Partyflock
 
­ Nederland

Fire! bestaat een half jaar!

gepubliceerd door , op
Fire! bestaat een half jaar!
8 maart 2006
Loveland & Club Pepper present Fire op 25 maart in Arena. In oktober 2005 explodeerde Arena met Loveland’s nieuwste concept: fire! De ‘burning fever’ vloeide uit naar andere steden in Nederland en met grote namen als Derrick May, Funk d'Void, Laidback Luke en Jamie Anderson heeft fire! de afgelopen zes maanden het kwik in oa. Groningen, Den Haag en Rotterdam al tot grote hoogte gebracht.

Op 25 maart as. is het weer de hoogste tijd voor een editie in fire!’s thuisbasis Arena. Deze 6de editie op Amsterdamse bodem zal met een line-up bestaande uit Sébastien Léger, Marnix en Mustafa een speciaal tintje krijgen. In de Kerkzaal is het ‘Time To Get Funky’! Producers Marnix en Mustafa zijn samen verantwoordelijk voor de productie van de gelijknamige plaat, welke onlangs is uitgebracht op het Loveland Recordings label én op het gerenommeerde, Engelse Azuli Records. Marnix is daarmee de tweede Nederlander met een officiële release op het label uit Londen. ‘Time To Get Funky’ is direct opgepikt door top-DJ’s als Deep Dish, Carl Cox en Pete Tong. Reden temeer voor een speciale ode aan deze plaat!

In de Tuinzaal ditmaal ‘hoog’ bezoek. Hier zal Club Pepper namelijk gaan bewijzen waarom zij de beste dance organisatie van het Hoge Noorden is. Met haar maandelijkse clubavond in Huize Maas te Groningen, welke keer op keer uitverkoopt, heeft Club Pepper in korte tijd grote naam gemaakt in de scene. Voor hun Amsterdamse debuut hebben zij niemand minder dan Olav Basoski geboekt. Deze dj van Nederlandse bodem won onlangs een gouden plaat voor zijn hit “Waterman”. Samen met Alex Romano en mr. Club Pepper himself, Sebastian Davidson zullen zij de Tuinzaal in lichter laaie zetten.

8 opmerkingen

straks gaan we nog feesten omdat het de 2de editie is ofzo ;P
 
Zin in :cheer:
Werkzaam bij Evotions
inderdaad ja..wat een belachelijke kop voor een stukje... en alsof het overal zo'n succes is..daaaag
 
jeeeee :nocheer:
doet er niet toe...want Fire in hotel arena is gegarandeerd een topavond..dus zker present...
Artiest Adri
Uitspraak van verwijderd op donderdag 9 maart 2006 om 06:57:
Zin in :cheer:


Hey partygirl ;) zie je daar wel :):)
laatste aanpassing
Artiest Martinez
In hotel arena moeten ze alleen minder mensen binnenlaten...
veeeel te druk
 
Uitspraak van Adri op donderdag 9 maart 2006 om 20:54:
Hey partygirl zie je daar wel


Zeker weten :jaja: :D