Partyflock
 
­ Nederland

Heiko Laux en Joris Voorn op Project X-it in de Tagrijn in Hilversum

gepubliceerd door , op
Heiko Laux en Joris Voorn op Project X-it in de Tagrijn in Hilversum
6 februari 2006
Nog een jaar blijft de Tagrijn in haar oude verschijning. De plannen zijn allang rond, het ontwerp is al getekend voor de nieuwe Tagrijn, maar Project X-it is nog lang niet weg en komt ook deze keer met een knallende editie. Project X-it is bekend om haar kwaliteit, goedkope entree en grote DJ’s in hun line up. Zo sloten ze met de Final Destination nog af met Bart Skils en Surgeon. Hun ‘resurrection’ editie met Ben Sims en Paul Mac was indrukwekkend.

Ondanks haar hoge leeftijd en ouderdom houd Tagrijn haar muren vast, want Project X-it zet er een paar namen neer die knallend de eerste editie van dit jaar zullen gaan openen. Niemand minder dan Heiko Laux en Joris Voorn zullen het publiek trakteren op een daverende avond. Daarnaast zullen DJ’s Jeff Rushin, Xanno Gallois en Bas Mooy het feest compleet maken.

Heiko Laux
Deze man behoeft eigenlijk geen introductie. Zijn eigen label Kanzleramt behoort internationaal tot de betere als het aankomt op kwaliteitstechno. Behalve hijzelf releasten ook andere technohelden zoals Alexander Kowalski, Johannes Heil, Christian Morgenstern en Ricardo Villalobos er tracks op.
Ook als DJ en live-act heeft Heiko Laux de laatste tijd een goede naam opgebouwd. Voor een plaat of drie tegelijk op de decks draait hij zijn hand niet meer om.

Joris Voorn
Hij won tot tweemaal toe de Dutch DJ Award voor Talent van het jaar. Zijn producties worden gedraaid door DJ’s als Laurent Garnier en Carl Graig. Joris Voorn heeft in korte tijd de techno scène veroverd. Zijn stijl is te beschrijven als melodieus maar toch met de roots in de techno. Zijn producties zijn verschenen op diverse labels als Sound Architecture en een sublabel van Technasia.

Bas Mooy
Bas Mooy is eigenaar van de wereldwijd gerespecteerde labels Audio Assault en Arms en heeft als DJ/Producer zijn plek in de nationale scène inmiddels veroverd. Zo was hij recent op Awakenings te zien en is hij geleidelijk zijn territorium aan het verbreden. Met regelmaat vliegt hij met zijn platenkoffer af naar het buitenland, waar zijn labels gretig aftrek vinden. Als organisator is Mooy bekend van de feesten Exposure of Sound en Compound.

Jeff Rushin
Jeff heeft zich als techno DJ al vele malen bewezen. Door de jaren heen heeft hij zijn eigen stijl gecreëerd, hij heeft zich niet vastgepind aan een stijl en is van alle techno -markten thuis.Met boekingen in binnen en buitenland(Planet Rose, Klub Mlin/Bosnie) presenteert hij zijn warme, diepe en energieke geluid op 3 decks gemixt! Origineel en vernieuwend valt hij niet in een hokje te stoppen.

Xanno Gallois
Partyeigenaar Xanno Gallois heeft inmiddels heel veel grote optredens in binnen en buitenland op z’n naam staan. Met z’n diepe monotone sets, met hier en daar wat popinvloeden, zorgt ie altijd voor een totaal andere sound. Diepe melodieuze klanken voeren vaak de boventoon. Voorheen draaide hij al zijn eigen producties via Final Scratch maar ditmaal zal hij Live aantreden.

Op de line-up van de volgende editie op 22 april siert niemand minder dan Speedy J de DJ Booth.

17 opmerkingen

Joris Voorn heeft in korte tijd de techno scène veroverd


dat heeft ie zeker weten!
 
Wordt weer een groots en gezellig spectakel :yes:
 
Boehoe! Moeten werken als er vette feestjes zijn is niet cool!
 
Jammer dat er geen hardere feessies zijn in de tagrijn :(
Heiko Laux :respect:
Uitspraak van verwijderd op maandag 6 februari 2006 om 18:24:
Jammer dat er geen hardere feessies zijn in de tagrijn


... :no:
Joris Voorn (Y)

Dankzij deze man ben ik mij gaan interesseren voor Techno, meesterlijke DJ!
altijd leuk die project x-it feestjes van de Tagrijn. Ik ben zeker present
balen dat ik moet werken :/ kon ik eindelijk weer eens naar huis kruipen :O
 
Kom gewoon erna (als je tenminste niet snachts hoeft te werken uiteraard)
heiikkoooooooooo
Laux vet (Y)


maar valt helaas tegelijk met ander vet feesie
Veel concurrentie die avond, respect voor deze respectabele line-up :)
 
netjes voor elkaar xanno...

kheb jammergenoeg al andere afspraken...volgende keer ben ik zeker van de partij(Y)
:) Jahaaa
Prima feestje, rollend naar huis, aanwezig dus!
heiko moet vaker en liever ergsn anders geboekt worden.. paard ofzo :D
damn! wat een feest! HEIKO, JORIS en XANNO maakte mijn Project X-it feest zoals een Project X-it feest hoort te zijn! kan niet wachten tot the next Project X-it 22 april