Partyflock
 
­ Nederland

Bruut in het Land van Ooit

gepubliceerd door , op
Bruut in het Land van Ooit
2 december 2005
Zaterdag 31 december zal Land van Ooit haar deuren openen om knallend het jaar 2005 af te sluiten met een wel héél gezellig en intiem feest. Deze dag zal het sprookjespretpark, waar normaal de kinderen de baas zijn, veranderen in een mega speelpaleis voor volwassenen. Van 21.00 's avonds tot 06.00 uur ‘s ochtends treden op deze unieke locatie nationale en internationale artiesten op in twee area’s. De area’s worden gehost door Planet Rose (Doornroosje/Nijmegen) en Chateau d’House. Zij hebben de handen ineen geslagen om de bezoekers te laten genieten van diverse sferen en muziekstijlen die worden gecreëerd door 'LIVE' optredens, live entertainment, visuals, DJ's, vj's, mc’s lasershows en nog veel meer!!!

Chateau d’House staat voor: gezellig en ouderwets feest maken. Naast gezelligheid zijn ze altijd op zoek naar unieke locaties voor hun feesten. Zo kon je al een keer eerder genieten van N.Y.2005 in het Chassé Theater en van Fairytales tijdens de opening van het festivalseizoen in het Land van Ooit. Verder houdt Chateau d’House altijd de oren gespitst voor het nieuwste op het gebied van Elektronische Dans Muziek en ook deze keer zal het publiek weer worden meegenomen op een grenzenloze wereldreis van muziek en dans!!!

In de Chateau d´House area staan diverse house DJ’s op hun menu, met lekkere soulfull house tot rauwe beats. Zo zal onder andere de Amerikaanse Gene Farris optreden. Deze goedlachse DJ uit Chicago heeft ruim vijftig releases op zijn naam staan en staat garant voor vrolijke funky groovy housemusic. In deze zelfde area zal ook de Amsterdamse DJ Victor Coral draaien, bekend van zijn Rushavonden in de Escape in Amsterdam. Naast deze twee toppers heeft Chateau d’House de labelbaas van Flamingorecordings weten te strikken. DJ Funkerman, die regelmatig te horen is bij o.a. Sneakers, heeft momenteel een mega club hit met het nummer ‘The One’, die nationale helden zoals DJ ROOG en Erick E hoog in hun dance lijsten hebben staan. Gordon Howarth, van de In Vuur en Vlam feesten, zal deze area openen met zijn soulfull warme deephouse klanken, waarna DJ Jorgensen (AMSbookings.com) het nieuwe jaar zal gaan inluiden met lekkere sexy uplifitin’ housemusic. Samengevat: een groovy funky house zaal, waar het moeilijk zal zijn om niet met de heupjes te gaan draaien. Deze muzikale traktatie zal geserveerd worden door zangeres/MC Zoë Xenia.

De techno-area van dit Bruute Nieuwjaarsfeest wordt gehost door Planet Rose en Doornroosje. De Planet Rose is al bijna elf jaar een begrip in de Nederlandse techno-scene. Heel veel internationaal bekende artiesten zoals bijvoorbeeld Daft Punk, Jeff Mills, Dave Clarke, Ricardo Villalobos en Wighnomy Brothers maakten hun Nederlandse debuut op een van deze avonden. Afgelopen jaar was een prachtig jaar voor Planet Rose met vele hoogtepunten in de vorm van Josh Wink, Dave Clarke, Mathew Jonson, Trentemoller, Steve Bug en Carl Craig.

De line up van deze area bestaat dan ook louter uit Planet Rose huisfavorieten. Allereerst zal de Planet Rose-resident van het eerste uur, DJ Pure, de avond vakkundig opwarmen met zijn eclectische draaistijl. Naast resident van de Planet Rose is Pure al jaren kind aan huis bij clubs als Tresor en Moog en runt hij, in samenwerking met de Waaghals, het label Fingers Ltd. Om stipt 0:00, 1 januari 2006, neemt niemand minder dan Funk D’Void het roer over om het nieuwe jaar met zijn feestelijke draaistijl in te luiden. Deze in Barcelona woonachtige funky Schot is niet weg te denken uit de internationale house- en techno-scene. Hij is een van peilers waarop het bekende Soma label haar koers bepaalt en is een graag geziene gast in Nederland. Al sinds jaar en dag komt Amsterdammer Bart Skils in Doornroosje over de vloer. Niet alleen als gast DJ maar ook om een keer per jaar het Traffic concept op locatie uit te voeren! Dylan Hermelijn a.k.a. 2000 and One kan met recht een Nederlandse techno-legende genoemd worden. Sinds begin jaren ’90 is hij verantwoordelijk voor vele prachtige releases en zelfs een aantal klassiek verklaarde platen op o.a. DJax-Up-Beats en zijn eigen 100% Pure. Zijn livesets zijn een ervaring op zich! Last but certainly not least zal een andere Nederlandse coryfee van het eerste uur, namelijk Remy, de techno area op zijn welbekende manier afsluiten. De Haagse stoomtrein is niet te stuiten en de opening van het nieuwe jaar zal dan ook ongekend Bruut worden!

Wees allen welkom bij dit muzikale sprookjeslandschap in het Land van Ooit.

15 opmerkingen

 
vette shit! ijs eten met kloontje
Hallo ik ben Kwellie en ik ben al vijf jaar. Ik lust heel veel ijsjes en ik eet ze door elkaar:p!
Verder is het wel een leuk idee
Hallo ik ben cloontje,
En ik ben al 5 jaar,
ik lus heel veel ijsen
en ik eet ze door elkaar...

Heh heh geniale locatie, maar als cloontje er niet is zou wel dik nep zijn dan :D
 
Vette Line-up, heel dicht bij huis en Remy als afsluiter! :D
laatste aanpassing
Het land van ooit is masters
Gaat helemaal goed worden...!
Het land waar kinderen de baas zijn!:D
 
joehoe, fijn feestje! niet te groot, niet te klein. Planet Rose die het techno-area host, kan niet mis gaan lijkt me.

Remy :)
Wat lijkt me dit een baggerfeest zeg!

Ik sta lekker op Qrime Time B)
 
ieder zijn eigen feessie meissie!!!!
voor jou bagger voor andere plezier..hahahaha
laatste aanpassing
qrime time vorig jaar ook geweest
geen fuck aan

brabantse gezelligheid
Drunen! :)
he bram,jammer dat je daar heen gaat.het kan ook in den bosch.
hey joyce
ja zeker jammer
volgend jaar dan maar