijk alles geschonken. De gasten hoeven, zodra ze het feest betreden, aan niks anders meer te denken dan het hebben van een fantastische avond. Kaarten kunnen vooraf of aan de deur verkregen worden. Meer informatie hiervoor kunt u vinden op de website. Deze wordt onderaan dit persbericht gegeven.

De gasten dragen daarnaast zelf bij aan het exclusieve karakter van dit feest. Tijdens Jetsetters is het als gast de bedoeling om in een zo’n classy mogelijke outfit te komen. Jetsetters is echter geen gala, maar tussen gala en t-shirt zit nog een trendy wereld van verschil. Gasten worden uitgedaagd zichzelf en de rest te verrassen met hun gewaagde en stijlvolle kledingkeuze.

Tijdens Jetsetters wordt de muziek verzorgd door [dj=29404]{Artiest met ID 29404 bestaat niet!}, Milan Macho en Phunk E Deff. Dit alles, de locatie, het concept, het publiek en de muziek, moeten garant staan voor een geslaagde stijlvolle avond. De eerste Jetsetters zal dan ook waarschijnlijk niet de laatste zijn. Het eerste feest kan echter wel eens een hele bijzondere worden. Laat je verassen op Jetsetters. Wil je meer weten kijk op www.jet-setters.nl.

11 opmerkingen

Leuk concept!
Ik ben zeker weten van de partij!! ;)
GEWELDIG IDEE!!! IEDEEEN MOET KOMEN !!!!!!!!
Finally a party where you can feel exclusive

Gadverdamme.. zogenaamde rijke elitaire bullshit :nee:
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
Gadverdamme.. zogenaamde rijke elitaire bullshit


klopt lorenzo.. bij de ingang tellen ze je credit-cards heb je er minder dan vijf mag je er niet in.. ook moet je minimaal zo'n 3000000 euro op zak hebben anders heb je ook pech.. dames moeten 10 parel kettingen om.. is wel jammer lorenzo.. maar als je nou gaat sparen kan je de volgende editie misschien wel...

owneee... het is gewoon een feestje waar je heerlijk gratis kan zuipen met lekkere house!
laatste aanpassing
 
...zo die zit ;)

hahahahaha
Yeah, ik ga in ieder geval!

Leuk concept alleen bij de website hadden ze Tiga remix moeten gebruiken :P