Partyflock
 
­ Nederland

Sunday Horror slaat terug

gepubliceerd door , op
Sunday Horror slaat terug
20 februari 2006
Thuiszitten op de zondag? Ben je niet goed snik?

Na een succesvolle editie van Sunday horror in 2005, komt het festijn op 5 maart 2006 weer keihard terug. Waarom brak thuis zitten op zondag als er ook gewoon gefeest kan worden voor weinig. Er is geen voorverkoop, en de entree aan de deur is dan ook maar 5€. Een biertje heb je die zondag al voor 1,50€, maar ook zullen de Bewust Onbeschonken Bestuurders er niet onder hoeven te lijden, omdat dat de non-alcoholische drankjes ook verkrijgbaar zijn tegen die voor-oorlogse prijs. De lokatie zal ongewijzigd blijven, en alles zal zich dus weer af gaan spelen in de Triple XXX te Woerden. Voor de deur kun je gratis parkeren , en de lokatie ligt op nog geen 5 minuten lopen van het station. Makkelijker kan het natuurlijk niet!

Dit feest is wederom het domein voor de harde nieuwe tunes, welke met een 3,5 kW geluidssysteem ten gehore worden gebracht.(4x500W bass en 2x600W hoog.) Dit zal inhouden dat de beats zo hard zijn als mokerslagen, en de bassen zo vet als Hema worsten. Niet echt een geluidslimiet aanwezig, dus deze zondag zullen je oren het behoorlijk te verduren gaan krijgen. Het gebouw zal op stelten gezet worden, zodat het dak er weer vanaf kan. Dj's die dit op hun geweten zullen hebben zijn Scoundrel vs Fonzie, D-tail, Cartman & Dennis. Maar ook de gebroeders Mortis & Mobius zullen weer eens aanwezig zijn, en er een flinke beukset er tegenaan gooien. Last but not least heeft Escobar Events ervoor gezorgt dat de man die een maand geleden nog zijn 12 ½ jarig jubileum vierde ook weer van de partij is......DJ Partyraiser wel te verstaan!

Vorig Horror Festijn werd een oorverdovend succes door zijn afsluiter, en ook dit keer zal zijn set weer duister en grofweg HARD zijn, waardoor hij iedereen de dansvloer op zal jagen deze avond. Dit maal zal hij maar liefst ander half uur de vetste platen uit de boxen laten springen. Snoeiharde dj's dus voor een prikkie, als je het zo bekijkt met die peperdure entree-prijzen van tegenwoordig.

Dus heb je ook geen zin om thuis te zitten op de zondag? En heb je ook wel zin in een goedkoop feestje met darkcore, hardcore & industrial hardcore... Haper of schroom dan niet, en kom ook de 1e zondag van maart naar Sunday horror II in Woerden. Escobar Events zal er alles aan doen om er weer een geslaagd feest van te maken, zo als het er naar uit ziet beloofd dit ook weer net als voorgaande editie een knaller te worden. Om 17:00 gaan de deuren open en kan het lawaai beginnen, en zo'n 5,5 uur later kan iederéén de zaal weer met piepende oren verlaten.

Krap bij kas, en toch wel zin in een feestje? Dit is je kans
Wegblijven op de zondag is geen kunst. Komen dus!

22 opmerkingen

 
Ik wou net zeggen kaasy kaasy :)
Wordt weer een denderende zondag.

Bedankt voor het plaatsen nog (F)
mooie actie Roy :respect:
 
4x500W bass en 2x600W hoog

:| :bounce:
ik ben er ook weer bij!!!
 
Das mooi zo na Speedrazor..:):):):)
Uitspraak van verwijderd op maandag 20 februari 2006 om 18:34:
Das mooi zo na Speedrazor..

"
:jaja: jammer dak weer om 7 uur moet beginnen :O
Mooi werk Roy !!!
Svenjk
Artiest {SHOWLIST artist 2664, 1646, 2649}
Roy Rules !
 
Uitspraak van [WBS] Joker.one op maandag 20 februari 2006 om 19:03:
kom ook misschien wel ff kijken

Misschien?
JE MOET :P
Whehe!
Roy (Y)
Gaat nu vast wel vol worden :jaja: :D
heeye kreta ganger :yes:
alles lekker Roy,
ik ben ook van de party :woep:

zie je dan (Y)
 
Jep jup!

Wegblijven is nog steeds geen kunst
eerst zien dan geloven
tot dan (Y)
"...Dit feest is wederom het domein voor de harde nieuwe tunes, welke met een 3,5 kW geluidssysteem ten gehore worden gebracht.(4x500W bass en 2x600W hoog.)..."

"...beats zo hard zijn als mokerslagen, en de bassen zo vet als Hema worsten. Niet echt een geluidslimiet aanwezig..."

Dit lees ik altijd graag! Tklonk de vorige keer ook weer opznbest! Tot dan
wel een leuk idee op zondag een feesiee.........wes A.K.A partyraiser:respect:
jammer dat k nie ken kome, heb je al een tijd nie hore draaie maaruh 3 feeste achter elkaar in een weekend word t me een beetjuh te duur...
hear you next time:P

en mensu veel stamp plezier!
 
mooi geregeld een nieuwsbericht (Y)
laatste aanpassing
Needleshock B)
Artiest {SHOWLIST artist 25323, 35007}
donderende zondigdag ik ben van de partij jawel
Kronox
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 962, 2566}
Artiest Kronox
Gezellig Needle !
Zal ik meegoan ? :P
 
:bounce:

:jaja: