Partyflock
 
­ Nederland

Red night district

gepubliceerd door , op
Red night district
10 maart 2006
Op 25 maart zal het er heet aan toe gaan in het welbekende Sans Souci te Berlikum. Red Night District is een nieuw erotisch concept waar de vonken vanaf zullen spatten. Voor deze eerste editie is gekozen voor: Hard & Kinky

Tegenwoordig krijgen dj's amper de kans om hun kunsten te vertonen omdat er steeds grotere line-ups worden neergezet. Wij hebben daarom juist voor een kleinere line-up gekozen. Dat betekent dat het entertainment gehalte deze avond zeer hoog zal zijn doormiddel van de nodige erotische en kinky shows, candy girls en sensationele lasershows. De muziek zal deze avond voornamelijk bestaan uit de stijlen jump, hardstyle, oldskool en hardcore.

De dj's die jullie deze avond zullen entertainen zijn:

Paul Elstak
Onlangs vierde hij alweer zijn 40e verjaardag en deze dj laat dan ook zien dat de house niet alleen voor de jeugd is maar voor alle leeftijden. Hij mag worden gezien als één van de grondleggers van de hedendaagse hardcore. Zijn historie is dan ook teveel om even beknopt te vertellen. Samen met The Darkraver is hij één van de oprichters van de welbekende Pussy Lounge feesten en weet dan ook als geen ander hoe je het publiek moet opwinden. Daarom mag deze grootheid dan ook niet ontbreken bij deze eerste editie van Red Night District.

Panic
Panic is in 1991 begonnen te draaien en in 1994 kwam z'n echte doorbraak toen Paul Elstak hem vroeg om samen met hem en Lars het Forze Dj Team te gaan vormen. Ze produceerden vele hits en traden op in vele landen. In 1998 ging het Forze Dj Team uit elkaar. Panic ging als dj alleen verder en gaf optredens op ondermeer Mysteryland, Decibel en Masters of Hardcore. In mei zal hij groots vieren dat hij al 15 jaar in het vak zit, maar eerst zal hij nog een spetterend optreden op Red Night District verzorgen.

Spoon
12 jaar geleden begon hij ooit met hardcore draaien, maar in de jaren daarna groeide hij tot een alround house dj. Of het nu club, trance, jump, hardstyle of hardcore is, hij weet met iedere stijl wel raad. Momenteel geniet hij vooral bekendheid door zijn eigen jump platenlabel Pop Up Recordings waar hij zelf en artiesten als The Wacky Waxers, Darkraver en Norman platen op uit hebben gebracht. Spoon z'n draaistijl is behoorlijk opzwepend en mocht je het nog niet warm krijgen van de erotische shows, dan wordt je het 25 maart wel van zijn optreden.

Ruthless
Ruthless is zonder twijvel de koning van de nederlandse jump en heeft deze stijl de afgelopen tijd groot gemaakt. Z'n platen en compilatie cd's gaan dan ook als warme broodjes over de toonbank. Defqon, Q-Base en Hardbass waren enkele grote feesten waar hij te bewonderen was. Door een perfecte combinatie van oldskool en hedendaagse jump weet hij elk optreden weer tot een hoogtepunt te brengen. Het is dan ook onvermijdelijk om deze topper erbij te hebben op Red Night District.

Da Pauli
Da Pauli is momenteel de rising star van het noorden. Onlangs was hij nog op feesten als Audio Attack, Decibel en Pussy Lounge te bewonderen. Ook als producer zit hij niet stil. Zijn plaat 'Hardbeater' op het label Pop Up Recordings is momenteel een grote hit en is dan ook wereldwijd in alle platenzaken te vinden. Onder de naam 'Hardbeater' organiseert hij sinds kort ook feesten. Da Pauli heeft een magische uitstraling wat menig vrouw aantrekt, daarom mag ook hij 25 maart niet ontbreken.


Zoals je ziet zijn dit niet de minste namen en alsof dit allemaal nog niet genoeg is zullen er ook nog de nodige erotische cadeau's worden weggegeven. Er is deze avond geen verplichte dresscode, maar degene die het meest kinky is gekleed staat een leuke verassing te wachten!


In tegenstelling tot wat er op de flyer en poster vermeld staat zal er helaas geen voorverkoop via Ticketbox zijn.

KLIK HIER als je kans wil maken op 1 van de 5 gastenlijstplaatsen die via Partyflock worden verloot.

17 opmerkingen

 
....TJA?!?!?
Ziet er goed uit!

(y)


Leuke naam :D
 
Tja.........

Vlieg ik in Outland.....5 years b2s......!?!?!?
 
Artiest Da Ganzez
Dit mag je niet missen mensen :D
 
ik kom vast ook alweer ff langs aan de overkant is toch niks aan die avond :P
ben dan in rotterdam jammer had dj paul elstak graag horen draaien
(Y)top.. ben er zekerss :)
Red Light District B)
Een feest waarbij de DJ's een lange set gaan draaien.
Line-up is zwaar OK! en het concept is erg goed.

Toch maar even toevoegen...
laatste aanpassing
Zeker aanwezig :jaja:

(Y) flyer..top line up :)
Ik ga ook :D

Is er ook goldstrike te krijgen in sans?
 
Uitspraak van Versteeg op zondag 12 maart 2006 om 18:10:
Is er ook goldstrike te krijgen in sans?

hehehhehehe

versteeg gaat dronken
Dit Word Ckers Geweldig:D:D
Ben Waarschijnlijk Van De Partij:D:D OF Het Word Hardcore Intellect Confict:D;)
Goldstrike :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 4717, 27221, 70956}
goldstrike ook lekker..maar dropshot ruleerd..
 
Uitspraak van j-lines op vrijdag 24 maart 2006 om 23:14:
goldstrike ook lekker..maar dropshot ruleerd..

nope jellienes...Boswandeling op zijn tijd :D