Partyflock
 
­ Nederland

BuildingPressureParties presents Maximaal

gepubliceerd door , op
BuildingPressureParties presents Maximaal
10 november 2005
FeestMaximaal · Opening
Datumvrijdag 2 december 2005
WinactieMaximaal actiegesloten
LocatieLA
Het nieuwe maandelijkse no-nonsense tech-house/ techno-feestje in de binnenstad van Amsterdam. Elke 1e vrijdag van de maand brengt BPP je vernieuwende electronische dansmuziek. Van funky tech-house met een vleugje electro tot diepe techno. Goed dansbare muziek is het motto, met een duidelijke lijn in de set, opbouwend van funky tot stevig. Elke vrijdag brengt BPP je een nieuwe hoofd-dj, bij onze opening op 2 december zal Dimi Angélis je als hekkesluiter trakteren op een portie onvervalste, rauwe techno, 6 januari zal Phonopunk je zijn nieuwe stijl ten gehore brengen en 4 februari.

Naast deze hoofd-dj altijd een line-up vol techno-talent en underground dj’s die als geen ander weten hoe ze een feestje moeten bouwen. BPP stimuleert met dit maandelijkse feest talentvolle dj’s om hun kunsten te vertonen. Breng daarom je demo mee als je van draaien houdt. Ook producers, die benieuwd zijn hoe hun plaat werkt op de dansvloer, moeten zeker even contact met de organisatie opnemen.

Naast de dj’s hebben we ook live-artiesten voor je in petto. Professionals die doceren bij de Muziekschool Amsterdam komen het feest net die extra schwung geven. Denk aan Afrikaanse percussie, trompet, saxofoon, tablas en meer! Door korte sets van een half uur, waarbij de artiesten improviseren samen met de dj, ontstaat er vuurwerk. Naast geluid ook visuals! Wisselende vj’s op het balkon zullen elke eerste vrijdag van de maand een acte de presence geven, spannende mixtechnieken, creatieve beelden, uiteenlopende thema’s zoals mooie natuurbeelden en vergezichten zullen de sfeer zetten. Verder worden kunstenaars gestimuleerd te exposeren en te experimenteren met de mogelijkheden van een dansend publiek, verwacht verrassende kunst. Ook wordt druk gewerkt aan een spirituele verdieping van het feest. In de toekomst kan je op het balkon, onder het genot van een Thaise massage of een healing-sessie, rustig het feest overzien en tot jezelf komen.

Het initiatief van BPP om dit maandelijkse feestje te organiseren is voortgekomen uit de behoefte aan een leuk feest in de buurt. Dit feestje heeft geen winstoogmerk, het is om lokaal talent ruim baan te geven en natuurlijk om een oergezellig feestje neer te zetten voor jou! De entreeprijs voor ons openingsfeest is 5 euro, geen Skybox, wel veel gezelligheid en goede muziek!

Ons feestje zal maandelijks plaatsvinden in club LA (Kerkstraat 52), een intieme en leuke lokatie vlakbij het Leidseplein. De knusse tent biedt plaats voor 250 man en zit bij de kruising van de Leidsestraat en de Kerkstraat. Van het Leidseplein, via de Leidsestraat dus over de Prinsengracht en dan gelijk rechts. Het interieur is goedverzorgd en zeker de moeite waard. Zelf zal BPP het nog spannender maken. Caroline Lindeman zal de inrichting een speciale aankleding geven. Niet alleen de inrichting is de moeite waard, ook het geluid. De club beschikt namelijk sinds kort over nieuwe subwoofers, waardoor de baselines lekker tot hun recht komen. Een leuk detail is ook dat we lekker tot 5 uur kunnen doorknallen! Geen gezeik met barpersoneel wat om half vier geen drank meer wil tappen en portiers die je voor het laatste plaatje de zaal uitwerken. Vriendelijk personeel en een feestje tot het end!

We hopen dat we er samen een oergezellig technofeestje van gaan maken, ergens weten we dat het wel goed komt. Elke eerste vrijdag van de maand, ben je welkom van 22.00 tot 05.00!

16 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4429, 2792}
Artiest {SHOWLIST artist 28683, 2511, 2274}
Nice, maar heb dan al een ander feestje...
ja man.. te gek! wat een feestje... echt knallen!

thx man, was echt super

2 december opening van maximaal, wordt lachen!
Lijkt me gezellig!! Ik ben benieuwd naar de lokatie??

Ken deze nog niet maar ben er zeker bij de 2e!!

Wordt zekers vet!
Artiest {SHOWLIST artist 32270, 61062}
Succes Laurens ik denk wel dat ik even langs kom:)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
:D hey, dat klinkt goed..

hier ga ik zeker een keer langs !
pfff hoe lang kennen wij nou elkaar via de internet nickolas:D dat is gewoon niet meer grappig:nocheer:
laatste aanpassing
dan word et maar eens tijd he.. of kom je vanaaf ook naar de LA in amsterdam?
ik moet vanavond draaien man:)sorry man maar ik ga wel naar awakenings;)drumcode jij ook?
vj Jorg Maks komt vj-en, die gast weet echt wat vjen is, vorige keer zag ik m bij Wilhelminapakhuis en t leek net Bladerunner, dope sjit
ben echt benieuwd!!en natuurlijk naar de volgende editie:P
Deze mogen jullie niet missen,
Building pressure is weer terug in de stad en dit keer maandelijks!!!
Ik heb er zin in. Zie jullie daar, peace en love aan alle vrinden.
Daan ik heb even een profiel plaatje voor gemaakt van Maximaal

GROETJES MARK

http://www.adhdsessions.com/
Zo hier alvast een leuk pic van club la.
Volgens mij gaat het een heel leuk feestje worden op 2 december in club La.

Nickolas ik heb nog wat leuke foto's voor
je van de vorige keer in club la.
We moeten nog even praate over je
nieuwe feest in Den Haag??

kijk ook even op me nieuwe web site.
http://www.adhdsessions.com/

Thanks for your cooperation Mark
ja toggggg!
:) knallen wordt t!
maar ook funky hoor in t begin :bloos:
maar ongetwijfeld techno met een T