Partyflock
 
­ Nederland

Hott is heating up your winter

gepubliceerd door , op
Hott is heating up your winter
18 oktober 2005
FeestHott · Heating up your winter
Datumzaterdag 19 november 2005
LocatieWollebrand
Op zaterdagavond 19 november organiseert HOTT vanaf 22.00 uur alweer haar derde feest in het Westland: heating up your winter. Voor deze derde editie heeft HOTT gekozen voor een unieke locatie in het Westland: het paviljoen bij kabelskibaan de Wollebrand in Honselersdijk.

Het gezellige paviljoen bij kabelskibaan de Wollebrand ligt midden in een recreatiegebied in hartje Westland. Het is uniek gelegen langs het water, waar ‘s zomers kan worden gewaterskied. Het paviljoen heeft een serre en een groot terras met buitenbar, waar speciaal voor dit feest een tent overheen wordt geplaatst. Hierdoor wordt de capaciteit vergroot tot ruim 300 bezoekers. De Wollebrand is makkelijk bereikbaar via de A4 en A20. Kijk voor een uitgebreide routebeschrijving op www.kabelskibaan.nl.

Wat kan je als bezoeker van Hott verwachten deze avond? HOTT staat voor House On The Turntables, dus deze avond worden je oren getrakteerd op niets anders dan de heetste en pittigste houseplaten van dit moment. Naast de beste plakken vinyl laat HOTT het thema ‘heating up your winter’ terugkomen in de decoratie. Op 19 november wordt de Wollebrand omgetoverd tot een winterparadijs, waar de dj’s je nacht gaan opwarmen.

Om 22.00 uur gaat Bouberg Wilson de avond openen met een mix van house, progressive, minimal en electro. Bouberg Wilson is in 1997 begonnen met draaien op kleinschalige feestjes op diverse locaties in Haarlem. In daaropvolgende periode groeide Bouberg Wilson uit tot een bekende naam in Amsterdam en omstreken en draaide hij onder meer in clubs als Escape Club, Mazzo en P60. Sinds kort is Bouberg Wilson met enkele producers de studio ingedoken. Zijn eerste productie zit eraan te komen en belooft een klapper te worden!

Rond 00:00 uur neemt Darkfreaky het roer over van Bouberg Wilson. Darkfreaky’s stijl is het beste te omschrijven als groovy progressive house gemixt met electro. Darkfreaky draaide in zijn DJ-loopbaan onder meer in P60 in Amstelveen, de Lichtfabriek in Haarlem en het Witte Theater in IJmuiden. Verder organiseerde hij, samen met Bouberg Wilson, zijn eigen feesten onder de naam Melting Point in het Meterhuis in Haarlem. Tegenwoordig is Darkfreaky één van de resident DJ’s van Delirium in Haarlem.

DJ Michel kan als resident van HOTT uiteraard niet ontbreken. Hij sluit de nacht in stijl af met een heerlijke mix van groovy house, doordrenkt met electro. Vanaf 02:00 uur neemt DJ Michel achter de draaitafels plaats. Als resident van Haarlem Fridays in Delirium draaide Michel met menig nationaal DJ-talent. Verder stond Michel aan de voet van het succes van Star Beach in Kreta. In 2000 was hij er als één van de eerste Nederlandse DJ’s bij.

Naast deze groovyprogressivehousefunkelectro DJ's is er op het feest ook een promotieteam van Seton Kappers uit 's-Gravenzande aanwezig, dat jou 19 november gratis een nieuw HOTT kapsel kan aanmeten! Een unieke actie die niet eerder in het Westland is ondernomen. Seton Kappers op het Marktplein in ’s-Gravenzande is sinds kort in handen van een jong ondernemersduo. Eén van de twee heeft vroeger naam gemaakt bij Kinky Kappers in Rotterdam. Met deze actie wil Seton Kappers aan het Westlandse dance-publiek laten zien wat zij in haar mars heeft. Wie weet zit jij straks in die kappersstoel, om je vervolgens helemaal HOTT in het feestgedruis te storten.

5 opmerkingen

Niet mijn ding......maar een 'hotte' winter is niet verkeerd.....kut kou ;)
 
idd fuck de winter!
vanaf volgende week weer zomer, afgesproken? ;)
Artiest Mizzor
uien zijn pas koud
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 5 november 2005 om 13:10:
vanaf volgende week weer zomer, afgesproken



Deal (y)
Sinds wanneer is het dan al winter ?