Partyflock
 
­ Nederland

Noord-Limburg maakt kennis met Inshock

anoniem gepubliceerd op
Noord-Limburg maakt kennis met Inshock
16 maart 2006
Zaterdag 8 april zal in Pica Mare te Gennep Inshock Strikes Back On Full Permission plaatsvinden. Dit concept had eigenlijk al het licht moeten zien op zaterdag 8 oktober 2005 maar werd op het allerlaatste moment alsnog afgelast op aandringen van de plaatselijke autoriteiten. Politie en gemeente Gennep zouden namelijk niet kunnen instaan voor de openbare orde. Daarbij bleek de drank- en horecavergunning van de locatie niet in orde te zijn zonder dat organisatie Inshock Events zich hier van bewust was. Wellicht dat de communicatie tussen Pica Mare exploitant ESG en de organisatie ook een stoorzender was in dit treurige verhaal.

Niettemin kan er nu een soort van revanche genomen worden want "niets" zal het nieuw geplande feest meer in de weg kunnen staan. Dat dit feest een nieuwe kans krijgt op deze locatie binnen eerder genoemde gemeente is mede te danken aan het doorzettingsvermogen van de organisatie. Ondanks de enigszins negatieve publiciteit in het najaar van 2005 brengt het voorjaar van 2006 vooralsnog het tegenovergestelde.

Inshock Events is een jonge organisatie afkomstig uit het Noord-Limburgse Nieuw-Bergen. De 3 leden die invulling geven aan deze organisatie hebben allen een voorliefde voor de hardere stromingen binnen de dance scene weten te kweken. Vooral het grootschalige Q-Base concept wat inmiddels al 2 keer - enkele kilometers van hun huis - vlak over de grens heeft plaatsgevonden heeft voor de nodige inspiratie én motivatie gezorgd. De 1e editie van Inshock Events was dan ook een kwestie van tijd. Op vrijdag 22 april 2005 vond de geslaagde kick-off plaats in Happy D's te Bergen onder de naam Inshock Southern Hardstyle Convention. Men kon zich zelfs geen betere start bedenken want al de 250 beschikbare kaarten werden binnen 2 weken voorafgaand aan het feest verkocht. Het moge duidelijk zijn dat het enthousiasme om snel iets groter te willen gaan hierdoor ook een positieve impuls kreeg.

Na een vals vervolg op een geslaagde start zal de stijgende lijn op 8 april a.s. dan toch moeten worden ingezet. Kosten nog moeite zijn gespaard om een line-up in elkaar te knutselen die enerzijds de muziekstijlen hardstyle en jump vertegenwoordigt (met hardstyle als meest potentiële stijl) en anderzijds evengoed voor genoeg " variatie " zal zorgen.

De 3 giganten die dit feest naar een hoger niveau zullen tillen zijn natuurlijk de dj's afkomstig uit de Q-dance stal. De Alpha² die elkaar tijdens de performance tot het uiterste mogen uitdagen, mede oprichter van het zeer gerespecteerde Straight On Recordings label Pila die nog bij ieder optreden genoeg oudere hardstyle plaatjes in z'n platentas meeneemt en multi producer Zany die met z'n Fusion Records label een geheel eigentijdse bijdrage heeft weten te leveren aan de hardstyle zoals we die in Nederland kennen. Verder zal ook een belofte voor de toekomst een bijdrage komen leveren aan een hoger niveau, namelijk A-lusion. Deze dj, die in 1e instantie vooral de stempel producer opgeplakt kreeg, heeft inmiddels z'n kunsten al mogen vertonen op enkele gerenommeerde Q-dance feesten met In Qontrol als eerstvolgende grote optreden. De line-up wordt gecomplementeerd door 2 regionale dj's die natuurlijk niet mogen ontbreken. Dit zijn Devon K. die al een hoogtepunt heeft mogen ervaren met z'n optreden op XXlerator en Flipmo die de avond zal openen met de voor hem kenmerkende french-techno en jump. Het gehele feest zal vocaal ondersteund worden door MC Da Hustla wiens agenda steeds meer toonaangevende boekingen begint te vertonen.

Pica Mare leent zich perfect voor een dergelijk feest omdat de mogelijkheden tot optimaal licht- en geluidsgebruik bijna onbeperkt zijn. De evenementenhal heeft een capaciteit van 750 personen. De deuren zullen geopend zijn tussen 22:00 en 05:30 uur. Vooral het sluitingstijdstip mag uniek genoemd worden - zeker na de eerdere perikelen - maar dat zal dan ook vast gewaardeerd kunnen worden door de bezoekers. Meer info kun je vinden op www.inshock.nl.

26 opmerkingen

Dynamike
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
dat roepen ze hier ook altijd met die feesten wat daar plaatsvinden :p
 
Artiest Da Hustla
eindelijk.. dit gaat een knallertje worden!
ow lekker op fietsafstand B) aanwezig!
eindelijk gaat het weer door.
die stomme kut gemeente, met het intrekken van verguningen.
ze moesten zelf eens een keer naar een feestje gaan,dan zouden ze willen dat er elke dag iets te doen was.
 
Organiseer dit feestje liever aan de andere kant van het land :/

Pila en Alpha Twins :respect:
 
Helemaal (y)

Suc6 voor organisatie, hopen dat het net zo'n goed feestje wordt als in bergen toen.....
 
Artiest {SHOWLIST artist 17148, 32373}
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 17 maart 2006 om 09:43:
Organiseer dit feestje liever aan de andere kant van het land


der is al zo weinig in limburg op HS gebied, laat die mensen hier ook eens genieten van een leuke HS Line up.
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 17 maart 2006 om 09:43:
Organiseer dit feestje liever aan de andere kant van het land

is daar toch genoeg te doen,dacht ik zo
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 17 maart 2006 om 06:35:
eindelijk.. dit gaat een knallertje worden!

En of daar gaan wij idd voor zorgen word een mooie avond :bier:
 
Werkzaam bij B12entertainment
En dan rollend naar huis....hahaha, 200 meter rollen....goed te doen tog;)
Echt tof dat het nu eindelijk es gaat gebeuren in Gennep(Y)
 
Werkzaam bij SEKOIA
naamjatters...

inshock = 100 kilo = beter
gehoord dat er ook een techno feest gaat komen ........ gennep gaat beven !
 
Uitspraak van J Q R D I :banana: op donderdag 16 maart 2006 om 23:56:
Jammer dat het zo'n tering end weg is

jah zeker een kilometer!
Eens kijken of we ff langs gaan dan!
eindelijk knalluh in gennep
line up mag der ook wel wezen
 
word een topper !!!
twijfel nog tussen in Confusion en In Shock
maar Alpha Twins Pila Zany :respect: maken het denk ik zo dat we hier toch aanwezig zijn
 
vet tof....
Pat Tristan
Artiest {SHOWLIST artist 43695, 8008}
Succes guys (y) top line-up...en deze keer ook een vergunning ;-)
heb er cker zin in :D eff flink stampe na zo'n kut toetsweek :yes:
 
Hey pitje

Heel veel succes morgen sorry dat ik er niet bij kan zijn volgend jaar maar weer dan!Maak er een te gekke avond van groetjes liefs lydia
Nog n paar uurtjes geduld................