Partyflock
 
­ Nederland

Exxellent Brasil - Het warme zomerfeest in hartje winter

gepubliceerd door , op
Exxellent Brasil - Het warme zomerfeest in hartje winter
9 januari 2006
FeestExxelent · Brasil
Datumzaterdag 21 januari 2006
LocatieMatrixx
Denk aan Rio de Janeiro. Denk aan de palmenstranden, ga liggen op het hete zand en drink een pina colada. En mix die ingrediënten met de zwoele sound van DJ’s Benny Rodrigues, Sidney Samson en D-Rashid. De uitkomst? Een superwarm zomerfeest met een tropisch tintje: eXXellent Brasil op zaterdag 21 januari in The Matrixx.

The Matrixx verdrijft de kille januari en de Nederlandse kwakkelwinter. En zetten in op een heerlijk zwoele avond in The Matrixx, vol passie en muziek. Met uitbundige decors, zoals je bij eXXellent gewend bent. Met een lekkere warme sound. Met een Matrixx vol stijlvolle partypeople.

Eigenlijk behoeft de line-up van deze eXXellent Brasil weinig introductie, maar hey, we kunnen het toch niet laten. Eerst maar eens Sidney Samson. Onlangs kon je hem nog bewonderen tijdens een drie uur set in The Matrixx, met groot succes. Sidney Samson blijft een DJ die steeds weer de ‘edge’ van de dance opzoekt, met steeds vernieuwende producties en een onberispelijke draaistijl. Moeilijk stil staan hoor, als je Sidney aan het werk ziet achter de decks van The Matrixx. Laten we het eens hebben over Benny Rodrigues. Ook al zo’n naam die de laatste tijd heel veel opduikt op de betere feesten. Bepaald geen nieuwkomer in de dance, maar toch elke keer vernieuwend en blijvend populair. Er zijn misschien maar weinig DJ’s die zo lekker stijlen kunnen mixen als Benny. Natuurlijk gaat hij op eXXellent voor de wat warmere variant in de dance, maar wees niet verbaasd als hij het niet kan laten wat techno-invloeden te laten doorsijpelen. Helemaal Benny ten voeten uit: een DJ die het zichzelf niet makkelijk maakt en er op uit is om de dansvloer vol te krijgen. Zoals het natuurlijk hoort. D-Rashid maakt het plaatje heerlijk compleet. Zijn warme sound was op alle grote feesten te horen - niet in de minste plaats op Dance Valley. Hij mag gerust als een pionier van de latin house in Nederland worden gerekend, en dan weet je direct wat je van hem op deze avond kunt verwachten: veel Braziliaanse invloeden - zet de verwarming maar een graadje lager als je een CD van D-Rashid in je speler schuift.

Deze eXXellent Brasil wordt compleet gemaakt door de percussie van Norman Soares. Zonder overdrijven kunnen we zeggen dat Norman één van de heel weinige percussionisten in Nederland is die echt kunnen samenspelen met een DJ. Dat is geen gemakkelijk opgave (probeer het maar eens thuis...). Het is nou eenmaal een kwestie van inleven en gevoel. Norman kan het schijnbaar moeiteloos en met een geweldige energie en effect. Echt een toevoeging aan de line-up waar we als Matrixx zijnde weer trots op zijn.

Kortom, laat de koude januarinacht op de 21ste maar voor wat die is. Trek je tropische outfit aan, en laat je verwarmen in The Matrixx, op het meest trendy en stijlvolle feest van oost Nederland. Er wordt weer uitgepakt op het gebied van decors en ambiance - dat mag je van The Matrixx verwachten. Tropical outfit appreciated.

21 opmerkingen

Noooou misschien even buurten O:)
ik denk eerder aan een caipirinha in plaats van pina colada als ik aan brazilie denk ;)
Benny was vorig jaar ubervet op Brasil :yes:
 
gaan er maar s even heerlijk uit ons dakkie :cheer:
inderdaad... vorige jaar was super!! dit jaar verwachten we weer hetzelfde!!! FEESTEN DUS!!
Jahjah Toch maar ff kijken:)
 
Werkzaam bij Vier
benny is de meester:-D
Leuke flyer :yes:
 
Goddammit,

let's party!!!!!!!!! Let's dance!!!!! Let know that you like it!!!!

Ik zie jullie daaro
Exxelent - Brasil
leukste exxelent die ik heb meegemaakt
jaja ga ook maar weer eens kijken :D:9
 
jazeker, shake youre ass over there!!!
 
duidelijk....als sidney draait is het zowiezo een top feest!! :D:D I'll be there!!
 
Ik heb er al zin in!!! Sidney Samson draait alles lekker en laat de hele zaal losgaan:-)
Vorig jaar zwaar uit m'n dak gegaan op Benny tijdens Brasil, dus wie weet zaterdag maar weer effe gaan kijken! :D
 
issss ff kijkeeeeh!!!
Yep...aanwezig..:D
 
Ik ben er 2 jaar terug ofzo geweest was wel relaxt ik ben er mischien zaterdag ook bij:P
 
daar zijn we bij
 
Count me in :yes:
Benny (Y)

maar ga toch voor Nathan Fake in roosje
moeten we maar weer gaan vanavond