Partyflock
 
­ Nederland

Emporium: 55+ DJ’s in sterke line-up

gepubliceerd door , op
Emporium: 55+ DJ’s in sterke line-up
1 maart 2006
FeestEmporium · The rise of the pharao's Site
Datumzaterdag 20 mei 2006
WinactieEmporium actiegesloten
LocatieDe Berendonck
Dancefestival Emporium (The rise of the Pharao’s) heeft meer dan 55 DJ’s geboekt voor de tweede editie van het Nijmeegse dance-evenement. Sander Kleinenberg, The Prophet, Luna, Marco Remus, The Darkraver, Axwell en ROOG staan onder de piramides en sfinxen in het Egyptische decor van Emporium op zaterdag 20 mei 2006.

Net als vorig jaar pakt Emporium grootschalig uit. Wat eigenlijk bedoeld was als een relatief bescheiden dance-evenement aan de Waal, is dit jaar veruit het grootste festival van Oost-Nederland - wegens groot succes geprolongeerd dus. Op de line-up is behoorlijk lang gepuzzeld, maar het resultaat is er dan ook naar. Emporium biedt op zes stages onderdak aan een enorme rij DJ’s, van jump en hardstyle, tot club, techno, trance en groove. Op Emporium is plek voor 17.500 bezoekers. De line-up van Emporium The Rise of the Pharao’s laat weinig te wensen over. Net als vorig jaar wil Emporium een zeer brede kwaliteitsline-up bieden, voor een relatief lage toegangsprijs (30 euro).

The Pyramid (mainstage) wordt het podium voor onder anderen Sander Kleinenberg. Hij gaat de piramide in vuur en vlam zetten. Wie hem recentelijk aan het werk heeft gezien op Innercity, hoeven we niks te vertellen: dance van de bovenste plank. Hij krijgt gezelschap van een paar andere belangrijke heersers uit de dance: Marco V, Benny Rodrigues, Jochen Miller, Marcel Woods, Randy Katana, Remy en Rank 1. Mainstage belooft dus spektakel en de Egyptische decors en special effects maken van het podium een visueel middelpunt.

Op veler verzoek heeft XXlerator/Jump Oldschool dit jaar een eigen stage. DJ’s Equinoxx, Ruthless, Greg C, The Darkraver, Tony, Stanton, Lobotomy Inc (live), Buzz Fuzz vs Lady Dana en Panic vs The Viper gaan daar The Curse of the Sphinx proberen te weerstaan. Zoals de naam al doet vermoeden, zal de sfeer er lekker duister en mysterieus zijn.
Egyptische vogelgod Horus zal met zijn alziend oog waken over zijn tempel. Daarin ontvangt hij AActivator, Technoboy, Showtek (live), The Prophet, Deepack, Lady Tom, Daniele Mondello, Pavo, Zany, Tatanka, Luna en Genius.

The Valley of the Pharao’s is het gebied waar de farao’s hun fraaie tombes lieten bouwen, vol met schatten. Die overdadige sfeer zal dit gebied dan ook ruimhartig ademen. En logisch dus ook dat Exxellent deze vallei produceert, met een lekker lijstje grote namen uit de house/club scene. ROOG & Erick E (Housequake), Sidney Samson, Don Diablo, Axwell, Gregor Salto, Benjamin Bates, Tom de Neef en Victor Coral zullen zich hier naartoe laten brengen. Axwell komt er speciaal voor over uit Zweden. Hij geldt als een ‘big gun’ in eigen land, en is hier nog (veel) te weinig te zien. Liefhebbers van het hippe feest T-Dansant hebben hem al wel eens kunnen horen, maar nu krijgt hij eindelijk ruim baan voor een groot publiek op Emporium.

Over Liefhebber gesproken: de magnifieke tempelstad Luxor is het domein van onze resident technoman Jan Liefhebber. Hij ging op reis naar Luxor en nam mee... Kay D Smith, Holgi Star, Marco Remus vs Sven Wittekind, Joris Ruyzenaars, Jack de Marseille, Dave Angel, PETDuo en Nimbuz. Waarmee duidelijk is gekozen voor een echte ‘techno-handtekening’, juist omdat Emporium recht wil doen aan TechnotriXX en de trouwe aanhang van fans.

Ook lekker: Cleopatra’s Beachclub. Historisch verantwoord - wij zien Cleo wel in een bad in ezelinnenmelk. Zoals je bij dit stranddeel mag verwachten, zijn de sounds hier warm, broeierig en funky. Nogal logisch dat we Jordy Lishious, La Ona, Ricky Rivaro, Sidney Samson, Irwan, J-Flava, Billy the Klit en Motherfunker hebben gevraagd in stijl plaats te nemen. Dit rijtje mag gerust tot de voorhoede van de betere groove/funk/house worden gerekend.

Dit jaar heeft organisator Matrixx dus gekozen voor een Egyptisch thema. Dat betekent dat op die dag op recreatiegebied de De Berendonck piramides en Egyptische tempels zullen verrijzen. Omdat Emporium flink groeit, wordt het terrein voor het festival vergroot. Net als vorig jaar rijden er dit jaar weer pendelbussen van Nijmegen Dukenburg naar Recreatiegebied De Berendonck. De Berendonck is een ideaal festivalterrein, met prachtige bossen, een geweldig strand en een grote recreatieplas voor verkoeling en badtaferelen.

184 opmerkingen

voorig jaar was het al vet hoop dit jaar weer net zo vet.en hoopen op mooi weer groeten
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 4 maart 2006 om 12:31:
Laat ik eens gaan bedenken hoe je van Noord nederland.. Daar terecht komt..


Er rijden pendelbussen;) alleen of de treinen daar goed op aansluiten....

Maar dat maakt mij niet uit.. Hoe dan ook, ik ben zeker weten van de party :bounce:
Dit zal de Matrixxx goed doen, maar mij nog veel meer:D Wat een line-up zeg:O
Nu nog de zon erbij en het is helemaal compleet!!!!
 
Een hoop Italiaanse herrie namen bij de hardstyle... niet echt mijn ding. Techno line-up is wel erg vet over het algemeen :yes:
hoop dat ik net als vorig jaar op de afterparty moet werken. dan kan ik overdag weer lekker zelf stappen.
wederom present!
 
Aanwezig:cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Vind de line-up niet geweldig, maar wellicht wel aanwezig!
 
Leuk feestje én betaalbaar !!! Misschien aanwezig
 
Enof er loss gegaan wordt daar....
Ennuh....eindelijk weer eens een lekkere normale prijs, en niet zo overdreven als ze bij ID&T..

Kijk dan, Sensation Black kan nooit aan dit feest tippen, en daar vragen ze 60 euro!!

De Matrixx wint zielen...SUPER!!! :cheer:

:bounce: tot de nek kraakt die dag!!
 
I'll be there..!!!!

:woep:
 
Hmm pendelbussen... Interessant...! Ok... Dit feest word steeds interessanter
laatste aanpassing
 
zit er dik in dat ik er ben maar moet eerst nog schade betalen aan de wage
 
jah dit jaar ckers weer van de party:b
hopen dat het weer mee zit! want dat is toch cker 1 van de redenen geweest dat het vorig jaar zo'n succes was!! maar kaartjes zijn al weer binnen!
blij met de xxlerator stage!!

:wave: hands up for the matrixx! :wave:
 
ook aanwezig :)
 
Aanwezig!!!!!
LOCHEM en apeldoorn ook zeker aanwezig met een dikke groep. Heb er echt zoveel zin in. Wordt zeer vetjes!!!!!!!!!
Werkzaam bij TPC Music
Artiest {SHOWLIST artist 19106, 115601, 40884, 126482}
aanwezig :yes:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 maart 2006 om 22:39:
55 dj's en maar 6 favorieten :P


Hier nul sterren, maar ik ga toch.

Sander Kleinenberg (bijna 1 ster)
Remy meepikken
naar Benny R. zwaaien

En ben heel benieuwd naar Axwell

En naar het weer :)
Mwah...dan ga ik ook maar.
Kan jullie allemaal hier niet voor op laten draaien ;)

Ga jullie zien!!
 
Kaartje is in the pocket.
Lekker dichtbij, dus ben erbij!!!!
 
zwijndrecht komttt ooook
 
Ziet er goed uit

deze jonge is present!
 
Moet ik wel eerst nog aan een kaartje zien te komen

Iemand?
wordt het feessie van het jaar ;-)
:bounce: yeahh, hoor net dat ut uitverkocht is :nocheer:

Damn goed da'k zo'n gretige freak ben, kaartjuh ligt op de tafel wachtuh.. partytime!! :woeptidoe:doetiwoep:
laatste aanpassing