Partyflock
 
­ Nederland

Groovecollection introduces wonder

gepubliceerd door , op
Zaterdag 19 november introduceert the Groovecollection een nieuw concept in Amsterdam. Voor drie members van deze Nederlandse progressive house portal was het tijd voor iets anders. Wonder staat voor een klein, intiem feest waarbij naast goede muziek, de omgeving en de visuals je inspireren. Wonder wil je laten verwonderen.

De organisatie vraagt zich af waarom veel mensen het wonder van de wereld om ons heen niet zien. Want verwonder jij je? Zie je de wereld? Zie je de wereld echt? Zie je hoe bizar en prachtig het is, vol met mysteries? Wonder probeert een stukje van die wereld te laten zien. Elk feest presenteert Wonder een thema, iets exceptioneels, iets wat moeilijk te begrijpen is, iets onvatbaars, iets waarover je je kunt verwonderen. Deze eerste editie staan de Nazca lijnen centraal. Enorme geografische figuren op een vlakte in Peru, die we nog steeds niet begrijpen. Waarom zijn ze gemaakt, met welk doel? Niemand weet het..

Naast het thema is er op dit feest ook iemand aanwezig die je doet verwonderen. Een waarzegger legt tarot kaarten en doet je versteld staan met zijn ware woorden. Is het echt of een truc?

Maar in de eerste plaats gaat het natuurlijk om de muziek. Voor goede muziek heb je niet altijd bekende dj’s nodig. Er is veel meer talent dat misschien wel net zo goed is als de grote namen . Jerry heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend met gigs op bijvoorbeeld Extrema, Ibiza, Kremlin en Earth. Jerry heeft ook the Groovecollection opgezet en daarmee een vaste plek op het internet gecreëerd voor een hoop progressive liefhebbers. Chane is an upcoming talent. Hij heeft al een aantal keer in de Panama gestaan en laten zien dat hij niet onder doet aan de grote namen. Met zijn ‘oude’ sound, dus zonder de minimal en electro invloeden, laat hij horen dat progressive still alive and kicking is. De resident dj Lambert Fisher zal hen bijstaan.

Op deze avond zie je de visuals van VJ’s N-Wave & Air-J. Deze onbekende VJ talenten maken op Wonder hun debuut. Dit past helemaal binnen het concept waarin onbekende talenten de mogelijkheid krijgen om hun kunsten te laten zien. Door middel van hun beelden zullen de Nazca lijnen tot leven gebracht worden

Groovecollection introduces Wonder zal plaatsvinden in club XQ in Amsterdam. Deze vrij onbekende club aan de Jan Evertsenstraat, dicht tegen het uitgaanshart van Amsterdam aan zou best wat meer bekendheid mogen genieten. Het is een kleine, intieme, maar tegelijkertijd chique club. De perfecte locatie voor een feest als deze.

7 opmerkingen

 
WEZIG !!!!!
altijd leuk zulke nieuwe initiatieven!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
hey, dat zijn oude bekenden ;)

en ziet er idd leuk uit ! succes !
 
duidelijk. Hier ben ik bij ;)
Dit is niet te missen! Kortom: present!
 
Artiest {SHOWLIST artist 2009, 37411}
Ik kom als het goed is ook ff kieken. :)