Partyflock
 
­ Nederland

Live exclusive birthday party

gepubliceerd door , op
Live exclusive birthday party
1 december 2005
FeestLive exclusive birthday party · Special birthday party for DJ Iwan
Datumvrijdag 9 december 2005
LocatieLive
Nog een week te gaan en dan barst het weer los. Op vrijdag 9 december heeft Live te Scheveningen (Den Haag) wederom een bijzonder feestje geprogrammeerd. In oktober had Live ook al een speciale avond op het programma onder de naam Erotic Madhouse met niemand minder dan DJ Jean. Heel Live stond op zijn kop. En nu gaan ze ons opnieuw verrassen met..

Live Exclusive Birthday Party welke gehouden wordt op vrijdag 9 december. Deze avond wordt georganiseerd ter gelegenheid van (hoe kan het ook anders), de Birthday of DJ Iwan. Op deze avond gaan de dj’s van Club Live de aanwezigen verblijden met Groovy Club en Groov[y House / Trance muziek. Niet alleen de dj’s hebben voor deze avond een aangepast programma, maar ook de aanwezige beeldschone danseressen hebben hun voortreffelijke shows aangepast aan de muziekstijl. Wij kunnen u verzekeren, dat belooft wat. DJ [dj=3511], draait al ruim drie jaar in Club Live als resident dj. Ook kennen velen DJ Iwan van de FFWD Heineken Danceparade waar hij reeds drie jaar op de truck van IVE-events / LUST Magazine draait. Daarnaast niet te vergeten, heeft Iwan ook al internationale bekendheid en heeft hij in oktober op Crazyland zijn kunsten met het vinyl getoond. Ook in Happy Dayzz te Culemborg heeft Iwan in de line-up gestaan van o.a. Obsession en Gekke-huis. Voor DJ Iwan is 2005 dus een bewogen jaar. Dit moet dan ook goed gevierd worden en dat was voor Pinky Lady de aanleiding om in goed overleg met Live een geweldig feest te gaan organiseren.

Live, reeds geruime tijd gehuisvest in Scheveningen, ook bekend als de club van Kim Holland. De Club waar ieder weekend al begint op donderdagavond. Waar mooie danseressen hun kunsten met paaldansen en dance-acts vertonen en waar diverse resident dj’s ieder weekend het geheel met hun muziekkeuze (Club, Dance, R&B, Top40, 80’s, House, Tropical) weten aan te kleden. Danseressen welke ook te zien zijn o.a. op party’s als Crazyland en Pleasure Island, maar ook op de Erotische life-style beurs, Kamasutra. Maar op vrijdag 9 december is het allemaal even anders dan “regular”, en wordt er de gehele avond alleen groovy gedraaid. Deze avond alles en alleen van het genre Club, House & Trance. Lekker vrolijk en groovy.

Wij kunnen jullie nu al verklappen dat op de planning voor 2006 meer van dit soort avonden staan gepland. Dat maakt vrijdag 9 december meteen dan ook de aftrap voor de in 2006 regelmatig te houden Groovy House Nights. Meer hierover binnenkort op de site van Live (www.clublive.nl). Ik zou tegen een ieder zeggen, check regelmatig de party-agenda.

De line-up voor deze Live exclusive birthday party mag er dan ook zeker wel zijn:
DJ Jo-Han (o.a. Club Live, Eros Party)
DJ Iwan (o.a. Club Live, FFWD Danceparade, ID&T Mysteryland, Crazyland)

Daarnaast heeft de organisatie nog een Special Guest DJ kunnen boeken om van de Live Exclusive Birthday Party nog een groter feest te maken. Mister Crazyland himself, Mike S zal ook deze avond aanwezig zijn. Mike S is natuurlijk geen onbekende voor de (erotic) party-gangers onder ons. Party’s zoals Crazyland, Pleasure Island en Hookers & Pimps. Ook niet te vergeten Mike S Solo was dit jaar een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.

Als laatste willen wij jullie meegeven dat ook in de dure december maand aan jullie wordt gedacht. Live heeft namelijk aangegeven voor deze Live exclusive birthday party een speciale entreeprijs te hanteren:

Ladies - Free Entry
Gentlemen - 10,- Euro

Voor verdere informatie over Live exclusive birthday party kunt u mailen naar info@pinkylady.nl Ook is deze informatie terug te vinden op de site www.pinkylady.nl

7 opmerkingen

 
Hier ga ik weer een gezellige avond van maken met mijn vriendinnen en ik neem ze bijna allemaal mee.
Hey lieverd....

Dan wordt het zeker gezellig.. helemaal top...

Tot de 9 e

(k)
 
Artiest {SHOWLIST artist 48729, 12583}
Present.. Effe me ouwe homie feliciteren!!!!
Nou denk zeker wel dat het erg ...., .... & .... zal worden ;)


:cheer:
 
Uitspraak van Pinky Lady op donderdag 8 december 2005 om 14:39:
Nou denk zeker wel dat het erg ...., .... & .... zal wordenDat was het ook, alleen jammer dák al vroeg weg moest omdat ik om half 4 in Bladel moest wezen..

Maar was erg gezellig hoop jou en Iwan a.s vrijdag bij de mijne te zien.