Partyflock
 
­ Nederland

Samenwerking Crazy Spacy Events en Violet Skies

gepubliceerd door , op
Samenwerking Crazy Spacy Events en Violet Skies
30 december 2005
Op vrijdag 17 februari 2006 is het dan eindelijk zover. Het allereerste feest van Crazy Spacy Events & Violet Skies zal dan plaatsvinden in Fantasy en is genaamd Celebration. Celebration is het Engelse woord voor gevierd worden. En natuurlijk gaat er op dit feest aardig wat gevierd worden. Als eerste zal worden gevierd dat dit het eerste feest is van Crazy Spacy Events. Een organisatie die net opgestart is in het kader van het feesten op een iets andere manier. Crazy Spacy Events is ontstaan doordat er mensen waren die net iets anders wilden dan alleen feesten en dit niet terug konden vinden op andere feesten. Daarom een eigen concept bedacht. Wat dit concept is blijft nog even een verrassing maar de organisatie is er van overtuigd dat iedereen versteld zal staan. Daarbij zal ook nog gevierd worden dat Violet Skies, haar vijfde feest gaat geven, wat natuurlijk een jubileum is in het tweejaars bestaan van deze organisatie. Ook dit is natuurlijk een mijlpaal die gevierd moet worden. Deze twee organisaties staan garant voor classics & oldschool feesten voor de housegeneratie van toen (in van nu), waar nu juist niet alleen de standaard hitjes worden gedraaid, maar alle housemuziekstromingen uit de periode van het ontstaan van de house, tot een recenter verleden aan het bod komen.

Daarbij genomen nog de locatie, waarbij Fantasy daar zeker een steentje aan bij zal dragen. Ook hun enthousiaste crew, de inrichting van de club en niet te vergeten hun cocktailbar, past precies bij Crazy Spacy Events & Violet Skies. Ook zijn zij voorzien van de beste DJ apparatuur en is het geluid loepzuiver zoals het hoort. Dus dat belooft heel wat goeds. Vanaf 23.00 uur zullen de eerste classics klanken klinken door de deejays C-Baze, Bill (VS Resident), Ludie & Pat C (VS Resident). De deur zal vanaf dat moment geopend zijn tot 02.00, dus zorg dat je op tijd binnen bent. Om de "Celebration" helemaal compleet te maken, bieden Crazy Spacy Events en Violet Skies 3x2 gastenlijstplaatsen aan voor de trouwe partyflock bezoekers.

C-Baze
Deze aanstormende talent doet niet onder voor de bekendere DJ's. Hij is resident dj van Skullz Productions en zal voor het eerst zijn intrede doen op een houseclassics en oldschool party. Hij weet je te verrassen door zijn unieke manier van draaien.

Ludie
Ludie kennen de meesten beter als MC Joe, maar als Ludie draait, draait hij zijn setjes ook strak aan elkaar. Ludie kent alle houseclassics en weet feilloos het publiek op te zwepen en dat zonder microfoon.

Bill
Al jaren een begrip in de regio rond Rotterdam. Mede door de vele positieve berichten over zijn set op A Trip Into Violet Skies, heeft de organisatie wederom besloten om DJ Bill te vragen. Verwacht van deze DJ dan ook weer flink opzwepende set met de lekkere oldschool.

Pat C
Deze gevarieerde en getalenteerde dj heeft zich al vele malen bewezen dat hij niet onderdoet voor welke willekeurige dj dan ook. Mede door het feit dat hij veel gevoel en energie in zijn sets legt, weet hij elk publiek altijd aan de gang te houden.

Line-up in vogelvlucht
23:00 - 23:45: C-Baze
23:45 - 01:30: Ludie
01:30 - 03:15: Bill
03:15 - 05:00: Pat C

De dresscode is natuurlijk partydressed. Ook de locatie is hierin zeer strikt, dus houdt er rekening mee dat je met sportkleding en sportschoenen geen toegang zult krijgen. Voor degene die het vrolijkste, uitbundigste gekleed gaat komen geven de organisaties een klein prijsje nog weg. En om alvast een tipje van de sluier op te lichten maakt Crazy Spacy Events alvast bekend dat op 31 maart 2006, ook in Fantasy een super leuke party gehouden zal worden, geheel te wijden aan de Violet Skies resident deejay Pat C. Op dit moment kan Crazy Spacy Events meer informatie nog niet vrijlaten, maar dat het een absolute must is om te komen staat al vast. Houdt partyflock in de gaten of de website van Crazy Spacy Events, www.crazyspacy.nl

24 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 32270, 61062}
Pat c succes boy!!!
 
gaat super worden :cheer: :bounce:
 
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 17 januari 2006 om 19:03:
Hardcore



:X whaha oldschool en houseclassics bedoel je :P
 
Heel netjes, helaas kunnen we de 17e niet komen maar de 31e zijn we zeker aanwezig.
 
Uiteraard aanwezig :P
Artiest C-Baze
ik kan het nie maken om nie te komen :P
 
Uitspraak van C-Baze op woensdag 18 januari 2006 om 18:50:
ik kan het nie maken om nie te komen

zou ik het wel kunnen maken denk je ;)
I'll be there :D
Werkzaam bij Skullz Productions
Artiest {SHOWLIST artist 73115, 19230}
ziet er netjes uit (y) ben van de partij :yes:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 19 januari 2006 om 11:58:
zou ik het wel kunnen maken denk je


Wheheheeh,denk het niet dan worden de dames erg boos :P
 
Uitspraak van C-Baze op zaterdag 21 januari 2006 om 14:44:
Wheheheeh,denk het niet dan worden de dames erg boos

ben ondertussen wel gewent dat vrouwen boos op me zijn :P
 
kick je op he :P whehehe
Uiteraard ben ik ook aanwezig
Zal ik ook maar eens komen koekeloeren :9
Heel veel succes allemaal... Ciccy met je 1e feest en Chris met draaien!! (K)
 
pfff tis Cissy hoor :[ ;p
pgff...
heb ik eindelijk iemand zover gekregen om mee te gaan..
goedkope entreej,
mot ik geld uitgeven an nieuwe schoenen!
sportschoenen dansen (zal ik maar zeggen) toch het lekkerst!!?
 
meningen zijn daarover verdeeld :p
heb je geen normale schoenen dan :S
ja kisten,
maar dat gaat nie eg soepel :S
maar ik ga toch maar naar keulen,
was ook een feesje zag ik ;)
maybe next time!
De straaljager heeft weer wat gevonden en iedereen weet al wel dat ik al in alarm fase 1 staat en alleen nog op een teken wacht om aan te vallen :bounce: :cheer:
 
Werkzaam bij Afterdreams
whaaaa bijna tijd!!!:bounce:
Artiest Joe
supergezellig !!!!!!!!!
Het was een toppertje.