Partyflock
 
­ Nederland

Slice @ The Q

anoniem gepubliceerd op
Zaterdag 18-01-03 heeft CLUB Q de eer voor de kick off van LUCIEN FOORT zijn SLICE tour. Het eerste deel van zijn tour (Jan/Febr) langs Nederlandse clubs ter voorbereiding van zijn nieuwe SLICE cd release die plaats vind in maart 2003. Vanaf maart gaat Lucien zijn SLICE tour internationaal voortzetten in de Uk, de USA en Australië om zo ook internationaal zijn sound ten gehore te brengen. Zaterdagavond dus de kick off van LUCIEN FOORT zijn global Journey.

C JAY gaat deze speciale SLICE @ THE Q met zijn stoere progressive sound beginnen en zal de toon zetten voor weer een spectaculair avondje pompende progressive/techhouse. Na C JAY is QUINTIN behind the decks te vinden totdat Mr. SLICE himself LUCIEN FOORT, CLUB Q in control neemt. Lucien gaat CLUB Q meenemen op een reis zonder grenzen, laat zien waar hij voor staat en gaat laten horen wat voor een sound men kan verwachten van zijn nieuwe SLICE cd. Zoals we van Lucien gewend zijn wordt dat weer knallen met een vette sound gekenmerkt door een weergaloze mixtechniek.

Na Lucien neemt QUINTIN weer plaats behind de decks en gaat hij de avond met zijn natural sound of the underground afsluiten. Dit alles ondersteunt met de Club Q dancers, het Club Q VJ Team en LJ Just G, belooft het weer een avond te worden die niet snel doet vergeten. Namens de SLICE crew en de CLUB Q crew heten we dan ook alle 'partylovers' van harte welkom op de kick off van lUCIEN FOORT zijn global journey. De deuren gaan open om 22.00 uur en de entree bedraagt 9 Euro (members 7,5 Euro, ladies free till 23.30 hour).

More info: www.q-radio.com en www.slice.nl

2 opmerkingen

ik hou wel van een stoere progressive sound

:s
Artiest Steve
was een lekkere avond

goed bezig die Lucien Foort :D