Partyflock
 
­ Nederland

Just invites Musicsociety at Studio 4 Hengelo

gepubliceerd door , op
Just invites Musicsociety at Studio 4 Hengelo
9 november 2005
Wanneer
Op zaterdag 19 november a.s. vindt er weer een Just at Studio 4 plaats bij 4 in Hengelo. Voor deze avond hebben we het boekingskantoor Musicsociety uitgenodigd om de avond in te vullen met hun artiesten. Naast onze resident DJ Sleazy Sander zullen Secret Simba en Jacco@Work gaan plaatsnemen achter de draaitafels. Mister Hendrix gaat zorgen voor een spectaculaire live act!

Concept
Just at Studio 4 is een maandelijks concept van The Syllie Events en 4. Bij JUST at Studio 4 kan je vertrouwen op goede- en kwalitatieve DJ's en live-acts. Sound die we je brengen is groove, club en funky techhouse. Gewoon erg lekker dus! Wij zijn erg zorgvuldig in het selecteren van onze artiesten! Uit ervaring weten wij dat grote namen niet altijd hoeven staan voor 'goed'! Wij willen mensen neerzetten die er zelf plezier aan beleven en die in hun performance verder gaan dan alleen hun act te doen. Je kan bij ons artiesten verwachten die het met oprechtheid en liefde voor de Housemusic doen! That's our Spirit!

Musicsociety
Wij hebben voor deze Just at Studio 4 gekozen om samen te werken met boekingskantoor Musicsociety uit Rotterdam. Wij hebben voor dit boekingskantoor gekozen omdat zij dezelfde enthousiasme en liefde voor housemuziek voelen als wij. Musicsociety heeft voornamelijk groove- en house artiesten in hun bestand. Een greep uit de artiesten die ze onder hun hoede hebben zijn Miss Monica, Secret Simba, Jacco@Work, Jay-Ve en Jay Samuel. Buiten dat Musicsociety een boekingskantoor is, organiseren zij zelf ook events. Club AfterNOON is op dit moment wel hun hotste event. Dit vind elke 1e zondag van de maand plaats in Players in Zoetermeer. Voor meer informatie kun je terecht op www.musicsociety.nl

De Artiesten voor deze editie
Sleazy Sander is de resident DJ van de Just at Studio 4 feesten. Deze DJ weet als geen ander hoe funky & groovy clubsounds moeten klinken. Sleazy Sander is 1 van de vaste DJ’s bij 4. Elke zaterdag kan je hem vinden in de bovenste zaal waar hij zich uitleeft achter de decks.

Jacco@Work is er één die u zeker niet mag missen. Als mede-oprichter van 078productions verzorgt hij samen met zijn gasten een maandelijks programma op Drechtstad FM. Jacco@Work brengt leven op de dansvloer met zijn progressive sounds en zorgt ervoor dat zijn publiek deze niet meer verlaat.

Secret Simba is een fenomeen. Het eerste optreden van Secret Simba buiten de huiskamer was dan ook meteen voor radio 3FM. Hiermee bevestigde deze dame meteen dat het om een serieus doel ging: “Ik wil mensen plezier schenken en dat doe ik met mijn muziek.” Deze filosofie bleek te werken en inmiddels is Secret Simba niet meer weg te denken uit de (inter)nationale dancescene. Inmiddels heeft deze dame grote bekendheid in de Benelux en de rest van Europa, maar ook het Afrikaanse continent en het Caribisch gebied zijn inmiddels ingeburgerd met haar opzwepende sounds. Secret Simba is geen onbekende voor ons! Op 8 juli j.l. heeft ze op Just at the beach een wonderbaarlijke set neergezet!

Mister Hendrix is een echte muziekliefhebber die op de jonge leeftijd van 13 jaar de toetsen van het orgel ontdekte, doordat zijn vader organist in de kerk was. Ruim 20 ja Just heeft hij dit instrument bespeeld en als organist zijn vader opgevolgd. Zijn muzikale gehoor bleef niet onopgemerkt en vervolgens heeft hij ook als dirigent tientallen jaren voor een zangkoor gestaan. Toen hij op 15 jarige leeftijd een viool in zijn handen kreeg, heeft hij hiermee ook nog eens twee jaar in een orkest gezeten. Maar na ruim 20 jaar voornamelijk de meer klassieke kant van de muziek verkend te hebben kocht hij in 1999 een elektrische Fender gitaar en speelde hij een aantal jaren als gitarist in een Bluesband. Sinds 2000 is hij ook gegrepen door de housemuziek, in al zijn muzikale varianten en is hij "voor de gein" mee gaan jammen op zijn gitaart met de dj's en hun plaatjes.

So just join us and be there!

4 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Hey Marlies................... Een Kipfilet sessie in hengelo............ (Y)
moet alleen zelf dan ook mengen in de metro op RebelBass onder de naam 2JUNXION [VinylJunk en DNS] en met Lady Aida, Pure.... Techno!! :D maar kom wel zeker buurten......... (Y)