Partyflock
 
­ Nederland

Rush rocks the nation

gepubliceerd door , op
Het gaat goed met RUSH. In een jaar tijd is de van oorsprong Amsterdamse club avond uitgegroeid tot een fenomeen dat over heel Nederland verspreid is met maandelijkse feestjes op vaste locaties in  Rotterdam, Eindhoven, Leeuwarden, Den Haag en natuurlijk Amsterdam zelf. Naast een ultiem sexy club avond is RUSH ook dit jaar weer een kweekvijver voor nieuw talent gebleken.

Naast bekende gezichten als Brian S, Victor Coral en Nickie Nicole hebben vele modellen en on-stage performers er hun big break gehad en zijn dj’s Jaziah, Cream, O.Boogie en The Flexican afgelopen jaar uitgegroeid tot helden. Ook 2006 belooft een mooi jaar te worden voor Raw Urban Sexy House. Alvast een vooruitblik.
 
Justine
Vanaf dit jaar zal iedere twee maanden één model het gezicht van RUSH worden. Twee maanden lang zal zij op zowel het artwork als op de avonden te zien zijn. In januari en februari is Justine, dochter van mode icoon Christian Lacroix, dé host(ess) van RUSH.

Amsterdam
In club Panama is RUSH een volwassen avond geworden met twee zalen met elk hun eigen flavour. In de grote zaal onvervalste uptempo raw urban sexy house grooves van dj’s als Victor Coral, Brian S Jaziah en Erick E. De kleine zaal met als vaste dj’s Cream, O.Boogie en The Flexican is de playzone met hiphop, funk en soul. Elke laatste vrijdag van de maand.
 
Rotterdam
De vaste 3e vrijdag van de maand in club Off_Corso zal na bijna twee jaar hardcore party rocking verruild worden voor een zaterdag en wel de 1e zaterdag van de maand! Dit gebeurt met ingang van  zaterdag 4 maart a.s. Voor die tijd zal er op vrijdag 3 februari tijdens het Rotterdams Film Festival nog een speciale EXTRA Cine RUSH plaats vinden. De RUSH van vrijdag 17 februari vervalt dus!
 
Eindhoven
Hoe enthousiast kan je binnengehaald worden? RUSH, de Effenaar en Eindhoven blijkt een super combinatie te zijn en mag wel dé sensatie van het zuiden genoemd worden. De eerste editie was compleet uitverkocht en in een woord knallen, 100%. Na haar verbouwing heeft de Effenaar laten zien echt tot de beste podia van het land te behoren. Daarom zal RUSH in 2006 hier om de maand op zaterdag neer strijken.

Den Haag
Het Paard is een met De Effenaar te vergelijken locatie. Een uitermate mooi en modern poppodium dat nu ook haar deuren openzet voor dance. RUSH heeft in 2005 al twee keer het spreekwoordelijke dak eraf laten vliegen. Dit is zo goed bevallen dat er besloten is om ook hier, net als in Eindhoven, een keer per 2 maanden op vrijdag de boel op te schudden.

Leeuwarden
Het beste bewijs dat ook in het noorden van het land in stijl gefeest kan worden is club Noa in Leeuwarden. Deze prachtige, warme club met led-disco-vloer en unieke pixel-video-wand bood in 2005 al zeer enthousiast gastvrijheid aan RUSH en met veel succes! Ook het nieuwe jaar zal RUSH haar ding blijven doen up the north side, op zaterdag, 1 x per 2 maanden.

Prijzen: voorverkoop en aan de deur.
Chemistry probeert met haar prijsstelling voor Rush een groot, breed publiek aan te spreken. Voor de clubnights in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag wordt een entreeprijs van 15,- gehanteerd. Voor wie dat teveel vindt, bestaat de mogelijkheid een kaartje a 10,- te kopen via TicketBox of AUB/VVV. Via www.beep.nl kan dit zelfs zonder vvk-kosten. In Eindhoven en Leeuwarden kosten de kaartjes 10,- aan de deur en in de voorverkoop slecht 8,-!

10 opmerkingen

hmm zaterdag in de Effenaar, nice!!
 
Lekker bezig!!
Rush in Noa, altijd feest!
 
Eindhoven

Jeeuuuhhh!! Aanwezig! :cheer:
 
ok.. gonna heat up tha atmo there! Should I play the funky guitar????
 
Jippie!! Heb er zin in!! Ben benieuwd! Mijn eerste R.U.S.H :D...zaterdag dus lekker in de Effenaar!
tis uitverkocht!echt kut gingen vandaag kaartjes halen
dus als iemand er een over heeft PB me please
het liefste 6 haha
AAHHHH lees net dat er geen kaarten meer zin. Ik heb er ook iets van 6 nodig. Als iemand ze heeft, mail me en ik neme ze meteen van je over
 
worden er ook kaarten aan de deur verkocht??
ben ook weer van de party!!!!!!!

(K)