Partyflock
 
­ Nederland

Wooferland presenteert - Ouwe Koeien

gepubliceerd door , op
Oud en nieuw is voor velen het ideale moment om eens terug te kijken op het verleden. Gezellig met je vrienden bij elkaar, komen al snel de leuke verhalen en anekdotes van oude feesten ter sprake. Het besluit om die avond ook nog even naar een feestje te gaan loopt dan meestal uit op een misser. Waar vind je nog die ongedwongen feestjes waar iedereen het zichtbaar naar zijn zin heeft? Wooferland komt house minnend Nederland te hulp en presenteert, met enige trots, de oplossing: Ouwe Koeien.

Voor sommigen ligt het Wooferland festival nog fris in het geheugen. Er hing een fantastische sfeer en de bezoekers liepen de hele dag met een ‘big smile’ op hun gezicht. Dansen in het zonnetje op vette house classics smaakt duidelijk naar meer. Daarom nam de organisatie al snel het besluit iedereen op te trommelen om het nog eens dunnetjes over te doen. Oud & nieuw, werd besloten, is het ideale moment om weer de ‘ouwe koeien’ uit de sloot te halen.

‘Feesten op Oud & Nieuw zijn de laatste jaren een regelrechte ramp geworden. De kaarten zijn ontzettend duur, de mensen hebben een hooggespannen, afwachtende houding en de sfeer is meestal niet om over naar huis te schrijven. Voor ons dus een hele uitdaging om van de jaarwisseling weer een echte ‘happening’ te maken. Geen bling, glitter en glamour, maar gewoon weer een ouderwets gezellig feest geheel volgens de Wooferland traditie’, aldus de organisatie. ‘De beste DJs van stal zijn weer present. Met onvergetelijke classics van ’89 tot ’95, van (acid) house tot techno & trance, zal het een groot feest der herkenning worden.’

Bij het Het Rijk van de Keizer hebben ze een perfecte locatie gevonden. Aan de rand van Amsterdam goed verscholen tussen de bomen en weilanden ligt het terrein dat ooit dienst deed als munitieopslagplaats voor het ministerie van Defensie. De twee oude munitiedepots zijn met oud & nieuw toegankelijk voor maximaal 650 bezoekers en passen qua uitstraling geheel binnen het concept zoals Wooferland het haar bezoekers wil voorschotelen. De perfecte combinatie van het ouderwetse feesten in een loods en de gezelligheid van een huiskamer komen samen op deze unieke plaats.

Op zaterdag 31 december halen o.a. DJs Marcello, Per, Wanka, JP en Cellie weer hun ‘ouwe koeien’ uit de sloot en kan je van 21.00 tot 06.00 uur in het Het Rijk van de Keizer in Amsterdam ‘ouderwetsch’ gezellig het nieuwe jaar in knallen. Voor informatie kijk je op www.wooferland.nl

20 opmerkingen

 
Ja lekker hoor... kan ik eindelijk weer eens los!
Dit kan erg leuk worden!


Als iedereen meewerkt wel :P Ga zelf naar Ghosttown, maar hoop voor jullie dat het mooie avond wordt ;)
 
Artiest Mandark
Cool, dit lijkt me wel wat...alleen ik kan moeilijk aan kaarten komen, geloof dat ik ze dan moet halen in Amsterdam of Haarlem, dat is niet echt om de hoek :S
Jaaah leuk! De sfeer van de zomer-editie was echt onovertroffen!!:D
Lijkt mij ook zeker heel gezellig!!
 
Haal de fluitjes maar weer uit de kast!!
 
Jaaaaa, deze kaarten zijn direct gereserveerd. Als dit een feestje wordt net zoals afgelopen zomer, dan gaan we heel tevreden het nieuwe jaar in! :yes:
laatste aanpassing
Als dit net zo gezellig wordt als Wooferland, dan komt het helemaal goed:)
Artiest Faux
word gezellig..
laatste aanpassing
Klinkt erg aantrekkelijk. :)
 
Helemaal uitverkocht, maar onze kaarten zijn binnen! :woeptiedoe:
laatste aanpassing
 
Whipaaaa lekker knallend het Nieuw jaar in!!!!
Due to a misunderstanding... heb ik nu geen kaartje...... wie o wie is ziek, zwak en of misselijk, kan dus niet gaan....en wil z'n kaartje kwijt???

mail even naar rixygirl@hetnet.nl

Thanks