Partyflock
 
­ Nederland

Dance your ass off

gepubliceerd door , op
Elk nadeel heeft zijn voordeel, ook in de (hard)dance-scene.

Toen de organisatoren van HQS de datum 19 november 2005 prikten als datum voor de tweede editie van hun allstyle concept 'Dance your ass off' wisten ze nog niet wat er boven hun hoofd hing. Vol goede moed werd besloten voor dit feest 3 (top) dj's te boeken om voor de regio KAN (knooppunt Arnhem/Nijmegen) een toch wel héél vooruitstrevende line-up in de De Valom te Huissen neer te zetten. A-lusion (scantraxx), Max Enforcer (seismic) en Tha Playah (neophyte) werden geboekt om ondersteund door de HQS huis-dj's Frenetic, Sampler en Supremacy de avond op te bouwen van jump en oldkool naar hardstyle afsluitend met early-rave en hardcore. Alles zag er rooskleurig uit en zelfs op Partyflock bleek er al snel interesse van behoorlijk wat feestgangers uit Arnhem.

Donkere wolken pakten zich samen boven De Valom toen organisator Q-dance vrij laat (9 augustus) bekendmaakte dat er ook dit jaar een Qlimax werd gehouden in het Arnhemse GelreDome. Je voelt de bui al hangen, als datum was voor 19 november gekozen. Normaal gesproken worden dergelijke grote feesten maanden van tevoren bekendgemaakt, voor dit feest maakte men echter een uitzondering en kwam op het laatste moment met dit voor HQS slechte nieuws.

De jongens achter HQS hebben direct actie ondernomen en alles gezet op een eventuele verplaatsing van het feest. Na herhaaldelijk overleg tussen locatie, boekingskantoor en de leverancier van het licht&geluid moest er een beslissing worden genomen. Helaas konden de organisatoren deze externe factoren niet op elkaar afgestemd krijgen en was er maar één conclusie mogelijk: 'Dance your ass off' zou alsnog gewoon door moeten gaan op 19 november ondanks het massale hardstyle feest in het GelreDome. Er moest direct actie worden ondernomen aangezien dit feest het publiek wat HQS als doelgroep heeft in grote getalen weg zou gaan trekken, en dat was sowieso geen goede basis voor het tweede feest wat HQS zou gaan organiseren.

In goed overleg met het boekingskantoor werd hardstyle deejay Max Enforcer (seismic) gecancelled. Als vervanger is direct Evil Activities (neophyte) geboekt om de avond een hoger harcore gehalte te geven. Samen met Tha Playah die de avond af zal sluiten en Supremacy (HQS) zullen er drie dj's een hardcore set neer gaan zetten en moet het feest de hardcore fans uit de regio en (ver) daarbuiten naar Huissen gaan trekken. Elke nadeel heeft dus ook in de (hard)dance-scene zijn voordeel.

Om aan het zogenoemde allstyle concept vast te blijven houden zal de avond gewoon beginnen met jumpstyle van Sampler en de hardstyle van Frenetic en A-lusion. A-lusion is het aankomend talent uit de scantraxx stal die dit jaar als hoogtepunt een set heeft mogen neerzetten op Q-BASE. Mc is net als tijdens deel-1 'Will-i-am', hij zal het publiek opzwepen en natuurlijk de deejays op zijn eigenzinnige manier aan- en afkondigen.

De organisatie is al met al toch tevreden over haar aanpassingen, en heeft een goed gevoel over Part-2 van Dance your ass off. Er staat een kwaliteits line-up die voor de regio uitermate vernieuwend is. Samen met de steun van de liefhebber van de hardere stijlen hopen we een basis te leggen voor part-3 welke waarschijnlijk op een nieuwe locatie gehouden gaat worden. Meer informatie hierover kan je zeer binnenkort vinden op de website van de organisatie: www.danceyourassoff.nl Op deze website is natuurlijk alles terug te vinden over dit feest, maar er zullen ook eigen producties van HQS dj's Frenetic en Supremacy te downloaden zijn. Net als voor het eerste feest zullen deze jongens weer anthems produceren die in de week voor het feest zullen worden geplaatst. De anthems van de vorige keer zijn op dit moment nog beschikbaar om te downloaden.

Brengt het nadeel in dit geval voor jou voordelen met zich mee? Dan zien de jongens van HQS je graag terug op 19 november in de De Valom te Huissen.

27 opmerkingen

In goed overleg met het boekingskantoor werd hardstyle deejay Max Enforcer (seismic) gecancelled. Als vervanger is direct Evil Activities (neophyte) geboekt

hahahaha
WTF,

In goed overleg met het boekingskantoor werd hardstyle deejay Max Enforcer (seismic) gecancelled. Als vervanger is direct Evil Activities (neophyte) geboekt

Max Enforcer = Evil Activities :S
 
Artiest {SHOWLIST artist 17148, 32373}
omg :/
Dit is voor de duidelijkheid ! Max Enforcer draait hardstyle / jumpstyle en Evil Activities hardcore, dus moest het omgeboekt worden !
laatste aanpassing
hehe 53 pf bezoekers hier? en qlimax pas 9363... :Pmja word druk in valom:)
 
hmm btje kort..btje daar tot 1 uur vervelen..
Tip: Qlimax (hardcore) bezoeker; kom eerst ff opwarmen bij Dance your ass off! Die eerste uren op Qlimax is toch een opwarmertje voordat het pas echt heftig wordt.

Het is maar 15 minuutjes rijden!
Uitspraak van RickyBravo op maandag 3 oktober 2005 om 15:44:
Max Enforcer = Evil Activities


Als iedereen het daarover eens zou zijn dan had Evil Activities ook Hardstyle gedraait; dan ben je mooi de pineut als bezoeker van masters of hardcore waar plotseling hardsyle door de speakers beukt... :-s
laatste aanpassing
 
Tuurlijk niet
op Masters draait tie toch onder de naam Evil Activities dus draait die platen die die onder die naam heb gemaak
En als max enforcer weer die platen etc etc
Geld verdienen heet dat
 
Lullig dat het nu op dezelfde datum valt ;)

maar wtf wie wil er nu +/- 50 euro betalen voor een hardstylefeest, blijft toch best laffe shit

ga ik nog liever naar een hardtrancefeest of is dit off topic

succes anyway :)

oh ja, organiseer gewoon geen feest dat maar tot 1 uur duurt
ahh valt op zelfde datum. maar F*ck Qlimax
valom wordt harder gedraaid
Neophyte RELAX
moeten ze elk jaar doen zulke dj's
nu nog Angerfist!!
Precies ! We proberen dit ook elk jaar terug te laten komen. We hadden alleen nu de pech dat Q-dance Qlimax zo laat bekend maakte.
max enforcer :no: dan toch maar naar qlimax ;)
Bekend verhaal :yes:

Wij hadden zo'n zelfde verhaal, maar dan met darkraver birthday party & Q-base :(:(:(

Ondanks veel succes met organiseren (Y)
laatste aanpassing
Hardstyle blijft eentonige rotzooi die misschien voor een uurtje leuk is om mee te beginnen :P vind ik dan ...

de "early-hardstyle" (domme naam maargoed) waren nog wel vernieuwend maar tegenwoordig komen er alleen maar crap producties.
laatste aanpassing
 
jammer dat t tegelijk is met qlimax :(
Dat mag de pret niet drukken :)
 
Qlimax zuigt aars!
En feestjes tot 1 uur ook!
Ondanks dat ik het met je eens ben, wil ik het liever hebben over rendement;

Van 22.00 tot 02.00 is 4uur feesttijd.
Van 20.30 tot 01.00 is 4,5uur feesttijd.

Dus als je vroeg komt, is er helemaal niks aan de hand.

Ps; dit is ons laatste feestje wat maar tot 01.00uur gaat duren. Dit is trouwens ook nooit de bedoeling geweest.
laatste aanpassing
 
:gaap: bout feest dus..
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 8 oktober 2005 om 12:57:
ut feest dus..


Te kort door de bocht, je mening baseren op 1 feit is te makkelijk. Wat maakt een feest goed of slecht? Voor mij de kwaliteit van de dj's en niks anders...
Hahahahahah tot 1.00
...zeg niks als je niks nuttigs te melden hebt...

Sorry, maar het tweede feest van boven in jouw agenda duurde ook maar tot 01.00uur, dus waar praten we over:

City hall ok
zaterdag 1 oktober 2005
21:00 - 01:00
Café Restaurant City Hall
Leiden
laatste aanpassing
gielus gaat lekker stampen in huissen valom!!!!