Partyflock
 
­

Treasure - Valentine's delight

gepubliceerd door , op
Let love be your guide to Treasure
Zaterdag 18 februari 2006 is er na lang wachten weer een Treasure. Dit unieke concept, georganiseerd door Try Out, kenmerkt zich vooral door de uitbundig aangeklede locaties en de relaxte sfeer.

Valentine’s delight & Barbie fotografie
Met Valentijnsdag nog vers in het geheugen zal alles deze avond draaien om de liefde. Het feest zal daarom als themanaam Valentine’s delight krijgen. Om de ware Valentijn gedachte uit te dragen zal de kledingvoorkeur deze avond een combinatie zijn van de kleuren rood, zilver en wit, net als het partydecor. Er wordt deze avond een speciale fotocorner gemaakt, waar op een originele manier iedereen met zijn of haar grote liefde vereeuwigd kan worden door een professionele glamour fotograaf. In samenwerking met Barbie glamourfotografie zal er ook gezocht worden naar nieuwe fotogenieke modellen die uitgenodigd kunnen worden voor een professionele fotoshoot. Er zullen deze avond ook filmopnames gemaakt worden door Bmusic, die later terug zijn te zien op de sites van Try Out en Bmusic.

Valentine’s area
In de Valentine’s area, de grote zaal, zal de top van Nederlands beste hardtrance dj’s vertegenwoordigd zijn. Artento Divini, vaste dj bij de Try Out feesten en een naam die we zeker vaak gaan horen in 2006, zal de avond openen. Niemand minder dan Cor Fijneman, recent nog op tournee in Korea, zal de wheels van hem overnemen, gevolgd door The Freak met één van zijn energieke sets.

De avond zal op knallende wijze worden afgesloten door de dj’s die in 2005 furore hebben gemaakt met hun geliefde Déja-vu parties, het dynamic duo: Bas & Ram. Deze sympathieke dj’s geven altijd garantie voor een avond handjes-in-de-lucht tot in de vroege ochtend.

Delight area
Vanwege de vele positieve reacties op de laatste Treasure, is besloten om voor deze avond een extra zaal te openen. In deze Delight area zullen niet alleen bekende namen staan, maar zal er ook ruimte zijn voor nieuw talent om zich te ontplooien. Het publiek schreeuwt om vernieuwende namen en Try Out geeft graag aandacht aan deze jongens die op een professionele manier met hun vak bezig zijn. 18 februari zal dj Solo het spits afbijten. Deze upcomming dj heeft eerder zijn skills laten zien in onder andere Club Ik in Almere en de XL en draait een energieke set variërend van funky house tot hardtrance. Solo zal in de Delight area vergezeld worden door M.A.B. met z’n eigen bekende sound en Jacco, de dj die in september de harten van vele dansliefhebbers heeft gestolen met zijn dubbele set op Treasure.

Valentine’s voice
Treasure zal de gehele avond begeleid worden door de pure stem van de prinses van Valentijn, Miss Chianty. Deze dame is een rising star, die druk bezig is met verschillende producties en steeds vaker gezien wordt op de grotere feesten. Laat je met gesloten ogen meevoeren door haar stem naar het tranceparadijs en geniet. Treasure, just smiling people.

13 opmerkingen

 
jeeeej :bounce:
laatste aanpassing
Gaat weer een top avond worden maar kan ook niet anders met zo'n line-up!!!

Dus ik zie jullie daar!!
Uitspraak van Dewi op zaterdag 14 januari 2006 om 17:43:
Dus ik zie jullie daar!!

Ok :P
 
De 1ste keer dat ik erbij was in september, was superr. Deze ga ik ook niet missen! Zie je daar Dewi ;-) En Nicky, gaan jullie ook?? :yes:
 
ga mn best doen om erbij te zijn hahaha
Helaas we kunnen niet, hoe kunnen ze dat nou doen tegelijk met UW-XP......­ Nou ja, misschien de volgende keer maar dan.....­
Uitspraak van Flyer71 op dinsdag 17 januari 2006 om 12:50:

Line-up van Treasure is beter als van UW-XP dus waarom gewoon niet de volgende keer naar UW-XP?
 
Wij moeten ook keuze's maken en aangezien UW-XP elke maand is nu, en we toch iedereen willen blijven steunen kiezen we deze keer voor Treasure.
De volgende keer zijn we er weer bij dan Flyer71 ;-)
 
Ik kom!!!
'k kan haast niet wachten, wordt vast ontzettend gezellig..........­
Uiteraard kom ik dan ook............­
heb er zin in!
 
Kom maar op met dat feessie;-)
gezellie